220

Анонимен

преди 1 година

Явно доста хора дето пишат тука не са слушали записа. Само ще кажа, че няма нищо кой знае колко скандално, има даже и доста хубави неща казани там, които никой никъде не отрази. Така работи пропагандата, като кажат по телевизията скандално и всички повтарят скандално, без да са чули за какво става дума.

219

Анонимен

преди 1 година

Правилното заглавие е бойко борисов и мутрите около него поставиха ултиматум за коалиционно правителство

218

Анонимен

преди 1 година

"Нима е престъпление да се *** за влизане в еврозоната" От кога думата "лъжe", идваща от "лъжa" е цензурирана? От както хванаха ПeдиПрeдaтeлитe на калъп ли?

217

Милен

преди 1 година

В нормалния бял свят за нещата, които се чуха в записите щяха да летят глави, оставки... Тук на нашето нищо странно не им се било видяло... Ами и защо да е иначе. Докато народа спи и си трае могат и средни пръсти да почнат да ни подават по ТВ.

216

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори, 3 % а Визраждане 50 % писна ни от тая сг_ан.

215

Анонимен

преди 1 година

С две висши образования и три езика съм. Моля някой да ми обясни - мисля, че ще разбера - какво повече трябва да съдържат тези записи, за да се дискредитира мандатът на ПП/ДБ?

214

Анонимен

преди 1 година

Значи, вие се консултирате с чуждите посолства какво да правите а ние баламите си мислим че сме суверенна държава. И имате наглостта да казвате че нищо не се е слиучило, и че президента му се уъслажда властта, като точно вие заедно с Герб и оня гологлавия, сте виновни за тези 5 те служебни кабинета. Нагли сте, много сте нагли и е време да ви изритаме всички от НС. Народе събуждай се - Левски е казал "Интригата спира хода на народната работа. Да ги изметем НАРОДЕЕЕЕЕ.

213

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, къде видяхте престъпление? Нима е престъпление да се манипулират избори и резултати от тях? Нима е престъпление да се *** за влизане в еврозоната, с цел лично облагодетелстване? Нима е престъпление службите за национална сигурност да се управляват от външни "посолства"? Въобще, къде видяхте престъпление? Нима нарушението на Конституцията е престъпление?

212

Анонимен

преди 1 година

Не е скандално, престъпно е.

211

Анонимен

преди 1 година

Ама г-н Панев, това, което казвате сега.. ъъ съгласувахте ли го с Посолството?

210

от село

преди 1 година

Тези са като текезарката хваната в кукуруза на калъп с партийния секретар ,но на другарският съд попитали Пена ти конец прокара ли та петниш другара ? И на тези работата е същата ,един държи парапет без да иматакъв ,другите ,псуват ,мечтаят ,свалят канят се да ,,колят и бесят,, ,но се оказа ,че половината българи са глухи ,или кьорави и гьонсураците са прави.

209

Някой

преди 1 година

Ей Панев Наглец.Тези пинизи на гърба на другите институции да си перете уср*ните *** не минават вече.Ако ще да се изредите и през всички телевизии по 10 човека от коалицииката ви плюс интервю от Космическата станция с вас е свършено,Предатели!Редите ги едни и същи по цял ден,оня във Виена кара тротинетка да го позабравим малко,ама и тоя номер няма да мине.Още помним поп Кръстю а минаха около 144-5 години,доста дълга памет имаме да знаеш!

208

решетников

преди 1 година

когато избрах крадев не бе скандално изобщо....

207

Анонимен

преди 1 година

Абе пътя и да ви няма бе наглеци

206

Анонимен

преди 1 година

Гласувах 2 пъти за ПП и 1 път за ИТН, но се оказаха негодни ци. Влизането на България в еврозоната и Шинген не зависи и никога няма да зависи от бандити, бок луци и из мамници като ПП- Дб. Нагли сте, не спечелихте изборите. Имате 65 депутати с измама за промяна, осрахте се до ушите и имате нахалството да говорите куп лъжи, оправдания и небивалици!Що се отнася за ЕС и НАТО влязохме там съотвветно с усилията най вече на Президента Първанов Премиерите Станишев и Сакскобургоски.

205

не може да бъде!

преди 1 година

Както се пее в една песен -добър ден,тъга!У мен лично тези изявления предизвикнат само тъга както и отвращение и отчаяние!?Не се ли вижда че става дума за ужасна наглост и за безочлива подмяна на понятията!?И още по-страшно доста хора приемат тези нещо в името на "евроатлантическите ценности"!?Само искам да им кажа да прогледнат, защото от главната ценност -върховенството на закона -не остана нищо ,а другите са в състояние на разпад!А безогледността на западните лидери стигна критично ниво...

204

Предатели

преди 1 година

Не е скандално, а престъпно:Наказателен кодекс, Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

203

Анонимен

преди 1 година

Тези са избирани в конкурс по наглост и предателство. Мандатът е опорочен от всякъде. Въпросът е защо Киро и Асен още не са задържани? Христо Иванов и неговата партийка трябва да бъде разследвана като сформирана и финансирана от "Америка за България".Бойко Борисов трябва да бъде съден за грабеж в особено големи размери и ощетяване на държавата.

202

Анонимен

преди 1 година

Всички шефове на служби са предложени и гласувани от първия МС на Янев, в който министри бяха Петков, Денков и Василев!!!Последните трима също избрани от Президент Радев. И те ли са били негови марионетки?

201

Истина

преди 1 година

Дали американски представители на партии се консултират с нашето посолство в Америка когато искат да изберат шеф на ФБР, АНС или някое вътрешно разузнаване? Дали кандидат президента също е одобрен от нас? Само да попитам, ако това не е притеснително не знам какво трябва да е.