23

Браво

преди 1 година

Медицинската дружинка в действие изнудват за медицинската мафия и теб може да те уволнят за надписване на клинични пьтеки наркоманка и фалшиви турски ваксини

22

Динко

преди 1 година

Обикновен служигел. Става, дръпва една яростна реч, изказва се смело - и заминава на село.

21

Валя

преди 1 година

Много важно, едно сбъркано плямпало по- малко във Военна болница.Да си представи телефона за телевизор,да си прави селфита и там да дрънка небивалици си и да се наслаждава на себе си

20

Анонимен

преди 1 година

Този иска не свобода на мнението си, а СЛОБОДИЯ

19

Утре някой лекар ще

преди 1 година

откаже да ми извърши определена манипулация или приложи определено лечение в пълния му обем,защото аз съм привърженик на една партия,а той на друга. Тези лица и служители,които изпълняват дейности прилагани към цялото общество,към обслужване на всички хора ,нямат право да се водят от партийни,религиозни, етнически или каквито и да са други мотиви,дискриминиращи хората по един или друг начин.Като е лекар,да си направи болница,в която да лекува само "своите", нещо като болничен клуб.

18

Анонимен

преди 1 година

Мишок ! Симпатичен е, но и нагъл! Дали някой от US Medical Hospital може да си позволи да изказва мнението СИ за президента им? Като искаш да си изказваш мнението СИ, напусни, *** в частна болница и там говори каквото си искаш за Частният собственик на болницата! Дали няма и от там да те уволнят???

17

Анонимен

преди 1 година

Ще ви дам и личен опит - в МРВ болница нямат анестезиолог, та когато стане проблем - викат някой по спешност, но ако няма време - гл. сестра в интензивнто се прави на такъв. В следствие, 99% не излизат от интубиране.

16

Драги

преди 1 година

Д-р Ненков сърби ви езика да дружката глупости навсякъде та затова е по- добре за вас да се махнете от ВМА.Помним как ни навивахте за ваксинация.

15

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха. Ами то може да се наложи да ги лекува тези хора, които е посочил. Без майтап, нямате работа в медиите да се изказвате по политически въпроси. "Медиите" може да е казано в преносен смисъл. Няма ли професионални теми за обсъждане? Изведнъж е почувствал призвание да говори по медиите, какво пък!

14

Анонимен

преди 1 година

Анестезиолози се търсят постоянно, особено ако е добър. Ще изкарва 5 пъти повече на частно, не знам за чии е търпял досега.

13

Червенушко

преди 1 година

Радев затяга примката ! Вижда България рамо до рамо с Русия и Беларус ! Слава на БКП !

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя не е лекар, а чиновник. На борсата..........

11

ВМА е военизирана

преди 1 година

и деполитизирана структура.Всеки в такава организация е длъжен да спазва субординацията.Не може да се изразяват по медиите политически или личностни пристрастия.Такива показват ангажираност на съответния служител към някакви други водещи го схващания,които може да са в разрез с тези на колегите му и на зависещите от него лица,пациенти,което може да окаже огромно влияние върху работата му.Като иска да е коментатор по ТВ,да си смени работата.Прави са началниците му със забележките.

10

Лили

преди 1 година

И правилно е постъпил ген Мутафчийски България не е Женския пазар и всеки да плямпа каквото му падне,защото мрази някой .На избори имаш свободата да изразиш мнението си .Както другите ти колеги нямат манията да стават телевизионни герои ,така ще се държиш и ти Ако имаш проблеми потърси помощ,все пак си доктор

9

Дядо ви

преди 1 година

Голям майтап е. Не винаги е от правилната страна, но това си е негово право!В тази страна има свобода на словото и това я отличава от страните на юг и североизток.

8

някой

преди 1 година

Респект!

7

Анонимен

преди 1 година

Ама тоя и доктор ли бил, аз мислех че е ща тен клоун в радиото и солошатак на Тиквата.

6

Миро е герой!

преди 1 година

Някои хора нямат и представа, че войната в Украйна ще бъде приключена от Пентагона и не мислят за бъдещето...

5

Анонимен

преди 1 година

Напълно прав, но БГ копейките не харесват това...

4

Чо Банов

преди 1 година

Мненията на този господин доктор, които съм слушал по медиите, имат стойност колкото постинг на средностатистически трролл, дали го съзнава ?