52

Анонимен

преди 1 година

На България основния интерес е да бъде колония на САЩ и да плаща милиарди за картинка на самолети F-16.

51

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай подкрепят основните си интереси, което е нормално. В противен случай САЩ ще ги подчини и ще изсмуква ресурсите им, както прави с почти целия свят.

50

Тия хора

преди 1 година

По умни руснаци, не крепостните, хора на духа, вижте актьора от Кухня, Назаров, как разсъждава, как обича народа се,как мрази Путин....това са истинските руснаци, руснаците които с цената на всичко се противопоставят на мракобесния режим на КГБ!

49

Анонимен

преди 1 година

ха ха ха Пригожин сам раЗката цялото НАТО

48

Анонимен

преди 1 година

Изборът е ясен - колония на САЩ, както е България след 1989 година или обединени от свободни.

47

Анонимен

преди 1 година

ха ха ха байдън пълни памперса от шубе

46

Анонимен

преди 1 година

Да си взимат Байкал и да се приключва.

45

Анонимен

преди 1 година

При мисълта за полегнали 50,000 украинци под Бахмут изтръпвам, кой ли е следващият град. На Русия й трябват още 1-2 такива, малки, без стратегическо значение. И армията на яукрайна ще приключи. Тремаемо оборону!

44

баце

преди 1 година

До Анонимен 57 / Руснаците си ешиха бая проблеми свързани с криминалния контингент, като ги пратиха на фронта.

43

Анонимен

преди 1 година

До 60 ZбъркочВиж в тубата, дали аз съм на наркотици или ти. Пригожин раzzката руzката армия,и величае ВСУ.

42

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата победа във войната е унищожаването на противника до степен на отказ от бойни действия. Вече два месеца чекаемо контранастъпа, но не биде. Залужни е с мозъчна операция. Не е от слънчев удар на плажа, а от ракетен по щаба му в Херсон.

41

Кравар

преди 1 година

Пак питам, да ви бием или да ви помагаме? Вие сте руски некадърници, нямате мозък нещо да постигнете сами!

40

Анонимен

преди 1 година

До 57 Русия нищо не може затова с шепа затворници и наемници Пригожин унищожи 50 000 украински войници в Бахмут за тия 9 месеца. ///Ха, ха, ха, хи, хи, хи, сам Пригожин признава, че при Бахмут е загубил 20 хил солдате, ха, ха, хи, хи, без да бройме загубите на вмирисаният руски башибузук, набеден за армия. Ха, ха,ха, хи, хи, хи.

39

Анонимен

преди 1 година

Тия китайците ги въртят на пръста си кат си искат, нашите путипитeци си мислят че ще борят световният ред заедно. Ха-ха!

38

Анонимен

преди 1 година

Пригожин във ново видео разката майката на руската армия която според него абасралас. Тръгнала към Киев усетия дебелия и убежала, в Харовщина тоже. Херсон завзяли, уплашили се от ВСУ и убежали.Скъсва се да хвали ВСУ, за които войната е Отечествена.Целите на демилитаризацията не са изпълнени, преди войната ВСУ имало 500 танка сега 5000 танкове. .200 хил. солдати знаещи да се бият сега 400 хил. и т. н.

37

Анонимен

преди 1 година

Дори и с пропагандна цел Русия да успее да превземе това градче, то това просто показва че нищо не може! Просто войната трябва да се оправдае с някаква победа, градчето е 5 километра! То няма никаква стойност, освен медийна!

36

До 45

преди 1 година

Силно ти препоръчвам да не гледаш руски телевизии, освен ако вече не си увреден! Това не е реалност, подмяна на реалността на заминаващия режим на Путин!

35

Паприков

преди 1 година

Друзя само за протокола, ако един хляб струва 2 кинта и вие отидете в магазина с 1.90 ще ви го дадат ли? Бахмут не е превзет напълно, района при летището с някои частни домове е все още под контрола на ВСУ. Обаче какво следва след това накъде ще настъпвате или цялата патакалама беше за бахмут и повече не ви трябва. А с демилитаризацията и денацификацията какво стана?

34

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците реват на умряло. Жалко че пак сме в грешния блок

33

Барточев

преди 1 година

Друго не знам, обаче това което шефа на чевека вагнер каза в последното си интервю, направо звучи като студен душ за руския мир който путин изгради. Не знам дали някой тавариш тук би се наел да го коментира.