33

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете, че този е друг Хомосексуалист

32

Анонимен

преди 1 година

Парите са единственото което движи ДСБ,ГЕРБ и ПП. Затова и коалицията между фалшивите опоненти ще се създаде и ще е трайна, а не заради някакви химерни заплахи, които се тикат в лицето на вечно сънливия българин.

31

Христо Христов

преди 1 година

Какво ревете, про'с'таци неграмотни? ВИЕ ги избирате, ВИЕ гласувате Брюксел да ВИ командва. Права е Тиквата, че само мачкане заслужавате! Мачкане, докато не изчезнете!

30

Анонимен

преди 1 година

Домъчня ми за вас, пускам сълза дето викат, поне се сбрахте, които сте.

29

Рамадан Мъдев

преди 1 година

Съветът на ЕС прие и ратифицира "Истанбулската конференция"-РАМАДАН МЪДЕВ пръв се нареди на опашка за продухване на аспуха...честито на пИИИчелившия !

28

Анонимен

преди 1 година

Няма руско проникване, а здравият разум проработва срещу политическите мошеници като тези елементарни прислужници, които получават заплати за да лъжат.

27

Анонимен

преди 1 година

Викаш другаря Борисов вече не е човека на Путин опукал 3 млрд. за турския паток, той е вече изПран евроатлантик:) правилно ли те разбирам

26

Христо Христов

преди 1 година

Путине, по-скоро смачкай Брюксел, че такива безродни недоразумения да не дават акъл!

25

Анонимен

преди 1 година

Рисофииил.. Русофил ме гооони, кайман... Има разни лалугери, дето се нещо имало некво руско влияние, се некой бил русофил. Отдавна стана смешно и малко глупаво. А чуждото влияние от къде е чухме на запис. Освен ако не сте говорили за руското посолство?

24

Анонимен

преди 1 година

И всичко това от устата на агент на 3 (ТРИ) чужди тайни служби. 1. УДБА - Белград от 2000г., добре платен; 2. МОСАД - Тел Авив от 2005г., много добре платен; 3. ЦРУ - Вашингтон от 2006г., много добре платен.

23

Анонимен

преди 1 година

Радке ти пък в качеството си на каква се отваряш?

22

Анонимен

преди 1 година

Един бокклукк от България в европарламента -- който не е никакъв парламент, а бутафорна конструкция за мамене на европейските народи, крадене на парите им, и управляването им в посока изгодна на един псевдо- и криптоелит.

21

Айде стига

преди 1 година

с тази куха теза - "руското влияние, олеее, руското влияние!" - от толкова много руско влияние ТЕЦ Марица е даден на американците за 120 години, златото ни е за канадците, втория АЕЦ и Южен Поток НЕ СЕ построиха, а останалият ни АЕЦ затвори половината реактори, за да влезем в ЕС, а от скоро ще купуваме и американско гориво за него, което ние ще трябва да му берем дерта къде да съхраним, за разлика, от лошите руснаци, които си вземаха отработеното гориво обратно.

20

Анонимен

преди 1 година

Най-после Й светна на Рада Дълбоката! Всички го знаем още след Муньовото юмруче, Рада едва сега прогледна - че как иначе ще си обясни трета година липса на редовно правителство, или дори и да има, това трябва да са непременно негови ялови недоносчета!

19

Анонимен

преди 1 година

Ама Радане, лично ти нееднократно си посочвал Борисов като човек на Путин, който прокарва пропутинските интереси в България, та в тая връзка ми е адски странна тази твоя позиция за някакво евроатлантическо правителство именно с ГЕРБ и ББ, или може би ББ вече е изпран в твоите очи:))) незнам ама в нашите той си остава един мафиот бившо ченге на служба при правешкия селлянин

18

Анонимен

преди 1 година

За насилие и майдан (дефакто преврат) кой заговори? Ревяхте няколко дни за няколко петна по сградата на ЕП, но нито дума как симпатизанти на ПП и ДБ открито говорят за насилие, преврат и т.н. Алоооо, медиите, стига сте обслужвали "посолството" и една шайка психясали типове!!!

17

Ъ

преди 1 година

Очаквам от г-н Кънев коментар за изтеклия запис на среднощното заседание на ПП. Относно това, кой дестабилизира България,вече на всички е ясно!

16

Анонимен

преди 1 година

Радане, нали бяхте:"Г.президент, ние сме с вас!"?!

15

Анонимен

преди 1 година

Абе не е само руското влияние проблемът, погледнете си и криворазбраната демокрация с двама премиера, двама главни прокурора, няколко фюрера, двама-трима капи ди тути капи и пет-шест колониални генерал-губернатора. Такава държава няма никъде по света, пълен абсурд.

14

Анонимен

преди 1 година

Как така е блокирал създаването на правителство. Та той връчи мандата преди три дни.