194

Аз

преди 1 година

Ленче, ***! Убава си на снимка, щото мълчиш! Не думай глупости, ***! Фанаха ви по бели *** /с кафяво отзад/. Замълчете! Ся, ти викаш - не сме, Киро вика - сме! Е, прос да си ш са сетиш, че единия лъже! Па и не са прай на мъж да го вардиш тоа. Не го ли видиш къф е! Утре ш са врътне и теб ш та прееее... прецака! Тийк изи!

193

Анонимен

преди 1 година

Добре, не сте ги съгласували, а сте ги синхронизирали, чува се ясно 1 час и 8 минути след началото на записа.

192

кака Зорка

преди 1 година

Кирчо с баджанака си траят защото са виновни,а тази повлекана от Обеля, която стана милионерка за шест месеца . . .пак си е отворила плювалника !

191

Анонимен

преди 1 година

Тая какво е казала все е било лъжа ,пък и я хващат горката многоне зле.

190

Анонимен

преди 1 година

Лена Бориславова е брилянтен политик. И затова русофилите толкова я мразят

189

Бачо Киро

преди 1 година

До 204Каква Москва те гони...Лена си каза че записите са истински и ги е направил Василев на лаптопа си.

188

Успех на Промяната

преди 1 година

Не се вързвайте на Руски хибридки!! Българите сме с Вас за стабилно Евроатлантическо правителство и не вярваме на записи от Москва!! Работете здраво!

187

Анонимен

преди 1 година

Е какво толкова - човек не може ли да поиска приятелски съвет от по-компетентни? Това не е намеса във вътрешната политика на Бг! Ние сме суверена държава и нас могат да ни управляват само САЩ, НАТО И ЕС! Другите отдавна са ни преценили като скрап и не се занимават с нас, но щатите виждат още потенциал за изстискване и ни помагат! Що пък да не се оправим - Шенген, евраки,а? Не е ли готино???

186

Ахмак

преди 1 година

Кирчо ще докара Копейкин на власт

185

Кирчо Лъжеца

преди 1 година

Както обещах.....никакви задкулисни зделки.

184

Радев

преди 1 година

Казах ви.Шарлатани.

183

Анонимен

преди 1 година

Вече вярвам само на записи и задкулисни изказвания. Официалните е ясно, че са нагласени. Видя се всички що за стока сте и с каква наглост още се появявате по медиите. Качвайте се на самолета за Скопие и дим да ви нямя

182

и сега К,О...?

преди 1 година

Само БАДЖАНАКА не се изходил по въпроса...Мирооо...мъцни нЯщо бре...

181

Баце към Ленка

преди 1 година

Аматьорка...бегай да се доизучиш на ОКОЛОВРЪСТНОТО ...!

180

мдааа...Лена е:

преди 1 година

Готова да информира партньорските служби с ПАРАПЕТЪТ СИ в рамките на задълженията ни като членове на Европейския съюз и НАТО...пусти мераци....

179

Анонимен

преди 1 година

Хахах, копейковци ги пратиха под другата новина - да бранят Пригожин, и изведнъж изчезнаха от тая! Как веднага си личи че са платени - както бълваха по 30 коментара в минута, и си слагаха по 17 плюса за няколко секунди, така изведнъж изчезнаха! ХАХАХАХА

178

Анонимен

преди 1 година

Ленче, жено, кротни се бе. Малкия Парапетко вече рита, иска тати да е премиер.

177

Като засука мустаци

преди 1 година

Тя е категорична, че ПП няма да допуснат никой да повлияе на силното им желание за реформа на службите и за съставяне на редовно правителство, което да освободи ръководството на българските служби от дългогодишни зависимости.Олелеее...и таяПикла с оскубан Парапет започна да ни дава акъл за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ...

176

Kreti

преди 1 година

Да поне ви направиха за смях с киртака. Детето от кой ще бъде , трябвше в задния двор и в устата повече. Космата катеричке!

175

Край

преди 1 година

Павото и правораздаването са нещо изключително сложно за тази семпла главица. Българите нямаме капаците да устроим държава.