60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 --- "а е съществувала преди русия" ... но Русия е съществувала много преди краварите да откраднат земята на индианците, да ги изтребят и да си направят държава.. така че в северна америка е много възможно да се появят нови петдесетина държави...

59

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, както е тръгнало Украйна ще си вземе Ядрените оръжия от Русия. Процеса започна в Белгород !

58

Жиката

преди 1 година

Господин ххахо няма такова нещо .Много си зле с историята.Покажи една поне западна карта на която има държава Украйна от преди 600 години.

57

Бонго Бонго

преди 1 година

Значи запада ще даде ядрени оръжия, Русия ще реагира и срещу Русия ще реагират целият запада едно към четири.

56

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък уркопитек долу...;);)

55

Анонимен

преди 1 година

Украйна е съществувала преди русия. Съвсем скоро русия ще изчезне от картата а Украйна ще порасне. Ще се появят доста държави които исторически са по стари от фашистка русия и бяха под руско-фашистко робство. Дай Боже по скоро и с по малко жертви

54

Анонимен

преди 1 година

Да, ама в момента в който Украйна получи ядрени оръжия ще ги използва. Към днешна дата не сме ескалирали дотам. Явно хорицата си искат ядрена война и не се замислят дори. Беше казано хиляди пъти и от САЩ и от ЕС и от Русия, че при ядрена война няма победители ама т.р.оловете едно си знаят и си пишат. Молете се да не се стига дотам. Животът ни и на нашите близки е важен, тоя конфликт не е наш, колкото и някои да искат да го направят такъв

53

Психолог до 55

преди 1 година

Просто Източните рутнаци се бият срещу Западните руснаци/ украинци/! И кой им е крив? Сащ ли???

52

Анонимен

преди 1 година

Атомните бомби ако ги изстрелят полвината и повече ще се взривят на тяхна територия защото като всичко руско са ***

51

аааахахахааааа

преди 1 година

До Жиката Ти май само на другаря Сталин световните карти си гледал.То там освен СССР друго няма.Тцтцтцтц.....много промити мозъци има ей!

50

Жиката

преди 1 година

Стига се излага .Историческа държава Украйна няма.Няма нито един украйнски цар.Няма я на нито една световна карта ,аре бегай да учиш.Двойка.

49

Ядрените слънца

преди 1 година

ще изгреят някоя тъмна лятна нощ! И ще видим евроатлантическата светлина!

48

пфффф

преди 1 година

До Жиката Абе аланкоолу, я прочети малко как е създадена Московията, кога е създадена и от кого е създадена най-вече, па тогава пиши небивалици тука.

47

Полковник

преди 1 година

Съвсем се подлъгахте по западната пропаганда за някаква велика укроконтраофанзива.Реалността е че армията им изпитва недостиг на войници и че най добрите им ветерани от началото на операцията вече дадоха фира.Няма хора за контраофанзивата а и освен това руснаците унищожиха доста складове и резерви за тая офанзива с точни ракетни удари.

46

Жиката

преди 1 година

Ами 600 малко ли са?Много им бавен процесора...

45

Ало ,ало

преди 1 година

Запада потънал в дългове ли ще казва какво да става на Изток.

44

Анонимен

преди 1 година

До Жиката - къде ги изкара 1000 години бе ахахаха ти ги изкара още малко колкот България. Вземи прочети малко история преди да се излагаш. Московията е на неповече от 600 години.

43

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Тази репетициика в Белогород беше изключително успешна. Видяха за какъв разграден двор става въпрос." Ано НЕ УМЕН значи ти с мислиш че ето тук е границата и след 50м трябва да има ОКОП където да кибичи 7/24 някакъ чиляк(след колко време ще се побърка) дори и в относително мирно време? НЕ УМНИКО първите военни поделения са на 70-100км от границата за да не попаднат под ударите на артилерията и ХИМАРС на противника. Смятай ВСУ са навлезли 20км почти за 1 час там ги подпука и РФ армия

42

Анонимен

преди 1 година

Значи най големият смях е как укрите пускат видеа в соц мрежите как техни танкове влизат в Белгород.А то не Белгород а Херсон преди година.Смятай как работи тяхното министерство на лъжата.Представят го като контранастъпление а дашни украинки коментират отдолу в коментарите на видеата и зовът за настъпление към Москва.

41

Жиката

преди 1 година

Тъй наречените украйнци ,живяли 1000 години в Русия и сега се сетили,че Русия им пречи.