101

Болярка

преди 15 години

А бе, много нагли тия ***, бе.45 години управляваха като диктатура на пролетариата.20г управляват като демократи и нищо не са направили за който и да е ***, даже собственият си човешки такъви преди СДС-то им беше виновно, което си е пак те, сега ББ им виновен, което си е пак Те. Хай сиктир, с тия номера .

100

кадесето

преди 15 години

ЕЙ,МЕДИЙНИТЕ МАНИПУЛАТОРИ,В БРАТСКА АМЕРИКА КАНДИДАТИТЕ ЗА НАЙ-ВИСОКИ ПОСТОВЕ САМИ ОТИВАТ ДА ГИ ПРЕГЛАДАТ!ПРАТЕТЕ СИ ПОВЪРНЯТА Б.Б. ПРИ ПСИХИАТЪР!ТЕ СИ ЗНАЯТ!

99

преди 15 години

За непострояването на завод за отпадъци е ВИНОВЕ Б.Б. ! Негово задължение като кмет на София е да се справи с ***. Не може само да обвинява. Този виновен, онзи виновен и да си пъчи мутренската полугола снага по медиите. Какво е напревил Б.Б. за София. Пътища? Боже опази! Транспорт? Олеле, спасявай се задава се маршрутка! Е, приятелката му е сред най-богатите хора в България. Как? И той доста се позмогна МИЛИЯТ. Със заплатата си на кмет? А, стига де! То за жалост повечето от властимащите са като него, но неговта наглост започна да ме дразни!

98

кадесето

преди 15 години

ДО 06 УПРАВЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА СЪЧМАТА С РИЦИН!ТЪЖНО Е ЗА РОДИТЕЛИТЕ,НО ВСЕ ПАК ПРОВЕРЕТЕ СИ РОЖБАТА-Б.Б.НЯКОИ КАТО СЕ НАВЕДАТ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПРАВЯТ.ВИКАЛИ МУ ИНДИАНСКО КОЛЧЕ!

97

Доню Донев

преди 15 години

И защо е всичкото това дърдорене на властимащите за какво ли не, но не и за реалните и ефективните решения, подобряващи нивото на България и живота на българите? Е ми то се знае, аз от време на време споменавам това онова по форумите... И защо няма резултат също се знае. Е, поне напомням на всички, включително властимащите, че не успяха и няма да успеят да елемират напълно нас, репресираните. А това, което породи нас, ще породи други... христианството е непреодолимо и незаобиколимо, могат само да го забавят с фарисейско-талмудисткия си юдаизъм...А сега предстои да станат властимащите у нас в еталон за тъпотия и алчност - канеха се да изнасят *** в далеч по гъсто населени от нас страни, а накраю се спряха на границата - Силистра все пак е на границата с Румъния. Е, това вече надхвърля всичко, и то за проблем с който се е справял без проблеми още първобитния човек... А накрая за капак ще построят заради далаверата екологино вреден завод, за да станем и за смях - ще живеем в обор, но ще си имаме златна тоалетна.

96

Доню Донев

преди 15 години

След това продължих и уточних: "Вече казах, че е противоестествено и екологично вредно да се унищожават битовите отпадъци. Впрочем може и да си спомняте подобни изказвания на тази тема от признат световен специалист в тази област - проф. М. Златева. Както и предлаганите решения. Това първо. От друга страна от хилядолетия, а и в момента като почти доминиращ метод, включително в най-богатите страни, се използват сметища. И от трета имате примера с Пловдив. Години наредсе обяснява обаче, че около София нямало подходящо място за сметище - едва ли не единственото възможно и вече употребено е това в Суходол. Всички търсят и все не намират. Е, в това може и да има нещо верно - все пак където има природно образование, подходящо за сметище, то обикновенно е падина с водоизточник, добри условия за живеене и там вече са се заселили хора. Но какво пречи тогава да си построим сметище? Сметнете колко са годишните отпадъци в София и ще видите, че по обем те са примерно колкото е обема на един стадион. Между другото физическото мислене е може би най-дефицитната част от човешкото мислене. Спомняте си, че бяха платени на Пловдив 47 000 000 лв. да 200 000 т. софийски отпадци. Това прави по 235 лв на тон. Ей богу, аз съм готов да утилизирам лично по един тон отпадъци всеки ден на такава цена. Че дори и по цената за тон по вътрешни цени за един град - в София тя е между 100 и 200 лева. А 200 000 тона отпадъци /изпратените в Пловдив/ е съпоставимо с обема на коритото на най- големия строен у нас кораб, то е метално и по скъпа тенология, но цената му е мнагократно по ниска от тези прословути 47 000 000 лв. Та ако беше построено бетонно и дори метално корито всичко щеше да е по-просто и поевтино. Изобщо тази цена беше съпоставима само с цената на нашите ББ кубове за ядрени отпадъци. Но тези неща само за илюстрация. А сега накратко съвсем конкретно. Разгледайте с гугълските или майкрософстки системи терените около София и ще видите сухи и голи баири. Изберете си еди такъв, проучете го и направете след това върху него взлъбнатина за сметище. Както и да я изработвате - с техника, дори с изкопчии, тя ще ви излезе с порядъци по евтина от завод. Анай-евтино е с насочен взрив. Доколкото знам, цената на депото в Цалапица е 20 000 000 евро и вклячва и проектирането, и копането, и застилането с глина и пластмасово фолио, а възможно и далавера. Е, стига толкова тук. Ако някого го интересува повече, аз съм на разположение."

95

Доню Донев

преди 15 години

Продължавам да повтарям... Ако щете считайте като папагал, ако щете считайте като Катон Старши. Защото ми омръзна от алчни и некадърни властимащи. Та примерно на 24.04.2008 писах: "Повече от година и половина Б. Борисов не казва нито "да", нито "не" на предложението ми за решаването на проблема с отпадъците. Изпратих му го и по Д. Здравкова, и по пощата /сега живея във Варна/. Изпратих предложението си и до Кисьов /тогава беше председател на ОС в София/ по Кирчев - резултата е същия. Естествено, не съм очаквал друго - все пак имам сериозен жизнен опит - и пряко и косвено съм репресиран по време на комунизма, но все пак съм и учен, и политик, и най-вече христианин. И сега няма смисъл да се обаждам, но пепелта удря съцето ми, както казва Ойленшпигел... Та и за отпадъците, и за много други неща има прости, евтини и ефективни решения, но те са противопоказани на съвременната система. Това се разбира от все повече хора, включително привелигировани. Въпреки тоталната валидност на анекдота на Шафаревич за мишите опашки и човешките глави. Да, и само още нещо - унищожаването на битовите отпадъци чрез изгаряне или друг начин е противоестествено и екологично вредно - не знам защо еколозите мислят само за големите животни, след като е известно, че тяхната маса е от порядъка на 1/3 от живите организми и ако отнемем на микроорганизмите част от храната им, т.е. нашите отпадъци, това води до много по-тежки екологични последствия отколкото изчезването на множество големи редки животни."

94

кадесето

преди 15 години

ДО О6 УПРАВЛЕНИЕ!ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА НЕЗАВИСИМИ И ДЕМОКРАТИ? Е МЕДИЦИНСКА ДИАГНОЗА А НЕ ОБИДА!ЯВНО И ВИЕ УЧАСТВУВАТЕ В МЕДИЙНИЯ ОНАНИЗЪМ И МАСТУРБАЦИ-ББ!ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН........

93

Християн

преди 15 години

Много евтино ще им излезе да закарат балите до Силистра ! Бойко Борисов луд ли е или се опитва отново някакви пари да изпере ?

92

Mnogo Papa

преди 15 години

трима съмнителни типа на снимката.

91

кадесето

преди 15 години

СЛЕД КАРАКАЧАНОВ,ЯНЧУЛЕВ.СОФИАНСКИ,БОРИСОВ-РОЖБА НА МЕДИЕН ОНАНИЗЪМ И МАСТУРБАЦИЯ ЗАЕДНО С ПОРЕДНАТА СБИРШИНА ПАРТИЙНИ ЛАПАЧИ ОТ СОС ТИКАТ СТОЛИЦАТА ПО ПЪТЯ НА РАЗРУХАТА!ПАЛЯЧОТО ПОЖАРНИКАР ИМА ЗА ЗАДАЧА ДА СВЕДЕ ПРОБЛЕМА С *** ДО ТАМ,ЧЕ ДА ДОЙДАТ КУКЛОВОДИТЕ ОТ ЕС И ДА СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ЗА СМЕТКА НА СТОЛИЧАНИ!НА СОФИЯ Е НЕОБХОДИМ ЗАВОД ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ,КОЙТО ДА Е ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ И ПРОИЗВЕДЕНАТА ЕЛ. И ТОПЛО ЕНРГИЯ ДА ОТИВА ЗА НУЖДИТЕ НА СТОЛИЦАТА!"СТОЛИЦАТА" НИ Е КОЛОНИАЛЕН ГРАД-ВОДА НА КОНЦЕСИЯ,*** НА КОНЦЕСИЯ И ГРАДЪТ БЕДСТВА!ТРЯБВА СЪЮЗ ЗА СПАСЕНИЕ НА СОФИЯ.ДА ИЗМЕТЕМ ОТ ОБЩИНАТА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЦИОНИСТКО-МАСОНСКИ ***!

90

Mnogo Papa

преди 15 години

Абе аз ако бях президент на тая страна щях да съм подал оставка от срам преди доста време... тук(БГ.) корупцията и престъпността са на почит, управлявани сме от дебеловрати из.роди които наливат пари в политика, МВР и СЪД същите се ползват с протекции на всякъде !!!Пука ми за *** как няма да е това положението , като нашите данъци потъват в дълбоките джобове на съмнителни бизнесмени , политици и бели якички които ползват нашите пари за лични цели.

89

преди 15 години

На снимката Първанов опипвали ги, или ги гали?Как само им се натиска,ама май нема да му пуснат.

88

Ано

преди 15 години

Добре де не е ли прав - единият е все прав, все някой му пречи, раздава епитети, прави предложения, но от позицията на кмет. Досега не е поел ангажимент, че ще стане министър председател. Голям зор за избори, ама после какво ще си остане кмет и пак ще се оплаква от този и онзи.

87

Alex

преди 15 години

Абе що не затворите тази сотлица на никой не му е притрябвала бейййй ши ви *** и Софията не стига че изсмуква всички пари на държавата ми че и насреща *** дава аз на това му викам сливи за смет...... що не оставят тази клока да се самоиздържа да видим тогава големите столичани.....Хоръ България не е София, България е всяко градче, всяко село ... ще ни викат провинциалисти

86

преди 15 години

Последните десетиа мнения са много ГРАМОТНИ!!!!!!.Техен автор е и автора на 48.Та ,като *** е отговорност на местната власт кой Ви беше кмет преди Бойко Борисов?Вижте тогавашната власт как хубаво Вие подредила!

85

Z

преди 15 години

най-после едно грамотно мнение

84

Z

преди 15 години

най-после едно грамотно мнение

83

Z

преди 15 години

най-после едно грамотно мнение

82

Z

преди 15 години

най-после едно грамотно мнение