29

Анонимен

преди 1 година

юни, кат' останите без пенции и заплати, ши викатаи "мутри вън" и ши свивате юмручета, ши въртити коремни всичкити кат' отслабнити в президентскта рипублика, а пенционерити ...бог да ги пази, или ...прости!

28

Анонимен

преди 1 година

Гешев е главния прокурор на Боко, Сарафов е главния прокурор на Кокорко, не може ли и Костя Коппейкин и Нинова да си назначат по един главен прокурор, за да станат 4 главни прокурора? Пълна тетрархия.

27

Герб

преди 1 година

Не дадоха имунитета на добрев та какво остава за баце ако има някакво обвинениеПп ги подсигури промяната стана измама

26

Анонимен

преди 1 година

Кой от двамата главни прокурора ще го разпитва? Тетрархията конституционна ли е в Чалгария, да имате двама главни прокурора и двама премиера?

25

Мда

преди 1 година

Баце си купи индугенция с чертежите на самолети от - сащНяма да го закачи никойКакто е казал големият - ал капонеПарата прави борбата

24

Хаха ха

преди 1 година

Като го питат вие ли сте борисов баце ще каже не го познавам , този сьм го виждал с едно шкавче и пистолет и оня другия горанов с сака

23

Мда

преди 1 година

Да им метне една пачка и те са хора бял хляб ядат - трупчетата стават букови греди веднага

22

Анонимен

преди 1 година

В България няма един съд , който да осъди корумпиран богат човек , особено свързан с политиката и властта.Няма и няма да има.Затова и винаги само и единствено гл. прокурор им е пречка.Ще вземе да се окаже с морал и вече е пречка.И почват вълнения анти прокуратурата.Вместо анти мафия имаме анти прокуратурата.Така от 90 те насам.

21

Жоро от Есватини

преди 1 година

Вашите прехвалени хамериканци намагнетизираха други хора с доста по-мижави основания, а Тиквуца магнит не я лови, толкова за почтеността на САЩ.

20

Пак не се разбра,

преди 1 година

...чакали били години за да преведат какво им изпратили испанците ??? И за какво викат Борисов, да им помогне в превода ли? За преводач ли го викат? А много по'ми'яри си мечтаят, лъвът да падне , че да се почистват значими! Все такива ще си останат!

19

Коментар

преди 1 година

Той съда не може да осъди оня Имилипедалетката за системни антиобществени прояви,камо ли Боко с милиардите!Муаха!

18

Анонимен

преди 1 година

Бацето се кълне в децата си Тази къща не е лично негова .Той също така се кълне , че не той съсипа България .А Симеон Дянков и Цветан Цветанов

17

Анонимен

преди 1 година

Сигурно за подвизите му в Чехия като по-млад и безрасъден

16

Един там

преди 1 година

След разпита или до стената или на дървото! Това заслужава мутрата крадец!

15

На работа

преди 1 година

При Рашков беше с обиски в дома и т.н. Но Тиквон пак им прости, ако въобще той взема решенията.

14

Анонимен

преди 1 година

Ще му се размине и на Бойко.Няма общество, което да изисква такива хора да си получават заслуженото.България е територия на зло, мафия, хората са с престъпно мислене.Само вижте за какви партии се гласува.Всеки знае какво за ГЕРБ,ПП и ДБ и пак милиони под строя за крадливите политици.Медии, олигархия са с тях.Светстните ги считат за луди .Това не е от днес или вчера.Не народ , а ***.

13

Споко Боко

преди 1 година

Малко симулация на дейност да направим!После през съда за оправдание и издаване на индулгенция за вечна невинност,после Боката ще съди България за щети и ще изкара още някоя лесна пачка от данъкоплатците за обезщетение!Тоз филм сме го гледали много пъти!

12

Dj

преди 1 година

Ако вземат, че го задържат скоро, кой ще ходи на инструктаж в ареста, как да гласуват в НС?

11

Анонимен

преди 1 година

Борисов затова е в НС.Да си пази имунитета.

10

Така е ..

преди 1 година

За кои ли път вече. То не бяха разпити , арест и още десетки удари под кръста.Не могат да му простят 12 годишното успешно управление на държавата. Борисов е титан в сравнение с другите шматки.