228

ГРОЗЕН И ДРЪТ

преди 1 година

АЗ ЗАЛАГАМ НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ОСИГУРЕНА ОТ УСТНИЧКИТЕ СРАМНИ НА ЛЕНЧЕТО...

227

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов няма как да излезе от политиката, ако няма влияние и не дърпа задкулисно конците, както прави това Доган. Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде физически ликвидиран, или да бъде осъден. За него нещата са въпрос на живот и см ърт. За него това е проблем. Друг е проблемът в това, че хората допускат той да бъде избиран. Ето защо на тези хора им е важно да управляват година, година и половина.

226

Браво

преди 1 година

Бай Ставри Президент!!!

225

Анонимен

преди 1 година

Еми хищна хиена си е, квото и да си говорим за нея е песента 1 към 1 оригинала

224

Бай Ставри

преди 1 година

След днешното изслушване на шефа на ДАНС стана ясно, че съветник на един от бившите премиери (разбирай Лена на Киро) е предоставила класифицирана информация на чуждестранни граждани (от Северна Македония). Това е наказуемо до 15 години затвор за заговор срещу републиката и държавна измяна. Споко Лено в Сливенския затвор имат родилно отделение. Дано Миро да е добра душа и да гледа детето на Киро докато вие двамата гниете в затвора.

223

Анонимен

преди 1 година

ПП беше създадена за борба с мафията и Герб, сега се молят на мафията и герб да преговярт с тях за првителтво хаха

222

ОВчу

преди 1 година

Алооу..., "Общата", ходи върти групов "Кадаиф" другаде! Атрактивноста се превърна в отвращение, ку мъ разбиръш.

221

Анонимен

преди 1 година

Лена, Лена, половината ПП сроди.

220

Анонимен

преди 1 година

Еленке по спокойно , бабче , дете носиш . Нямаш ли майка са те спре , с този емоционален изказ не е добре за бебето .

219

Анонимен

преди 1 година

Не можем да живеем само на празни приказки и идеологии. Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари, няма адвокати в това положение.

218

НЕ ПУСКАМ КОКАЛА

преди 1 година

Голям РЕВ, голям ВОЙ! ПП, ДБ и ГЕРБ се надпеварват кой е по-КРЕСЛИВ. Освен това парапетът си едно нещо, което поне мен не ме касаят. Но когато цялата държава се превръща е един МАЗЕН ПАРАПЕТ, за който са се хванали ПП, ДБ и ГЕРБ с мръсните си ръчички и не искат да го пуснал. Ами СОРИ, ама ще се наложи да пуснете парапата. Пък после може и да полетите в пропастта.

217

изнервен

преди 1 година

Уф, ама не се ли усещат тези променкаджии, дето обикалят всички студия, че колкото повече се опитват да замазват гафовете от записа, толкова повече се оцапват. А бе, замълчете!

216

Minuva42

преди 1 година

До НаблюдателПреди да казваш на другите, че са пионки на чужди посолства - припомни си кой обяви кой ще е Президент на България :) и после как спонсорите на кампанията му се оказаха безработни без идея, че са такива щедри благотворители на Радев :) - така, че по-полека с честния Президент, избран от народа :) Радев счупи България в услуга на Русия.

215

Анонимен

преди 1 година

А бе тези променкаджии наистина ли са толкова глу.пави да ни мислят за балами и да ни обясняват четвърти ден как нямало нищо смущаващо в записа? И какво ми бръщолеви тази роква, какво ГЕРБ можели да чуят и че си нямали доверие, като в 90% от записа става дума за съвсем други неща. За това как тези наглеци искат да овладеят всичко в държавата безда се съобразяват с никой друг.

214

Minuva42

преди 1 година

Като трябваше да подкрепят ГЕРБ не бяха се разбързали толкова. Сега след записите на ценните им кадри, много бързат - за да не отидат на избори :) Елементарни сте като ПП!

213

вай-вай Аллах...

преди 1 година

...каква дашна хищна хиена...

212

Лена-картечарката

преди 1 година

Призова:Елате и ме хванете заПАРАПЕТА...

211

Анонимен

преди 1 година

Тази *** да си върви на майнатаси неви искаме никакъв акъл от вас долни продажници вън от България ***

210

Надблюдател

преди 1 година

Ако ПП-тата са избрани с "Ала-балата" с Президента, каква ли "ала-бала" е играла, при избора на самия Радев? Всички верваме в машинките на Мадуро!

209

Каскет и Тиква

преди 1 година

Ленче ние 30 години сме във безвремие.Всичко е пропаднало и унищожено.