35

Анонимен

преди 1 година

Щом си е работил спокойно значи атаката си е тяхна работа. Ако беше украйнска щеше да се е заровил дълбоко под земята

34

Боби

преди 1 година

До Анонимен "През последната година и половина 34 млрд. долара инвестиции са си тръгнали от Русия..." Вярно, само че има едно НО което пропускаш. Преди всички ПРОФИЦИТ в основно Въглеводородния износ отиваше на две места Фонд за развитие и валутни резерви. Последните в момента са абсолютно ирелевантни(блокирани над 300 милирда $ по света Руски валутни резерви) Останалите, Заедно с наличните Приходи се добавят към фонда за развитие а той започна да отпуска целеви кредити с 0% лихва за РФ бизнес..

33

Анонимен

преди 1 година

Президентът работи в Кремъл. Днес той ще общува с предприемачи, ще се занимава с икономически въпроси..... всичко, което по един или друг начин попада в определението "творческа икономика", каза Песков.////През комунизъма имаше планова, сега пък творческа икономика. Само със щуротий и с неща които не разбират се занимават в Кремъл.

32

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да пускат ядреното и ликвидират Украйна.

31

Гробарят Гошо

преди 1 година

Те и наще путиновци и дедо Байденовци много работат.От сутрин до вечер крадат и се карат за пред простолюдието.Вечер заедно пият и се веселят.

30

Анонимен

преди 1 година

До 11 бобиИ как са прелетели тия дронове над 600 км.?" Просто са пуснати от диверсанти от някоя горичка близо или дори в рамките на Москва/////Преди 1 година украйнски дрон(от съветската ера) падна в Загреб.И той ли е сглобен в горичка до града?

29

Анонимен

преди 1 година

Нещо нема ли да напишете за хвръкналите в Мариопул? Мазало е било...повторение на новогодишните фойерверки

28

Анонимен

преди 1 година

Путин "работи"... През последната година и половина 34 млрд. долара инвестиции са си тръгнали от Русия... Само "гений" като Путин е възможно така да работи, че всичко да отива на кино...

27

Анонимен

преди 1 година

БЕСЕН СЪМ! ЗАЩО ТОВА XИEHOBO KУЧE HИКОГА НЕ ГЛЕДА В ОЧИТЕ? А?

26

социолог

преди 1 година

Нинова е изпратила дроновете на Хохлите.Произведени са в Казанлък.Минали са през Полша и айде в Украйна.Толупа и Киро знаят но си траят.Кокора и той е в играта.И те са получили от Козяк пари за пълнене чекмеджетата.Черепа в Дубай знае всичко защото има агентура в БГ.Той си има пътища и докладва всичко на Путин.

25

Боби

преди 1 година

До Работник "Путин работил !!!!???? И какво е работил , тежък физически труд ли ?" Хайде вземи да ме убедиш че трябва да инвестирам в мултифинкционален спортен комплекс включващ от Стадион за 20000, с вевъзможни зали на закрито и дори олимпийски басейн примерно някъде в СЕВЕРОЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ - хората с пари си правят много амам много тънки сметки и за това са и натрупали тези пари(говорим за легалните бизнесмени)

24

Анонимен

преди 1 година

Имал е процедура по слагане на още ботокс в лкицето, за да му се опъне кожата... Това му е била "работата" за деня...

23

До Анонимен 5

преди 1 година

Омаали са ти главата с руската дезинформация. Те и ХАЙМАРСите беа омаали, ама се отказаха от това съобщение. ;)

22

бел прах

преди 1 година

Путин дали работи или не ,не се знае.Знае се със сигурност че Зелето се боцка всеки ден.

21

Анонимен

преди 1 година

Терористични издихания на хохлите.Виждат че наближава краят им и се чудат какви глупости да измислят.Командирите им в Сащ одобряват тези действия.

20

Анонимен

преди 1 година

5, една от пусковите установки на вторият патриот, които умахаха руснаците, била маскирана като строителна площадка.

19

Инженер

преди 1 година

Единият дрон бил български.

18

Проблем мейкър

преди 1 година

Да, много странно как великите съветски ПВОта са ги пропуснали. Впрочем цял самолет "Чесна" паркира на Краставий Плашчад шофиран от оригинален германец, без да го отчете "защитата", че дронове няма да прелитат и това е само началото.

17

Работник

преди 1 година

Путин работил !!!!???? И какво е работил , тежък физически труд ли ? Ей, пазете джуджака , може да се преумори !

16

Анонимен

преди 1 година

как са доставени (вероятно на части) до района на Москва и са сглобени в някой от многобройните складове в Подмосковието.