14

XL

преди 1 година

ми чи тъй ми :)

13

:)

преди 1 година

ПП се прецка здраво. Ако не се коалира с ГЕРБ ги обвиняват че не работят за БГ щото сега трябва да се приема бюджета и тн. Ако няма бюджет, полицай доктори учители - няма нови заплати. Ако се коалират - губят избиратели, щото се коалират с МАфиятаПрецакня.

12

Георги

преди 1 година

Трябва да почнат да летят павета вече. Крайно време е това дебилско стадо да се пробуди!!!

11

Габриелистан

преди 1 година

Предлагам държавата да се преименува. Половината мандат да се казва Франсоа, по името на съпруга и, другата половина Жан-Едуард по името на сина и.

10

Анонимен

преди 1 година

Гаргамели...Дайте още от сега да им събираме пари за ринопластика,защото от лъжи ще им станат носовете дълги като на Пинокио.Или по-добре не...те сами ще си откраднат от комисионните от газа и оръжията.

9

Дедо Пинто

преди 1 година

Но въпросите са:КОЙ и КАК успя да убеди Асенчо и Просто Кире, да работят заедно?Нали все ТРЪБЯХА, че с ГЕРБ НИКОГА НЯМА ДА СА В КОАЛИЦИЯ.Изглежда, че Матриалът пак е прецакан.

8

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Имаш вече подготовка , дългосрочна тренировка. С " девойки " си работил , които ти си обработил , изпити си им изписал и подписал , дипломи си им раздал и до властта си се добрал .

7

Анонимен

преди 1 година

Тези ще ни погребат

6

Тулупа

преди 1 година

Продажна ***

5

Ами браво!

преди 1 година

Само жираф не бяхме имали за премиер. Цар имахме, плъх имахме, бандит имахме... Сега и жираф ще имаме.

4

Дерзайте, и двамата

преди 1 година

Браво. Успех и на двамата. Най-накрая двама умни българи начело на държавата. Дано не се разтурите заради дребни партийни сметки. Ако докарате нещата докрай народа ще ви се отблагодари. Хайде, че много има да наваксваме.

3

Фикус с микрофон

преди 1 година

Габриел ще бъде просто един фикус с микрофон, който ще докладва на Боко какво става в кабинета, за да продължи с интригите си и опитите за измъкване от трудната ситуация.

2

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Велик стратег е Боко - докара някаква дето си е пробила път в Брюксел с вагината си, за да може да се състави правителство на П-е-дало Педо-фили Дае-Бъ

1

Обяснявам

преди 1 година

Следва: ударно в Шенген и Еврозоната; оръжие за Украйна и гонене на руските агенти; Радев в трета глуха да не се чува; смяна на червените областни и на шефовете на агенции; атлантическа реформа в съд, прокуратура, армия, полиция; разгром на енергийната мафия и на руските медии; приемане на Истанбулската конвенция и пълна интеграция в Европа. ПЪЛНА ПОБЕДА!