70

Анонимен

преди 1 година

Проблема е в сегашната система. Тя е представителна демокрация. В случая много хора повярваха на ПП и бяха излъгани, преди повярваха на ГЕРБ, а те се оказаха мафиоти, по-преди повярваха на царя и тн.Нямаме никаква гаранция, че утре няма да ни излъжат пак. Докато системата е такава, че хората трябва някой да ги представлява, предателите и лъжците ще намазват.Алтернативите на представителната демокрация са: пряка демокрация; социокрация; троичен социален ред

69

Българин

преди 1 година

Напълно уместна реакция. И ако тези съставят правителство, както каза ДПС, народът ще нахлуе в парламента. И без това доверието в политическата система е близко до нула. След тези признания на ПП/ДБ, ще е подигравка и висша форма на предателство срещу родината ни, тези да управляват.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Ми той Карадайъ открито ги предупреди, че може да има щурмуване на парламента като през 1997 г. Само да посмеят да направят правителство и ще видят какво ще им се случи. Нали и неговата глава се бяха приготвили да махат.

67

Анонимен

преди 1 година

Киро и ПП са нежелани, вече чета статии, че им се готви разбиване и изхвърляне от парламента с бунт, никой не ги иска!

66

Анонимен

преди 1 година

И някои още си задават тоя въпрос? Съвсем уместна и на място беше реакцията на Радев. Само дето не изнася на бившите му фаворити.

65

Копейка

преди 1 година

Глупости! Да ставаме част от Русия и всичко ще е наред. Там просперитет на все, а в ЕС смрад и мизерия. Най-неможещия президент

64

Анонимен

преди 1 година

Президентът направи това, което трябваше. Връчи им мандата, но подчерта, че го прави само защото Конституцията го задължава. В същото време им каза открито какво мисли за тях и че са опасни за държавата. Нищо не го задължава да не си изразява мнението.

63

Чичо Чеп

преди 1 година

Румен *** даже беше доста мек, ако мене ми гласяха импийчмънт и да ме правят "английската кралица", на оня плъх Денков такива щях да му ги рекна, че щяха да му се напукат очилата!

62

Анонимен

преди 1 година

Да го беше дал на БСП-БКП

61

Анонимен

преди 1 година

С предатели така се разговаря.

60

Алекса

преди 1 година

Същото е бащата да се откаже от сина си хулиган !

59

Анонимен

преди 1 година

Щом са нациолни предатели, особено президентът е длъжен да го каже

58

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че реакцията на Радев беше неуместна - трябваше да ги арестува тези прoдaжни rниди на място, да ги натовари на един ЗиЛ и напрово в Бeлeнe!

57

Прав е

преди 1 година

Това, което направи Радев е напълно уместно, защото многото заседяващи се пред телевизора на ракийка, салатка и мезе биха го обвинили, че връчва мандат на държавни изменници, а истината е, че няма избор и е задължен по Конститиция да им връчи втория мандат. Президентът се разграничи от тях и зае позицията на морала.

56

Анонимен

преди 1 година

До Кики Соевите млекарчета, либерастичните умнокрасивитети са малко, но са много кресливи и добре платени! За пари ще продадат и мамките си!

55

Анонимен

преди 1 година

Че кога реакцията на Радев е била уместна? Щеше да е уместна ако работеше за България, но за съжаление той работи за руските си началници които го монтираха на тоя пост.

54

Анонимен

преди 1 година

Айде Ленче, Ленче, Ленче.

53

Анонимен

преди 1 година

Колко ялови напъни да се "изпере" мръсното петно на предателството! Кой нормален човек би стоял равнодушно пред тази позорна ероатламтическа пасмина? КОЙ? Не Бeлeнe, а куршум в тила, гнycни твapи! CMЪPT за предателите!

52

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

САМО ЛЕВСКИ, ТЕСНИ П1ЧКИ И СМ1РТ ЗА ЦЯЛАТА РУСОФИЛСКА И3МЕТ И М0ЧА НА СМЕТИЩЕТО

51

Анонимен

преди 1 година

Колко ялови напъни да се "изпере" мръсното петно на предателството! Кой нормален човек би стоял равнодушно пред тази позорна ероатламтическа пасмина? КОЙ? Не Бeлeнe, а куршум в тила, гнycни твapи! СМЪРТ за предателите!