21

До 23

преди 1 година

Само за информация, държава Аржентина не съществува, т.е. съществува само формално. Това е една от 5те най-бедни и провалени държави в света. Поговори си с аржентинци ако знаеш испански. Ще ти разкажат доста интересни неща. Нали знаеш, че там банки няма и няма кредитирани, както и че хората нямат право да държат щатски долари?

20

Анонимен

преди 1 година

До 15 Толкова си смешен,че чак трагичен. Превъзбуден вече.... колко държави искали в брикс И? Какво си изброил некви араби и маймуни от Южна Америка, И? Впечатли някой или какво ? Какво ми дреме на мен за Чили, СА , Иран и такива псткании? Аз живея в ЕВРОПА. Второ Какво предлага тоя брикс ? Какво има в него ? Абе клоун ... седнал да хвали ссср 2 ти от кой свят падашш...

19

Иван

преди 1 година

Има начин. Променят името на държавата за тези две дати и де юре няма да е страна по този договор. После Путин като си тръгне връщат името на РЮА и всичко е точно. Патентовам го тук да не ми откраднат идеята.

18

Анонимен

преди 1 година

Само за информация: Шеф на банката на БРИКС е Дилма Русеф. Официално се казва Банка за развитие. Аржентина започва на излиза от сферата на долара. Преди месец ЮЖНА Корея и Индонезия подписаха, че търговията им няма да е в долари. ... Друга информация: Дойче банк е дала колосални суми за адвокати, защото изляло наяве, че поддържа десетки (около40) сметки на евроклечка, (общо няколко милиарда оборот) който се занимавал с търговия на жени...

17

Анонимен

преди 1 година

Всички държави в Брикс трябяа да попаднат под санкциите на цивилизования свят. Т.е. е в списъка за " не приятелски държави " ! Банда соц глупсции и фалирали държави, ще ни се правят на интересни по цял ден.

16

Ops

преди 1 година

Чух за майкaти дето дърпала Бикaза вимето.

15

Анонимен

преди 1 година

До Ops Не си ли чувал за краварите (каубоите) от САЩ?

14

Ops

преди 1 година

Краварите??? Алооо Paшиzката Мамyня ти от куе Селу си БЕ??? Мястото ви е в психиaтрията или в бapдакЪт на Пригoжин да задовoлявате мeраците на гoведатаМУууу

13

Анонимен

преди 1 година

Ми тогава избягалите мутри от българското правосъдие в ЮАР този съд да издаде заповеди за екстрадация в ЕС не могат да откажат да ги върнат щом дори Путин ще арестуват.

12

Mda

преди 1 година

Разпадат се на жена ти гащите.Целият оригинален материал от който тук е публикуван само малък откъс посочва че желание да се присъединят към БРИКС изявяват Саудитска Арабия , Иран , ОАЕ и Венецуела - водещите петролни държави което сън не дава на определени хора във Вашингтон. Така че не само няма да се разпадне ами все повече държави се опитват да се измъкнат от американския ботуш ...бягай сега я намери в оригинал с Гугъл нали си умнокрасив , не е сложно !

11

Анонимен

преди 1 година

Краварите ги шантажират това е ясно, но да видим дали ЮАР ще се огъне.

10

Анонимен

преди 1 година

Тъжно е да витаеш в облаците космонавте...

9

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт - а ти си широко, прит там ли? Не знаех

8

Анонимен

преди 1 година

Южна Африка са си първата официална колония, България дори не сме официална колония но пак сме подвластни на колониалната зависимост, така че няма измъкване за колониите.

7

Епс

преди 1 година

Лилипyтя първо ще трябва да прелети отнякъде за да стигне в ЮАР. Най-добре да си седи до печката като кротко старче. Ако му е скучно Коzeто е готов да го задоволи с пълна програма.

6

Анонимен

преди 1 година

Ква е тая РЯА, бре?! ЮАР анонсира скорошно излизане от схемите на Съда в Хага. Това може да стане още утре/ Ерго, какъв ви е сега проблема?! ))) Ах, да.... ще има проблем с англосаксите, ама - така е Новия Световен Ред, да свикват )))))

5

О, божке

преди 1 година

Брикс, където искат да ни водят другарите се разпада. След има-няма година живот. А щеше да подминава прогнилия Запад? Сега се арестуват един-друг. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, че у нас има маса хора, които вярваха и вярват на глупостите на прокремълската пропаганда.

4

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да отиде и проблема отпада. Ще отиде някой дипломат.

3

Анонимен

преди 1 година

Срещата може да се проведе в Китай или дори в Русия много вероятно. Няма да е в Бразилия.

2

Анонимен

преди 1 година

До Зозо - по-скоро тебе ще арестуват