38

Анонимен

преди 1 година

До 38 Анонимен (въпреки че твърдо подкрепям подобна идея). . . . . НИКОЙ НЕ ТИ ПРЕЧИ И СЕГА - ГРАБВАЙ ДЕЦАТА И НА ФРОНТА! АМА НЕДЕЙ ДА ХЛЕНЧИШ СЛЕД ТОВА!

37

Слава Кокаине!

преди 1 година

Днес 25 Май 2023 т. з 14 часа товарен самолет Антонов с четири двигателя, без опознавателни знаци, кацна на летище Бургас. Сетете се сами какво ще вози. И за къде. Сигурно ще е замразена риба и консерви за Албания. А дано ама надали.

36

Космонавт

преди 1 година

Русофилските фейкомети полудяха и навлязоха в онази, тяхната си реалност. Изчакайте съобщението, че някой ще изпраща българска войска в Украйна и след това ревете като мaгaрe на баир. Ако някой иска да отиде в Украйна си има начини - чуждестранен легион, чеченски легиони и тнт. Оня изкълчения от роскосмос нали щеше да хвърля ядрени ракети над България? Съберете се на някоя голяма поляна и приемете с кеф подаръка от мадъра ви раша.

35

Анонимен

преди 1 година

Само интелектуално дефицитните, платени от руша членове и поддръжници на возрождение и на столетницата не разбраха, че няма такъв филм като изпращане на български военни в Украйна (въпреки че твърдо подкрепям подобна идея). Нищо, на маргиналите им е простено, но само до известна степен (2-3 пъти), да допускат грешки и/или да не доразберат нещо. Следващият път - вън, през задния портал на Парламента!

34

Анонимен

преди 1 година

Копейкин всеки ден говори как ще изпратят 500 хиляди българи да се бият срещу свещената крава за копейките Русия. Явно зловредната руска пропаганда разпространявана от копейките и стигнала до ушите на правителството за да правят специално изявление по този повод.

33

Анонимен

преди 1 година

В коя България има 50 000 войници? Не питам за един приятел.

32

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата че ще се пратят войски в Украйна е само в празните глави на Нинова и Копейкин. Единствената цел на подобно говорене е да се мобилизира полуграмотен електорат. Освен че, НАТО не е страна в тая война, то и няма нужда.

31

Анонимен

преди 1 година

Ако изпратим едни скромни 50 000 български войници доста добре ще дойде за Украйна :)

30

Анонимен

преди 1 година

И да е искало, и много даже да е искало......практически невъзможно е МО да изпрати някого, освен ако той самия не го иска. Та по- кротко с истериите и мераците.

29

Натовеца

преди 1 година

Аз съм за изпращане на жива сила, но само от алтнтическият контингент кравароробски !Тъклме ще прочистин нацията от предатели ! От мен един мощен български шут отзад чак на фронта ги закарвам директно !

28

Тагарев

преди 1 година

Ще ви пратя картичка!!!

27

Киро Канадеца

преди 1 година

Скоро с г-н Борисов ще изпратим но не 50 , а 50 000 мобилизирани, също от български летища ще излизат ф16 посока силите на злото джудже. Слава Украине!

26

Хубенов

преди 1 година

Трябва да освободим руския народ от путинския режим, който приема най-*** закони само за да държи в страх и подчинение хората.

25

Не е но....

преди 1 година

Но.....

24

Анонимен

преди 1 година

До Брадван/21 "... както го сторихме през 1916та" - така като те чета да не си на 125 години? Нооо... нищо не ти пречи да заминеш и сега, нали?! ПП. Аман от неграмотни про'с'таци!

23

Христо Христов

преди 1 година

"Според него по-важна е темата дали има политическа намеса в съдебната система." - подобно изказване поражда съмнения според старата българска поговорка: "Гузен негонен бяга"...

22

ПроСоТо

преди 1 година

абе Служебното може и да не е искало да пращаме жива сила в Окраината,ама какво ще постанови тандема Доневъ-Гаргамел..А то е ясно:..-И единия и другия са клонинги на "Мадам Йес"

21

Брадван

преди 1 година

Няма да е лошо да пратим един наказателне батальон в украйна и да им покажем как се трошат дебели руски глави, както го сторихме през 1916та. тогава другарката мутрафонкова ще бъде далеч по учтива с нас.

20

Анонимен

преди 1 година

Възраждане искали да изпратят български войници да се бият срещу Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

Този, по принцип, винаги лъже много като отговаря супер конректно на обвиненията... това е много хитро. В случая е казал съзнателно "по времето на настоящия служебен кабинет"