237

Анонимен

преди 1 година

294 ПП,ДБ имат голяма нужда от изпиране. Двойна доза "Ариел" и силен ароматизатор, защото вонят.

236

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е най-големият лъжец в държавата. Доказано. Асен Василев, Лорер, Гюров, Лена, Минчев, също добре се справят с лъжите.

235

Анонимен

преди 1 година

Изпраха Спецов, що да не изперат и Бойко.

234

Анонимен

преди 1 година

Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен. На народа му писна от мафията, после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите, изкопаха и Кирето хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици.

233

Анонимен

преди 1 година

Промяната не е промяна. Бойко не е престъпник. Ще има евро без да сме готови икономически - доста от трудещите се хора ще го отнесат, но чак тогава ще се сетят. Само се чудя никой ли не чу, че пичовете искат да си ходят на островите в Тихия Океан когато приключат след 4 години.... Явно със заплати ще ги купуват. Абе как да не подкрепяш ДБ и ПП. Я какво светло бъдеще се гласи.

232

Анонимен

преди 1 година

Я, Линда Секънд хенд и тя подскача до шарлатаните!

231

Анонимен

преди 1 година

Ние от 2004 г сме в НАТО. 19 години службите ни работят без проблеми с тези на партньорите ни. Единственият неоторизиран теч на информация е скорошен и то от съветничка на Петков.

230

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази мутра точно зад Асеня Кокорова?

229

Анонимен

преди 1 година

Киро просто арестува по най-брутален начин Борисов, пред внучетата му и пред бременната му дъщеря. Дори се похвали, че е арестуван Борисов, като изпрати СМС на Слави Трифонов. Така че най-добре знае, как да ползва бухалката. Въпросът е, кога отрезвя толкова бързо? Що за скоростен каторзшс! Кога лъже и кога, не? Трябва да си плати за ареста.

228

Анонимен

преди 1 година

Изслушах ЦЕЛИЯТ запис, това което разбрах аз е, че Петков, Василев, Христо Иванов и Денков драпаха здраво да се прави правителство, и да се изпира Боко/ГЕРБ.

227

Анонимен

преди 1 година

Тези са объркали годината, хората и партията. Старото СДС отдавна се разби и части от него има в ГЕРБ. Червените остатъци от СДС на Иван Костов са в ДБ. Нищо не застрашава евроатлантическата ориентация на България.Кирил Петков трябва да сдаде имунитета, защото срещу него има явни улики за престъпления срещу държавата. Докато за Борисов има само подгрято дело от преди 10 години. Абсолютен фейк на ДС.

226

Анонимен

преди 1 година

Щом има кой да ги подкрепя тия, си заслужаваме съдбата да изчезнем.

225

Анонимен

преди 1 година

До сергееФф каскетНикой не е избирал ПП, напротив, свалиха ги най-демонстратъивно от власт и с помощта на всички партии хора, НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ!

224

Анонимен

преди 1 година

Обидите няма да помогнат, когато не ги иска народа и мрази ПП, разбираш ли? Не може Кирил да застане срещу целия народ и всички партии в страната, не може! И не си въобразявай, че като извършиш поредното коварно предателство срещу България, удряйки по службите, ще можеш да се задържиш на власт или да оживееш!

223

Анонимен

преди 1 година

Когато цял един народ ви мрази и не ви иска, когато и партиите също не ви искат и мразят, няма как да се задържите на власт , върви си Кириле!

222

Анонимен

преди 1 година

Върни мандата, мошенико Кириле, мразят те всички, никой не те иска, а и ще може би оцелееш, защото ако управляваш, ще умреш, коня ще те изяде!

221

Анонимен

преди 1 година

Не може да управлявате, когато целия народ и партиите ви мразят и не ви искат, ТЕ НЕ ВИ ИСКАТ, няма как да накарате народа да ви приеме, след предателствата, престъпленията и кражбите, които извършихте!

220

Анонимен

преди 1 година

Върна ли си канадския паспорт или все още незаконно се развяваш в партия и власт, Кириле? Не си желан в България, защото вредите на страната, крупен крадец, мошеник, шарлатанин, измамник, предател и голям лъжец си!

219

Анонимен

преди 1 година

Като беше с добро ще яде дърво.

218

Анонимен

преди 1 година

Кириле, ти си предател на България и интересите на страната, ти си чужд шпионин и работиш за интерсите на чужда държава и против българския интерес , вредиш на България и не можеш да вържеш две думи ни на български, ни на английски, не си желан!