434

Анонимен

преди 11 месеца

И до утре да слагаш минус има поименен мемориал на загиналите деца на Донбас от бонбардировки и стрелба от началото на гражданската война през 2014 до сега. Слагай си минус не ми пречиш пречиш на себе си.

433

Анонимен

преди 11 месеца

До 449 не си прав има поименен мемориал в Донецк на загиналите от бомбардировките деца от 2014 до сега по време на гражданската война..... . Бог да ги прости и благослови невинни ангелчета.

432

Вервайте

преди 11 месеца

ПРоснаците как разбраха, че дроновете атакували цивилни обекти, като всички дронове били свалени от ПВО, а 3 дрона били блокиране с електронни анти-дрон системи и изгубили контрол? Значи целта не е ударена. Пак пуснаха безмислена роска пропаганда, само изкуфелите червени пенсионери им верват.

431

Анонимен

преди 11 месеца

Един преятел каза да питам, падна ли Бахмут, тръгнаха ли украинците към Москва?

430

Анонимен

преди 11 месеца

Е чак мирно и тихо не беше. Руснаците изпращаха разни бандити и нацисти като Алексей Милчаков на територията на Украйна да тормозят населението и да извършват подривна дейност. Също както Хитлер е правел с Полша и операция "Химлер"

429

Анонимен

преди 11 месеца

До 446Когато украинците убиваха деца в Донбас всички мълчаха! ))))Интересното е, че и вие рубладжийте мълчахте, както и вашите идоли в Маскве.Тази мантра за хилядите избити деца в Донбас се впрегна в медийте от година време. Просто защото такъв геноцид към деца не е имало.Да война е загиват и деца, но затова е виновна Русия. До 2014г.никой не загиваше, хората там живееха мирно и тихо.

428

Анонимен

преди 11 месеца

Е то хич не е трудно да си по умен от руската федерация като им гледаш физиономиите на слаби ученици за лидерите им дава ясна представа и за останалата пияна ***

427

Какво следва

преди 11 месеца

Не са изстреляни чак от Украйна. Трудно е да изминат такова разстояние без да ги засекат. Скоро ще се разбере кой ги е пренесъл оттам и ги е изстрелял.

426

Анонимен

преди 11 месеца

Когато украинците убиваха деца в Донбас всички мълчаха! Крим винаги е бил руски, там живеят руснаци - това и онова зеленото шмъркало го призна.

425

Анонимен

преди 11 месеца

Украинофили. ПФУ!

424

Украински лайна

преди 11 месеца

(украинофили) Само спамят заради невежеството си, защото друго не могат. ВИЕ се изкарахте по-умни от цялата Руска Федерация бе охлюви смачкани.

423

Украински лайна

преди 11 месеца

(украинофили) Само спамят заради невежеството си, защото друго не могат. ВИЕ се изкарахте по-умни от цялата Руска Федерация, бе охлюви смачкани.

422

Анонимен

преди 11 месеца

Един преятел каза да ви предам, да не се радвате че руснаците превзеха Артьомовск за 8 месеца.Ето малко любопитна информация:Украина уже получила от союзников около 60 танков Leopard-2.Резников также рассказал, что в состав так называемой танковой коалиции входят Германия, Польша, Нидерланды, Швеция, Португалия, Испания и Канада. Съответно и ФАЩ с 10 пъти повече оръжие.Вие си направете сметка 1 страна с колко воюва.

421

Анонимен До

преди 11 месеца

Анонимен Ти не си нормален човек, ти си хамалин, който товари трупове на сточна гара! ПФУ!

420

Дон Фанучио До

преди 11 месеца

439 СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ/ Няма защо.

419

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 11 месеца

Благодаря

418

Дон Фанучио До

преди 11 месеца

438 СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ/ Право в десятката! Браво!

417

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 11 месеца

Сградата на Военното разузнаване в Киев е изпарена след 3 Кинжала. Нашите "журналисти" обуха памперсите и траят в уплах. Чакат разрешение от Кравешкото посолство.

416

Анонимен

преди 11 месеца

Вариантите са 2 или Киев са организирали нападението или нападението е инценировка на руските служби с цел да засилят духа на руснаците на бойното поле.

415

До Боби

преди 11 месеца

значи боби НЕ знаеш колко човека е или може да бъде една рота! Нещо повече ти твърдиш, че ротите са от 100 човека! което е лъжа! имаше разузнавателни роти от по 20 човека имаше и строителни роти от по 200 човека! После не си знаеш номера на поделението! значи ти си си лъжец! Никога ама никога не си бил в казарма! Няма да говоря за това със секретните документи завладени след избиване на 1000 и нагоре човека в щаб в Украйна! Идея си нямаш как се съхраняват такива неща! Та ЛЪЖЕЦ! или путинофил!