363

Анонимен

преди 1 година

Много се скапа Русията...

362

Анонимен

преди 1 година

Какви експлозии бе,нали хохълите твърдят че са свалили всички дронове и ракети?От 42 изстреляни ракети казват че са свалили 75,големи майстори са

361

д-р Менгеме

преди 1 година

Божеее, Киев на 1541 г. - абе Камелийке, я Фнимавай с БЕЛОТО. Никога не съм имал високо мнение на днес.бг , но сега се УССРаха.

360

Вагнер

преди 1 година

Диванни генерали, всичките до един. Помирисвали сте барут само от фойерверките на Нова година, а с дращенето в този форум се опитвате да оправдаете жалкото си съществуване.

359

Анонимен

преди 1 година

До другарят Путин. Да, харесват ми. Харесват ми и изпълненията в Белгород.

358

Анонимен

преди 1 година

Табурашко, къде изчезна? Вече час и нещо не ти се усеща миризмата. Да не си хванал коричка върху консистенцията си? Ами такава е съдбата на всяко нещо си, тупнало между задните крака на американската мама Крава.

357

Тцть

преди 1 година

Мечката Раша приключи на фронта. Останаха и калпавите ракети и стреляне на поразия по цивилни. Туй то с войната. Украйна ще напъва следващите месеци и нищи чудно да си върне всичко + Крим до една година. Жалко че ще загинат още доста хора и от двете страни.

356

Другарят Путин

преди 1 година

Харесаха ли ви фойерверките?! Искате ли още?!

355

Анонимен

преди 1 година

Табурашко, къде си бе! Измислих ти нов прякор - АналаГовнетчо! Мекото между задните копитца на мама "Крана" няма аналог в света, нали знаеш!

354

Teo

преди 1 година

И това с пералните?!? Ами ако запопнат да стрелят с ракети не ми се мисли!

353

Анонимен

преди 1 година

Човек след човек, всичко руско ще стане товар 200, тоест тор на плодородния украински чернозем. Защото аз, краварят имам нужда от евтина пшеница! Окупаторите не разбират от дума. Ами, като не разбират от дума, на им секира!

352

на Киев му иде реда

преди 1 година

Град след град, всичко ще бъде изравнено със земята. Който не желае мир, получава секира!

351

Анонимен

преди 1 година

Русофилите 70 години са давали гзъ на руснаците и са свикнали да го дават, така както са свикнали и с немотията руски модел!

350

Анонимен

преди 1 година

Е да де, но когато американските роби хапнат оборска тор, значи хапват и Табурашко. Няма лошо, Табурашко се преражда. Но само като полутопло нещо си между нечии краченнца! Табурашко еволюира: от "мама" Крава до "мама" Човек. То като във филма "Пришелецът" да му се не види! Браво, Табурашко! Абе ще станеш човек ти, като започне да те възпитава оказармен дембел от проруските наборни казарми. В Русия още ги има!

349

Анонимен

преди 1 година

" Русофобите " да се чете " русофилите"!

348

Анонимен

преди 1 година

Русофобите 70 години са давали гзъ на руснаците и са свикнали да го дават, така както са свикнали и с немотията руски модел!

347

Магелан

преди 1 година

Какви глупости пишете че Киев е на 1500гд.Преди 15 века нито Руснаци е имало нито украйнци още повече Киев и Москва.Вземете да прочете за Волжка България точно на колко века е Била държава с управление като Римската империя?

346

Анонимен

преди 1 година

Нашите краваророби-фашисти са най-големите трапезни патриоти на света!Всъщност какво да си кривим душите те видяха в СВО-то на Русия заплаха за жалкият си извратен животец отдаден в служба на сатаната и си помислиха, че им идва краят на този живот другите да работят за тях, да им поддържат жизненият стандарт, а те само кланяки се и подчинявайки се на сатанистите от САЩ и ЕС да си получават паричките и да държат главата на обикновенният българин на чатала и да го залъгва с евроатлантически ценности, което ще рече ЛГБТ идеология!

345

Анонимен

преди 1 година

До 351 Дай линк да видим къде е написано това.

344

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Бог да прости душите на всички загинали хора в тази лудост. Бог вижда всичко. Знае кой я създаде тази братоубийствена война. Хората може да заблуждавате с лъжи ,и пропаганда. Бог не.А всичко се връща. Такива са законите на съзиданието.