114

Анонимен

преди 1 година

И до сега, си правят експерименти с децата на украинците , които са избягали на запад, разболяват децата и семействата им, без те да подозират и ги контролират чрез лъчения, неотдавна гледах тези видеа. А над 53 000 украински деца са изчезнали безследно, УКРАИНЦИ, НЕ БЯГАЙТЕ НА ЗАПАД, хващат ви и там и сте напълно беззащитни, бягайте в славянските държави или Унгария!

113

Ха-ха-ха!

преди 1 година

"Пригожин прогнозира, че резултатът от войната в Украйна ще бъде "стотици хиляди жертви" и призова за въвеждане на военно положение в Русия, смъртно наказание, започване на нова мобилизация, обръщане на икономиката към война и "няколко години живот в образа на Северна Корея"...Ха-ха-ха! " Руският олигарх обаче се противопостави на използването на ядрени оръжия от Русия срещу Украйна, сравнявайки подобен ход с опит да убиеш с брадва съсед, който те е ударил шамар в лицето".... .Ха-ха-ха!

112

Анонимен

преди 1 година

Съществуванието на изветрелите русофили тук се заключава единствено в писането на дърти лъжи, фантасмагории и натурални глупости присъщи на всеки дeгeнерат с IQ под 80 единици...

111

Анонимен

преди 1 година

С терористи не се преговаря и без това! Затова Украйна и не преговарят!

110

Анонимен

преди 1 година

Пecкoв президент на РФ - и ще подпише мирния договор за деокупация и репарациите.

109

Анонимен

преди 1 година

Нещата са много ясни имаме държава агресор с фашистко управление (по всички признаци на фашизма )терор над мирните граждани Бучя Ирпен, Изюм , а имат и наглоста да преговарят .Има едни безмозъчни пумпали в България които би трябвало след войната да бъдат съдени - безплатна работа по зъзстановяване на Украйна ,на всеки час перерив и викане до несвяс " СЛАВА УКРАИНА " .

108

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВ чужда държава влязоха чужденците от запад пред очите на цял свят през 2014 година, гледах признанията на европейци и не само, снайперисти, които са работили за ЦРУ, как са убивали украинци и руснаци там. Зеленски и Коломойски , също взеха властта в Украйна с незаконния преврат и властта на Киевската хунта е нелегитимна! Или мислите, че на украинците им харесва, да ги използват за пушечно месо и лабораторни мишки и бъдат роби на чужденци от запада?

107

Анонимен

преди 1 година

Нека пyтьтo проведе референдум с тайно гласуване, подкрепят ли руснаците политиката на пyтьтo и Кремъл!

106

Анонимен

преди 1 година

Какъв шамар заби само Украйнската армия на орккиттее:) Изпадаха им зъбите . 30г правят видеоклипове, колко са могъщи накрая си събират зъбите по поляните на донбас :)) хахаха кефа е голям

105

Анонимен

преди 1 година

Защо Москва иска преговори за мир, като тя го наруши! Кой я биеше по главата да влиза в чужда държава и да руши? Бой до последната копейка ( пари ) , докато спре да мърда! Това иска светът!

104

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬ, Украйна е руска територия от столетия и част от Русия, с руско население и украинците също са руснаци и дори Киев е бил столица на Русия в миналото, а какво търсят там чужденците от запад и НАТО, НАТО отдавна трябваше да се разпадне заедно с Варшавския договор, а те заграбват още и още държави и теритиории, ненаситна ламя и създаваща конфликти, смърт, жалка марионетка!

103

Българин

преди 1 година

С фашисти и нацисти като киевската хунта, няма как да се преговаря.

102

ЬЬЬ

преди 1 година

Какви преговори сънува пясъков,след като агресора русия,защитаван от него, е окупирала големи територии от Украйна,разрушил много градове,изнасилил хиляди украински жени, ограбил хиляди украински домове,отвлякъл хиляди украински деца. Преговори може да има само след като агресорът или бъде убит,или прогонен със сила от Украйна.

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Не знам какво искат и защо арабите трябва да са пушено месо отново за чужди интереси, но може да си изпросят потъването на Англия с тази политика англичаните, те също са едни жалки марионетки и са на дистанционно управление от щатите.

100

мдаааа

преди 1 година

Ами преговори може да има ако x0xлите напуснат новите територии на Русия добити с всенароден референдум от народа!!!

99

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

По тази точка Киев и Москва са на едно мнение, и Киев не вижда възможност да се преговаря в момента.

98

мдаааа

преди 1 година

Ами то какво до преговори с ykрия... то срещу Русия се бият ФАЩ и пyдели като фронта е ykрия, а ykрите само са пyшечното месо!!!

97

Анонимен

преди 1 година

Писането на краварски простотии с нищо не помага на Киевския режим. Русия ще преговаря с това което е останало от Украйна когато бъде унищожен и последния терорист-укрофашист.

96

Анонимен

преди 1 година

Че кой иска да преговаря с вас? С терористични обраьувания, няма преговори. Все едно света да е преговарял с ИДИЛ.

95

Анонимен

преди 1 година

До 98 Точно това се иска да чакате:)) Защото очевидно руската армия няма силички за друго.... освен да чака и да се защитава на чужда територия.