60

До На Боко чекмеджет

преди 1 година

Колкото чекмеджето е истинско,толкова и твоите бръщолевения са такива ,невръстен пубере ! Ех как ги оправяше такива вашият другар Рашков в ,,гримьорната" на Московска 5 ! С фейкове ,фотошопи и обвинения от такива като Гошо Бореца сте до никаде!Чегъртахте ,чегъртахте и на ,,мегдана " нищо-само медийни публикации от Гугъл и Фейсбук представени като истини и факти !Сами си вярвате,а мислещите хора не !!!

59

баба мара

преди 1 година

ти си пример за всичко това като си имаш бизнес защо се завираш все вполитиката можеш ли публично да отговориш

58

Мнение

преди 1 година

Те в ИТН всички са емоционално нестабилни и с липса на морал!

57

Странно

преди 1 година

Човек предател е цял живот предател, той няма морал. Защо Кирил Петков повярва на Радостин Василев? Човек не се променя, той или има морол или не.

56

Право на мнение

преди 1 година

Делян Добрев и Радостин Василев са продажни корумпирани предатели на своите партии. Задкулисието ги купи или ги заплаши. Как прокуратурата изведнъж задейства исщането им на имунитетите им точно преди съставянето на Правителство? Натиск ли им се упражнява?

55

:)

преди 1 година

dnes са му фенове на Делян кумгейтСлед неговата рода във Хасков, област Хасково стана най-бедната дори по бедна от Видин. Това е официалната статистика не си го измислям.Така де, лошото е че Днес дават поле на изява на този тип политици. Сензацията ги вълнува но журналистиката не.. Просто more eyeballsМонетизират посещенията.Което ми напомня да не си губим времето тук.

54

1

преди 1 година

Истината е, че на Баце не му пука. Има си достатъчно чекмеджета и Барселона. Писнало му е и се чуди как да се измъкне жив. Това е. Тия около него обаче са гладни на Вук. А само ДПС си мислят как с 12 % се "управлява" държава. Абе пускай зомбитата....

53

1

преди 1 година

Пази Боже сляпо да прогледа...

52

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Тулупя иска половината министри. Включително МВР че да може да прати полицията пак да бие протестиращи. Или ако го арестуват, поне да е от своите.

51

Анонимен

преди 1 година

Ако се чудите защо е имало Народен съд, трябва да ви е станало вече ясно,

50

Лили

преди 1 година

А нещо за дълбоката жажда за власт на Радев?!Нещо за съветника му- мутрата Александър Маринов?!Радев е опасен за България

49

Ваксър

преди 1 година

Делянчо-имунитета се обажда. Да видиш ти!

48

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Прибери се в Хасково за да ти е по...спокоен живота,че току виж и теб...записали.

47

Анонимен

преди 1 година

Мошениците - шарлатани са затиснати под огромната планина от техните непрестанни лъжи! Съвсем скоро ще издъхнат!

46

Анонимен

преди 1 година

Много е важно какво ще каже Борисов по въпроса със записите! Ако изрази същата позиция като К.Петков, т.е ако го подкрепи, няма да има проблеми за правителството. Но повече от сигурно е, че ще следват нови и нови опити да се разбие разбиетази коалиция от вън.

45

Анонимен

преди 1 година

Борисов трябва да се извини за това, което направи.Или ще се извини и ще признае грешката си или ГЕРБ вече трябва да се отърве от него.

44

Анонимен

преди 1 година

Хвани единия удари и другия.

43

Анонимен

преди 1 година

Браво Добрев! Аз като гласувал за ГЕРБ не ги искам тези хора! Не искам ПП и ДБ да се свързват по някакъв начин с ГЕРБ!---Без правителство е възможно най-лошото положение, така че евала на тези политически противници и усилията им за съставяне на правителство.

42

Анонимен

преди 1 година

Ама бърза реакция на ПП-то, как бързо заловиха врага с партиен билет. Той е рецидивист и друг път го е правил това нещо. Сега да видим откровенията му след няколко часа.

41

Сърма

преди 1 година

Сами си ги избраха коалиционните партньори. А те си вървят с привикани хора от други партии с обещанието за министри.