42

АЗ

преди 1 година

България е член на двата най богати съюза, двете най мощни икономически и военни организации в света ЕС и НАТО! Едва по малко от 30 държави на този свят имат тази привилегия и за щастие, България е една от тях!

41

Анонимен

преди 1 година

Аз, МРЗ нищо не значи. Важна и средната заплата и какво може да се купи с нея.

40

АЗ

преди 1 година

На който не му харесва в свободния, цивилизования, Белият свят (ЕС и НАТО), пътят към бедната руска коочина е отворен! Само че нали знаеш, минимална работна заплата в България - 780лв/400 евро! Минимална работна заплата в бедната руска коочина 13800 рубли = 152 евро

39

Анонимен

преди 1 година

39, обидните квалификацио говорят зле само за този, който ги използва. Не е нужно държава да харчи всичко което има. Нито е добре хората да се учат да лежат и да харчат - на запада това му изяде икономиката. Това не са ви американците, които за 5 години ще се самоизядат, ако не смучат от колонии, като България.

38

Путин язди мечка

преди 1 година

Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. И ето как Путин ще вържи 3те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще продължат да се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.

37

АЗ

преди 1 година

На който не му харесва в свободния, цивилизования, Белият свят (ЕС и НАТО), пътят към бедната руска *** е отворен! Само че нали знаете, минимална работна заплата в България - 780лв/400 евро! Минимална работна заплата в бедната руска *** 13800 рубли = 152 евро

36

АЗ

преди 1 година

Минимална работна заплата в България - 780лв/400 евро! Минимална работна заплата в бедната руска *** 13800 рубли = 153 евро

35

АЗ

преди 1 година

Минимална работна заплата в България - 780лв/400 евро! Минимална работна заплата в бедната руска *** 13800 рубли = 153 евро 🤣🤣🤣

34

Анонимен

преди 1 година

Заплатите са като нашите, както и БВП на глава от населенето, при условие, че имат толкова природни богатства. Как така, бе неграмотници. Задайте си този въпрос

33

Анонимен

преди 1 година

И от цялата работа руснаците няма карат мерцедеси,а на немците ще им е празен джоба,а китайците ще ги заместят

32

Анонимен

преди 1 година

Таня, идея нямаш от това, какво е в Русия. Който не иска, той няма работа. Мъжът ми е в малко населено място в Русия и там всеки човек си работи. Много жалки опити за пропаганда. И други хора имат близки и познати там. Лъжите не са лесни.

31

Българин

преди 1 година

Едни са изтеглили, други са вкарали. От 1800 милиарда БВП, тази цифра е под 2 процента, което е нищо (като включим и многото нови инвеститори от други държави).

30

Анонимен

преди 1 година

Кого лъжете? Ходим в Русия. Нищо не им липсва. По-високи са цените на НЯКОИ автомобили и компютри. Китайските обаче са много по-евтини. Храна, отопление и гориво обаче са по-евтини от тук. Заплатите са като нашите.

29

Анонимен

преди 1 година

Това са джобни пари в големия бизнес! Други ще дойдат!

28

Анонимен

преди 1 година

До Христо 29. Недей да се кефиш толкова. Процент от тези 36 милиарда няма да получиш.

27

Анонимен

преди 1 година

Повечето фирми са свързани с консумация! Или така наречените пиявици! Няма голяма загуба от такива! Те се появяват някъде,после сменят логото,после се препродават активи,после идват следващите и т.н.! Такива,които носят нови и високи технологии са малко!

26

Анонимен

преди 1 година

Компаниите напуснаха Русия не заради Украйна, а защото ги принудиха. Само uдuoт би оставил доброволно такъв необятен пазар.

25

Христо

преди 1 година

Голяма новина ,направо кърти.... изтегляне на 36 милиарда....ох баня ох кеф...

24

Анонимен

преди 1 година

Путин си мисли ,че е Русия !Но ,Русия ,ме е Путин !

23

Анонимен

преди 1 година

До 24. Ако бяха спазили Минските споразумения, това нямаше да го има и Донбас щеше да е украински. И Крим щеше да е техен, ако не бяха се държали като uдuoтu.