75

Анонимен

преди 1 година

В резултат на удар на ВС на РФ по пристанището на Одеса е унищожен корабът на ВМС на Украйна Юрий Олефиренко. В резултат на удара на руските въоръжени сили на кораба е избухнал пожар, който е довел до детонация на боеприпаси в трюма. В резултат на това Юрий Олефиренко е потънал, налице са значителни загуби сред екипажа на кораба.По-рано се съобщи, че на 30 май руските военни нанесоха удар по един от центровете за вземане на решения в Киев, където са се намирали чуждестранни съветници на въоръжените сили на Украйна.

74

Анонимен

преди 1 година

Наркомана си съсипа държавата!!!

73

Абв55664

преди 1 година

Щуротии пишете осраина умре

72

Факти

преди 1 година

Украинците удариха с дронове военна база до Масква. Руснаците решиха, че атаката е срещу Рубльовка, непосредствено разположен елитен район населен с корумпирани политици и бизнесмени, и приветстваха удара.

71

Мда

преди 1 година

Вчера руснаците избомбиха военното летище в Хмелницки и гледката на изгорелите самолети на укрите е много красива.Има и снимки за по-любопитните.Красота !Миналата седмица гръмнаха и огромен военен склад с боеприпаси които отлетяха във въздуха ...няколко десетки милиона се изпариха от украинската хазна хаха.

70

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама ако е вярно, е много добре - нека да подготвят "украинска база за производство и ремонт на оръжия", всичко за "широка гама от оръжия", даже да вземат да ги докарат там, и укронацистите да се съберат да резнат лентичката на таа "база". И точно тогава РФ да им достави още малко боеприпаси като допълнение. Ама нарко-нацисткият клоун-резидент в това време не бива да е там, тъй като той е безкрайно важен за успешния завършек на санитарно-възпитателната оправация...Просто - безценен!!

69

Намериха ли го?

преди 1 година

Разбра ли се къде се заврял зеления съсел? Че внезапно се изпари.

68

контраПрестъплението

преди 1 година

как е ? върви ли?

67

Анонимен

преди 1 година

Добре, че си казват всичко, че да ги думнат....

66

Бухахаха

преди 1 година

Единствено ПРОСЕНЕТО на Зеленски спасява за сега Украйна от поражение. Браво на комика . Дори братски Мозамбик след като чули мрънканията му за помощи се включили в доставките на оръжие и подготвяли за изпращане на оръжейна помощ от две каруци стрели и копия а до края на лятото щели да отворят и работилничка за поправка на лъкове в Киев. Бахахахаха

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 - В момента имат "мобилни депа", за ремонти, но от това което съм видял и чул, всичко сериозно изисква машинат ада бъде извозена до Полша, да бъде ремонтирана там и върната обратно ...

64

Анонимен

преди 1 година

Ок. И как ще стане. Все ендо да кажа, че утре България ще прави собствена сериия от коли - ще има от B-класа до S класа Майбаха ... мхм... даам. Даааам!

63

Анонимен

преди 1 година

И къде ще го скрият тоя завод? Смехурковци

62

Мръъсна война

преди 1 година

Гледам че на Зеленския зеленото му пуловерче е чистичко. Или снимката е стара ... или скоро е било ден за пране и някой , или папата или арабския принц на които беше на гости са му позволили да им използва пералнята . Нали то в Украйна всички перални ги отмъкнали пияните мужици да им ползват чиповете , мрръсни ходят украинските мужици . А вожда им Зеленко е все с това пуловерче от началото на войната .

61

РАзбирам!

преди 1 година

BAE Systems - прави нова мишена за Искандер!

60

Кде е базата?

преди 1 година

В Полша или в Чехия?

59

Българин

преди 1 година

СЛАВА РОССИИ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

58

Германец

преди 1 година

До 60 руснаците не си унищожиха селското стопанство за разлика от вас.. а и буболечки ще се ядат евроатлантиците хахах нормалният свят няма да ги яде с изключение на държавите, където са им национална кухня

57

Анонимен

преди 1 година

ДОЛУ РУСИЯ И РУСОФИЛИТЕ, КОИТО СЕГА ЧЕТАТ ТОЗИ ПРИЗИВ! ДОЛУ! ЯЖТЕ Л.

56

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Дори и утре украйна до победи и русия да се изтегли, тия в близките 50 години не могат да стигнат нивата си отпреди войната.. а в близките 100 години не могат да стигнат икономипеското си ниво отпреди великия майдан ахахах