54

.....

преди 1 година

Спомням си към 1980г. аз бях хлапак 6г. но помня пееше в Сл. Бряг на една сцена,направи ми впечатление с бухналата си коса и това че е афро-американка,защото то тогава къде ще видиш през соца такива хора на живо! Дано не се лъжа,но тя беше..идвала е в България.!

53

Фен

преди 1 година

Бог да я прости

52

.....

преди 1 година

Последните години много известни личности и певци напуснаха този свят! Като започнеш от 91г. Фреди Меркюри че до днес! Голяма певица беше години наред,но все пак всичко си има край,ще си спомняме за нея и хубавата музика която ни остави! И между другото най-хубавите денс парчета, поп и рок са към 90-те години.

51

Сбогом, кралице

преди 1 година

Мъчно ми е за Тина. Невероятна жена и изпълнител. Благодарна съм на родителите ми, че отраснах с хубава музика. Чрез нас тя ще продължава да живее. Светъл път нагоре, proud Mery! Винаги ще те обичаче!

50

Анонимен

преди 1 година

Тина е била в България, питайте Тома Спространов как се е срещал с нея в мръсните гримьорни на Летния театър в Пловдив по време на соца и въпреки ужасните условия, тя не си е тръгнала. Била е и голям човек!

49

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 78 Тук става въпрос за смъртта на Тина Търнър , а не за твоя баща.Тази жена е преживяла много насилие от бившия си мъж китариста Айк Търнър и живота и не е бил лек.Въпреки това е най добрата , кралица на рокендрола.Да почива в мир.

48

I'm-ДртiйУАЙТBO

преди 1 година

До Анонимен/85 и до тези с ОТРИЦАТЕЛНИТЕ и БЕЗсъвестни подмятания: Едновременно с това и независимо от недоброто си здравно състояние напоследък, тя по своя воля и желание бе активен член и водещ вокал в местния католически хор, който при всички големи християнски празници е взимал активно участие в различни мероприятия и кампании, допринасяйки по своя си благороден начин за добрите дарителски каузи и намерения на членовете на тази община в CH.

47

Анонимен

преди 1 година

Беше страхотна,невероятна,почивай в мир!

46

Фен

преди 1 година

До АХААХА!- Разбира се че пя в България! Преди доста години! Бях и на концерта дори като младеж! Незабравимо!

45

Александро

преди 1 година

You're simply the bestBetter than all the restBetter than anyone ...RIP, Тина, Queen of Rock & Roll.

44

Gogo

преди 1 година

Да почива в мир. Голям изпълнител със страхотни хитове.

43

Анонимен

преди 1 година

Мир на Душата й! Смъртта й няма нищо общо с ваксини и КОВИД - била е болна от рак, а също преди десетина години е имала бъбречна недостатъчност, като съпругът й си дарява бъбрека за нейното спасение. И друга подробност - Точно преди 10 години приема швейцарско гражданство след преминаване на тестове по немски език. И внимание ---- непосредствено след това подава заявление и се отказва от американското си гражданство.

42

Анонимен

преди 1 година

A change is gonna come, Tina Turner и Robert Cray убийствено соло и убийствен глас на Тина! И след това е дуета с Боуи и Рамацоти не напитката де! Текста не е за елементарните с минусите, които не са слушали истинска музика!

41

'

преди 1 година

Всъщност в Бургас, Тина Търнър изнесе два концерта за един ден през лятото на 1982.

40

'

преди 1 година

Почивай в мир, Тина.Благодарим за ти музиката и невероятната енергия. Ще пазим светъл спомен за теб. Simply the best!Tina Turner в началото на 80-те, (когато кариерата й е в ниска точка) е изнасяла концерти в Бургас- зала Изгрев, Слънчев бряг, в София, Пловдив и Варна. Участвала е в предаването Всяка неделя. Един по един си отиват великите музиканти, актьори, художници...

39

Помня само

преди 1 година

че бях стар войник и ми предстоеше домашен отпуск. Бях си купил вече билет, но ми бяха изчезнали цивилните дрехи и обувките. На концерта бях като годен *** облечен и обут с каквото намери, но бях там през 1979 г. в зала Универсиада! Голяма звезда R.I.P.!

38

Анонимен

преди 1 година

Много жалко! Отиде си една ЛЕГЕНДА, неповторима и уникална певица и актриса. Поклон.

37

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало да изберат като песен завет We don't need another hero, но за съжаление им трябва герой в момента, както и преди това..

36

Е?

преди 1 година

Само да напомня на шопско-бургаскиъте комплексари,че Тина Търнър е пяла в спортна зала Варна 1987 година! Аахахахахахах опорки падат ,бТВ нова реват

35

пепи

преди 1 година

Не само tonight с Дейвис Бауи. Преди това брайън Адамс подгря малко . Само като и видиш джазмена на Тина...а бре други хора бяха тогава . А концерта за кралицата . Ерик клептън Тина търнър и отзаде - дайър стрейтс фил колинс и елтън Джон.