102

Анонимен

преди 1 година

Ама тя много ли ще реве ако не стане премиер?

101

Анонимен

преди 1 година

Киро да внимава да не я разплаче че мъжа и бил 3тия в ЕНП според самия него?

100

Анонимен

преди 1 година

Мисля си, че Лена Бориславова би могла да се обърне към правозащитни организации, защитавайки правата на жените, които са сексуално употребени от началниците си и които са претърпяли мобинг. Вероятно, Киро просто не е оставил никакъв шанс, на Лена за съпротива...Такова е отношението му към жените в политиката. За съжаление. Чухме в записа, с каква ирония говори за Мария Габриел...Това е истинското му отношение към нея. Никога кабинет с ПП,ДБ. Нови избори. Стига са се крили зад тази опасност.

99

Анонимен

преди 1 година

Не се е извинил. Думата "извинявам се" я няма в текста. Нито думата "съжалявам".

98

Анонимен

преди 1 година

Жена на мъжа си :)))

97

Анонимен

преди 1 година

Редовно правителство може да има само, ако ПП,ДБ предлжат Мария Габриел за премиер, която да посочи експерти за кабинета. В противен случай, трябва да се отиде на избори. След разкритията за манипулиран вот, ПП,ДБ са нелегитимни и не са в позиция да предлагат кабинет. Иначе, избори. ПП,ДБ знаят, че имат 7%, или 10%, "интелигентни българи", както чухме в записите, значи не са втора политическа сила. Тъй като "неинтелигенттите", според Киро просто, т.е. всички останали, няма да гласуват за тях

96

Не е извинение

преди 1 година

Извини се. За Лена като я нагрубиха скачахте като петли. Двоен стандарт във всичко сте. За вас може, за останалите - не. Не става така.

95

Анонимен

преди 1 година

Аз не чух извинение. Да сипеш четки за да се измъкнеш от ситуацията не е извинение.

94

Чуйте ги

преди 1 година

Пуснете си откъса от срещата, който публикува във фб Шкварек. Диалог между божанков и кокорчо. Кокорчо обяснява как ще направят така да изчистят неудобните законно. Ако не можело щели да ги уволнят. И плана му да разчисти финансовото бил готов. Божанков е в потрес и пита защо така, нали уж срещу това се борели. Голям майтап. Представям си това да го беше казал Бойко или Доган, какъв скандал щеше да е. Парламентът щеше да е блокиран от потресени. Но умните и красиви, може.

93

Айде

преди 1 година

Да идват избори и тая *** да се разкара

92

Радослав

преди 1 година

До 95: на последните избори първата политическа сила: младежкото БКП (гроб) с клизма събира 8%, вторите са с 7% ако гледаме подкрепата им към общия брой потенциални гласоподаватели! Целият парламент с мъка събира 20%. В момента подкрепата за партиите е горе долу колкото е доверието към НС 19-20%. И тези нелегитимни главанаци искат да справят промени в конституцията.

91

7-10% сме каза

преди 1 година

Най-интересното беше как казва, че умните в България били 7-10%. Това са, разбира се, гласуващите за него. Те всички се мислят за по-умни от останалите, макар че познават неграмотни и необразовани и от тях, и то доста. Просто им се ще да са нещо ексклузивно. Ексклузивни шарлатани? И с какви али-бали с президента са ги докарали до 25? Това е интересно да се попита и президента. Той ги създаде, после те заставаха зад него, а сега не искат и да чуят едни за други.

90

Анонимен

преди 1 година

Тези 7-10% за които говори са от цялото общество т.е. 10% при гласували 40% е точно 25% на избори -----///------ Глупости.

89

Радослав

преди 1 година

До 86: Кирил Петков за Мария Гаргамел: Пример за смелостта на дамите в политиката. Какъв запис те гони теб бе ***? ПП правят коалиция с ГЕРБ за да има правителство. Грам не ми дреме за записи, снимки, кадри, дрони и каквото друго има. Факта си е факт: Кирчо налапа на Боко шпека, за да е на власт, а Боко си дава шпека за да не е в затвора! Съдебна реформа ще правят, все едно Уакудза да прави съдебна реформа в Япония! Парламент с 20% подкрепа конституцията ще променя, ха!

88

Сата НАТО

преди 1 година

Така че по-добре Радев изобщо да не им дава мандат. Оправдания има достатъчно. Кирчо сам си призна, че всичко от записа е истина.

87

Анонимен

преди 1 година

Най ми хареса часта в която Киро казва, че Мария Габриел се разплакала, като разбра, че може и да не бъде премиер.Така е, като е изпуснала питомното, еврокомисарка, и дошла в България да гони дивият премиерски пост.

86

Сата НАТО

преди 1 година

Сички козове са в ръцете на Боко. Ако реши, бие им шута, праща ги на избори и там умират прави. Затова Киро ще е готов на всичко, за да получи подкрепа. Но Боко няма да им даде директна подкрепа, а първо ще се правят на обидени, за да измъкнат повече отстъпки. А Габриел само ще ги води за носа през това време. Накрая Боко ще каже "Абе, пълни бо клуси сте, ама само заради Марийчето ви правя отстъпка. Но, правете му сметка ако не слушате и не изпълнявате каквото ви каже тя!".

85

МИ КЪ?

преди 1 година

КИРО СИЕЛА И ПРЕЗИДЕНТА ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВИ АЛА-БАЛА И КОЙ КОЛКО ПРОЦЕНТА ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ МНОГО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!

84

КАК СТАНА???

преди 1 година

АЛА-БАЛА И ПП-ДБ ОТ ЧЕТВЪРТИ СТАНАЛИ ВТОРИ?

83

ПОМИИЯЯР.

преди 1 година

А УРСУЛА КАЧИЛИ Я НА ПАРАПЕТА БЕ?