36

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Ни...дал - ни...взел,ама майчи е...взел.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Единствения ход, в който сам Бойко се прецака през годините беше когато издигна Цецка Цачева за президент и дойде проруския президент Радев. Това беше единствената груба грешка на Борисов. А пък такива клоуни като Гешев са пътници - просто е въпрос на време.

34

Анонимен

преди 11 месеца

На съд! Всичките. Включително и този!

33

Анонимен

преди 11 месеца

Алгафари е голям лъжец и платен булдог на Герб. За пари какво ли не прави !

32

Е те така

преди 11 месеца

Един хубав ден Боко ще ни пусне едно видео обръщение от Дубай или някъде другаде. А от Денков ще стане чудесен бушон.

31

Бай Иван 2

преди 11 месеца

Ха ха ,Глупости на търкалета ! Боко не беше предвидил ,ама изобщо че каскета ще му се опуне и ще го обвини дирекно в намеса в прокуратурата.Това първо и второ мислите ли че ако Боко не беше опрян до стената ще се да се съгласи на такъв вариант? След всички те глупости които избълва ,тиквата просто няма друг изход!

30

Анонимен

преди 11 месеца

Това, че няма да имат министри изобщо не им пречи, защото в момента, в който нещо не им хареса могат да разтурят седенката. Затова министрите на ПП ако искат да управляват ще слушкат Баце. Така все едно си ги е наел да работят за него. Баце е велик!

29

Анонимен

преди 11 месеца

Перфектен автогол си вкара, но платените му медийни ефирни феи натъртват, че все пак е гол, вкаран от Борисов. Няма значение в чия врата.

28

Дядката

преди 11 месеца

Глупости!Борисов е един европодражател който се обогати с евра от нагласени и фалшиви проекти!Проблема на Борисов е че за него се отваря война на много фронтове ,в тази война Борисов е обречен на тотално поражение с конфискация на имуществото!За това на Алгафарито му изглежда че омекналия Борисов е много сговорчив и хитър политик!НЕ Е !Това е поведение на паникьосан ,провален политик!

27

мак

преди 11 месеца

До Анонимен33. Това с имунитета доказва, че е страхливец и тарикат, нищо друго.

26

Обяснявам

преди 11 месеца

Следва: ударно в Шенген и Еврозоната; оръжие за Украйна и гонене на руските агенти; Радев в трета глуха да не се чува; смяна на червените областни и на шефовете на агенции; атлантическа реформа в съд, прокуратура, армия, полиция; разгром на енергийната мафия и на руските медии; приемане на Истанбулската конвенция и пълна интеграция в Европа. ПЪЛНА ПОБЕДА!

25

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Кой ви дава дипломи , за средно и висше образование ? ! Номенклатури жалки и проклети . По цял ден освен , че се забавлявате помежду си вече започнахте и нас да забавлявате . Но ние не сме инфантили като вас . Ние говорим на вашия език , за да се удавите в помията , която си сътворихте .

24

Анонимен

преди 11 месеца

За ГЕРБ най-важното беше да излязат от изолация. Това, че няма да имат министри освен Габриел в правителството на ГЕРБ-ПП-ДБ е малка цена, която е супер на фона на това, че до преди няколко мeсеца никоя партия дори не искаше да говори с ГЕРБ за каквото и да било. Но сeга Борисов успя - вече ГЕРБ премина прeз тези затруднения!

23

Пасианс

преди 11 месеца

Румен Христов от СДС вчера е казал, че не е съгласен. Но него кой го пита? Това е да си в коалиция с Герб.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Платеният търкач на Пъмпкин. Не само косата му е нехигиенична.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Перфектно ги изигра от гледна точка на това, че няма той да загpоби България със законите, които западните господари са наредили да приемем. Само това. Обаче и не попречи на загробването.

20

филип

преди 11 месеца

Върховният жрец на племето лапачи ,вождът бай Бойко принесе жертвата- гл. прокурор Иван Гешев пред олтара на кръвожадното московско джудже , спаси си кожляка и привлече на своя страна Кирчо и Кокорчо. Изигра ги и с един куршум уби три заека ! Толупа е велик и единственият негов пророк е *** Деси !

19

Анонимен

преди 11 месеца

Пропагандира се дълбок промисъл все едно Сун Дзъ е правил ходовете... на мен ми прилича на хеттрик от дузпи в собствената врата - няма премиер, няма министри, няма и областни управители. Комунистите поне вземат рещеията колективно. Тука не съм убеден, че е така. Размислите нататък оставям на стратезите.

18

Kiffla

преди 11 месеца

Аз пак не разбрах. Като се редуват през 9 месеца, след 5 врътки стават 3 години и 9 месеца. А мандатът на парламента е 4 години. Как ще се управлява през последните три месеца, след 5 врътки?

17

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов стана васал на ПП. Капитулира и иска примирие за няколко месеца, докато се саморазправи с непокорния си бивш слуга Гешев, който му вади далаверите и влиянието в съдебната система.