18

Анонимен

преди 1 година

да се оплачат на арменския поп...

17

Стунджи

преди 1 година

Да пият една студена вода

16

Ддд

преди 1 година

Столичани имат хиляди левове, да ходят на почивки в Гърция и други дестинации, но им се вижда скъпо да си плащат сметките за топло. Все пак София не е България по заплати спрямо провинцията, да плащат тройни и четворни сметки за ток. Така е правилно!

15

Ддд

преди 1 година

Каквото правя и аз ,с вдигнатите цени на дървата. Плащам, псувам държавата, и крадците вдигнали цената на кубик дърва, и това е.Защо топлещите се от топлофикациите, да са привилегировани и да имат различен вариант от мене?

14

Име

преди 1 година

Както се казва, щом хората на газ могат да плащат сметки, защо шопите да не могат да плащат по 120 на мегаватчас? Нали бяхте много богати в София бе? Вземахте заплати по 3к-5к-15к, 115к ? Кво стана? Не можете да си платите по 2-3 мегаватчаса топло? Баси и богатите столичани с най-високите заплати, направо сте за оплакване от поп. Миналата година ли беше, гледам един се жалва по телевизията, че имал 160 лева сметка, а ние имахме тогава 360. Да ви сЕ*я на "столицата" и на "столичаните".

13

Кога ще има затвор?

преди 1 година

Обирджийска, институционализирана схема за рекет и тормоз на столичани, паразитираща върху частната им собственост.

12

Анонимен

преди 1 година

Никакво плащане преди изравнителните

11

Анонимен

преди 1 година

Ако излезе един запис на разговор между началник от Топлофикация и министърчето на енергетиката на Радев, който е женкар от тиндер, няма да остане камък върху камък.

10

Куроленко

преди 1 година

Какво да правят ли? Да им ги заврат там, където слънце не огрява. Както е казано в безсмъртния сериал Хил стрийт - да им го наврем преди да са ни го наврели те.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз ще подам молба в министерството на енергетиката, в министерството на финансите и в министерството на вътрешните работи за незабавни арести и разследвания в Топлофикация София, защото нещата ще станат много грозни. То провокацията има някакви граници. Искам държавата да разбере, че е държава на гражданите, а не на държавните служители и държавните дружества. Ако някой ненаситен пенсионер като Иван Иванов гла воча мисли друго, много бързо може да му отидат на гости 5 хиляди разярени клиенти

8

Анонимен

преди 1 година

Рашистанкса топлофикация кво искате, плащате кат попове и мълчите

7

А кво ше правят...

преди 1 година

...Като спрат пенсиите и заплатките от ПРОМЯНАТА...а?

6

Зозо

преди 1 година

Как какво да правят?!? Със завишените сметки да си обършат ГЗ :)))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 1 година

Кога ще бъде ликвидирано това дружество,докога цяла България ще плаща топлото на софиянци????? "Топлофикация София"има близо един милиард задължения!

4

Анонимен

преди 1 година

Имаше един период след опандизването на Вальо топлото, в който сметките бяха наред. Скоро ще има опандизени началници на топлофикациите.

3

Мнение

преди 1 година

Най добрият вариант е тези изключително непочтени служители на топлофикациите, които крадат за партиите от джоба на най съвестните граждани да получат възмездие. След като няма държава, която да ги озапти и разследва, ще има бой и окупация на топлофикациите.

2

Анонимен

преди 1 година

Стига с това все ние нещо да правим. Проверявайте ги тези нахалници и ги глобявяйте непрекъснато. При нулево потребление цял сезон от години, те все си искат около 100 лв. На кого да се жалва, като няма нищо работещо никъде.

1

Анонимен

преди 1 година

Обичам монополисти :Енерго, ВиК, ТоплофЕкация