219

Анонимен

преди 1 година

Еврозоната търси канарчета като нас. Защо там не влизат отличничките Чехия Полша иУнгария дори Румъния се опъва но понеже тука има мутренска демокрадия и хайде ние да влезем. Да ама не повечето хора не сме съгласни.

218

Анонимен

преди 1 година

А нашият с подслушването се е о*****л! Пак!

217

Анонимен

преди 1 година

Доказателство, че ЕС има финансов интерес от влизането на България в еврозоната!

216

Цура

преди 1 година

Всички руски циреи ще бъдат изхвърлени като мръсни *** от България. България е цивилизация. А Русия е в каменната ера и живеят в пещери.

215

Джо

преди 1 година

Русия иска да ни държи вечно бедни и зависими. Но ние сме Европа, а не смрадливи руски мужици.

214

Анонимен

преди 1 година

Поне да се знае ЕС кой подкрепя. Видяха номерата на Борисов и въпреки, че ГЕРБ са в ЕНП, пак не искат вече. Знаят за каква брутална корупцията става дума, знаят и защо са санкциите по Магнитски. Всичко се знае, само тука матеряла електорат още си избира тия дето го държат беден и в кофти среда.

213

Анонимен

преди 1 година

Тез от ЕС ,Канада незнаят нрава на българина.Лато каже ,,НЕ" и става закон.Вярно пречи ни, но е факт.Същото както с ваксите,,НЕ и Не"

212

Ton

преди 1 година

ЕС е нищо повече от черна дупка за държави!

211

Анонимен

преди 1 година

Закривай тая държава

210

долу ЕС

преди 1 година

допреди ес имаше корупционни скандали само в администрациите на държавите, сега има и с европейската администрация. Хайде да си го спестим и вън от ЕС

209

долу ЕС

преди 1 година

няма нужда да потвърждавате нишо, чухме и целия свят да чуе, как работи скапания Ес, няма принципи няма правила няма критерии няма закони, има само нагласянка, лицемерие, измама, натиск и слугинаж на сащ! това ку чката на сащ! урсула да хвърля оставката и референдум за ес и нато!

208

Анонимен

преди 1 година

Малките екскременти Простьо и Асенчо трябва да бъдат отсвирени един път завинаги от политиката!

207

ЗАТВОР ЗА ПП

преди 1 година

Посолството на САЩ да бъде закрито !!! Фон Дер Лаинен да бъде разследвана за опит да повлияе избора на министър-председател !!! Западни приятели ......

206

Васил Ангелов

преди 1 година

Не бе аз си знам отговорността на раменете ми както и културното си родословие - други ако могат да се дънят аз не мога и нали доносите са нещо обичайно от "доброжелатели" с задни помисли. Виж тампонирането в Пирогов и отравянето са новости дето не бях изпитвал. Аз съм поразместил едни теми, пошегувал съм се с МОН и МК, направо си се изгаврих с тях с основание за което не се извинявам и те ми пускат проверка вместо да се замислят защо един от експертите вдига такава джабала... Ще разберете утре.

205

Котка

преди 1 година

До ЕС вони Ти може и да си вярвал, че ЕС е добро нещо, но други от самото начало бяхме сигурни, че ще е катастрофа.

204

Васил Ангелов

преди 1 година

Вижте сега според някой хора изкуствата, науките, спорта са престъпления - водят до загуба на евтина работна ръка , водят до липса на жигола и проститууутки, раби божии, секс робини, жертви, няма на кой да пласират, няма кой да лъжат..... Е аз не съм от тия хора... https://youtu.be/VmrJmbpm0G4

203

Васил Ангелов

преди 1 година

Вижте сега според някой хора изкуствата, науките, спорта са престъпления - водят до загуба на евтина работна ръка , водят до липса на жигола и ***, раби божии, секс робини, жертви, няма на кой да пласират, няма кой да лъжат..... Е аз не съм от тия хора... https://youtu.be/VmrJmbpm0G4

202

Анонимен

преди 1 година

до 205 - купил си на маммма долни *** втора ръка

201

Хаха

преди 1 година

Десетки пленени украински парашутисти бяха показани днес във видео на руските сили. Цяла бригада се е предала доброволно на руснацитеДруги са били убити.

200

Анонимен

преди 1 година

*** при *** отива.