27

Ученика

преди 1 година

***!Ако наистина имаше заплаха за този - първото, което щяха да направят службите е да го скрият някъде докато решат случая...

26

Папо

преди 1 година

Този Руди е абсолютен шампион. За има няма две години,от абсолютен анонимник, стана министър, смени две партии, беше в три парламента, пусна записи за Дончева,за ПП, заплаши колежка от ИТН, сдоби се с полицейска охрана и се разведе с жена си. Е и това ако не бурна политическа кариера,здраве му кажи.

25

Анонимен

преди 1 година

Какъв живот ще му е за напред . Да подслушва и записва без позволение. Та той частен детектив ли е. Като какъв. И сеща ли се, че ако усложни влизането ни в Шенген и Еврозоната . Тогава на истина ще има заплаха за него.

24

анонимен

преди 1 година

Плевенско селяче с охрана , малиий !

23

ооо

преди 1 година

Мда, и освен това беше докаран от онзи дългия измисления безсмислен екземпляр. Изобщо наистина помия някаква, отвратителното на отвратителното. И Киро и Кокоро и Копейката имат нещо човешко в тях, че и ББ. А тука мяза на нещо тотално отвратително и нечовешко. Абсолутно зло дето е вика.

22

АЗ

преди 1 година

Сигурно и охраната му го опъва , след като са непрекъснато с него !

21

Анонимен

преди 1 година

Ако ceлендvpo от плевенско не се бе довлякъл политика у стoлицата да прави едва ли някой щеше да го заплашва, TAM!

20

Дедо

преди 1 година

Е досега Руди Гела се правеше че ще казва всичко за всички без страх . Ами тогава кажи аджеба кой те заплашва ? Защо криеш кой те заплашва ?

19

Анонимен

преди 1 година

Така ли си го представяш живота занапред...Попе...Радостине....с полиция до теб...

18

виктория

преди 1 година

До ооо Не мисля, че играе за Копейкин!Самият факт ,че от ИТН се прехвърля в ПП и ги насади на пачи яйца,навежда на мисълта за ангент,дето слухти около новите партии, но чий уши и интереси представлява няма как да узнаем?Но е голямо животно господаря му ;) Хишна граблива птица или едър,тромав хишник.Ще се разбере,но след много време!Освен ,че слухти и записва , държи да го узнаят всички- такова вадене на керливи ризи не е имало от началото на прословутият преход и всички компромати 33 г!

17

Negramoten :)

преди 1 година

Аз пък прочетох "Василев получавал много заплаТи" и влезнах да видя откъде има толкова заплати тоз човечец. Е, здраве да е - и заплахи да са берекет версин.

16

хехе

преди 1 година

резидентът докара простото и ококореното, славуца докара гела....и сега и двамата го играят достойни и честни. Просто ужас...

15

Анонимен

преди 1 година

Каквото си си надробил..... На мен много ми пука за него и непрестанно го мисля най-вече в тоалетната, когато го погледна преди да пусна водата

14

Анонимен

преди 1 година

Абе тия от ИТН се оказаха бетер от бившата ДС. Само някакви записи вадят. Такива изобщо не трябват и да припарват до парламента.

13

ооо

преди 1 година

Този прилича на някакъв шизофреник. Човек трябва да си дава сметка за ефекта от действията си. Не харесвал ПП - хубаво, ама да се изцепиш по тоя начин - какво постигаш. Излиза все едно, че играе за Копейката. Верно е добре да отиде при Копейкин сега - най-логично изглежда.

12

Анонимен

преди 1 година

квииии квиииии квиииии мууууу квииии муууу мууу.... краварски рев, радост за ушите

11

АнонимеН

преди 1 година

ПЕКА ИМ Е НА ПП! ВЕДНЪЖ ПРЕДАТЕЛ ВИНАГИ ПРЕДАТЕЛ!! КАКТО ПРОДАДЕ ИТН ТАКА ПРОДАДЕ И ПП :D ИДЕАЛЕН Е ЗА ЧЛЕН НА ГЕРБ :D

10

Анонимен

преди 1 година

Този добър човечец ще е новият служебен министър-председател на България. Така ще продължим промяната. Айде честито и пак да гласувате, ей! Иначе оставяте другите да определят съдбата ви, нали си знаете.

9

Анонимен

преди 1 година

Koгато човек предприема нещо, трябва да има ясна представа какви ще са последствията. Дали това недоразумение си е дало сметкаа, че ще потопи цялата държава. Аз бих оправдал напълно насилието срещу този. Тотално презрение и изолация може и да е по-добре.

8

гу

преди 1 година

или за дпс или бсп работи момчето а сега ако иде при копейката ще е супер