41

Космонавт

преди 1 година

Да свикват.

40

неходилите казарма

преди 1 година

пишат глупости за ***! Страшно здрава дреха. Супер държи топло и е водоустойчива. И всичко това преди олекотените материи.

39

Връхна дреха

преди 1 година

Връхна дреха Ватенка, гаранция за деградация, пиянство, тупост, недочеловеческая сущность, негодяйство и никакъв прогрес.Алоооу губернаторе, ами те там ви думкат от началото на войната бе! Само че копейкините холопь у бг изпитват сериозни проблеми с "матерния си" руски език и няма как да знаят.За пръв след ВСВ на рус територия обстрели, взривове, могилизация, пълни гробища и само рекорди. Всичко е по план Москвич. Хахаха.

38

Терористи Сър!

преди 1 година

Абе що който хванат да му помагат краварите - все терорист се получва?

37

Дюк Нюкем!

преди 1 година

Време е!

36

Анонимен

преди 1 година

Ден след ден , Украйна сама се ЗАТРИВА , жалко !!!

35

До 38

преди 1 година

Не обръщайте внимание на кълнежите на платените джендърчета.Те за друго освен да бълват помия в такива сайтчета,не стават!

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 аз съм бг живея в москва много е лесно да ги кажеш тези думи господ на тези проклятие ще ги прехвърли на твоя род от родът ти нема да остане и спомен това ще ти се отвърне много кратно.вместо да пожелаеш споропазумение и мир

33

До 23

преди 1 година

И защо да го правят , руснаците сядат ли без предварителни условия , което ми напомня че вече не се говорят за денацификация (каквото и да значи това ) и демилитаризация на Украйна - защо така . Да питам също другарят Путин , ако войната е по повод ограничаване на НАТО какво мисли да направи с новите 2000 км граница с НАТО които сам си докара с тази война?

32

Алекс

преди 1 година

Крайно време беше да се отговори на руския тероризъм.

31

бай Бай

преди 1 година

да де, ама всичката таа работа ще доведе единствено до едно старателно прочистване на зона от 150-200 км навътре в бившата територия на бивша Укриана от бившата й граница с РФ

30

мдаа

преди 1 година

Нищо ново за укрофашистите. След преврата 2014г. и несъгласието с този преврат на жителите в Донбас, укрите започнаха да ги обстрелват с оръдия всеки ден. Много мирни граждани загинаха, останалите се организираха и дадоха отпор на укрофашистите. Сега започнаха директно да бият по руски територии. Е, след това да не се оплакват, че падат ракети в Киев.

29

1912

преди 1 година

Българските *** газ пикаят, кръв *** под такива новини. Истинска наслада за сетивата е да ги гледаш как се гърчат, усещайки накъде отиват нещата.

28

Анонимен

преди 1 година

до 29 Отцепила се е кратуната ти краварска, кравар! Избиха преди 3 дни 70 украински фашиста в Белгород, а оцелелите избягаха набързо обратно в Украйна.

27

123

преди 1 година

ТОС-ОВЕТЕ не се използват по същата причина, каквато и танк Т14 - АРМАТА. Имат само експонатни бройки.

26

Анонимен

преди 1 година

Областта се отцепи от Русия. Ще има и продължение с други области.

25

Българин

преди 1 година

Приятелски огън... Конфликта в Украйна е кулминация и най-големия успех на англосаксонската дипломация... От двете страни на фронта стоят руснаци и се убиват един друг... а ония ръце потриват и се кефят

24

Анонимен

преди 1 година

Не, това не са местни нaцисти, а доблестни борци за свобода на Белгородската Народна Република (БНР). Такива хъмвита и гранатомети всеки може да си ги купи от пазара.

23

Анонимен

преди 1 година

Украинците по добре да не правят това а да поискат примирие спиране на военните действия и започване на преговори без предварителни условия.

22

До 5

преди 1 година

С тоя термин жуже звучиш като редовен третополов безплоден тpoл. А , момент! Ти си такъв!