23

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Орбан явно се е разбрал с Путин да получи Закарпатието където има етнически унгарци. След ВСВ Унгария е орязана от четирите страни и на практика отвсякъде граничи със себе си. Полша също има много бивши територии които след войната остават в днешна Украйна но пък Сталин им дава за компенсация части от Германия. Четете история нищо не е случайно.

22

Анонимен

преди 1 година

Еднорог, ядете ли здрави шамари пак?

21

Анонимен

преди 1 година

Вън Унгария от ЕС и вкарайте Украйна на тяхно място... там вече няма как да има русофили:)) Те вече доживот са врагове. Орган и народа му да ходят да благоденстват в федерацията. Ние сме били там... МЕРСИ.

20

долу ЕС

преди 1 година

че то имаше украйна да не влиза нато и ес.... аз викам Урсула да призове за бързо приемане на тайван в нато ..... и да брой часовете до идването на КНА

19

Анонимен

преди 1 година

Еднорог,да не си пуснал изкуствения интелект да ти генерира коментарите? Нацвъкал си ги като миши зрънца тука :)

18

Зозо

преди 1 година

До Анонимен.... Cyльо, Япония и Австралия ще подават документи за НАТО. Понял?

17

Китарков

преди 1 година

Орбан е мъжкар и върховен политик поенеже е забранил лъгъбътъ? Да ви имам и логиката. Унгарците са добре благодарение на милиардовите западни инвестиции, заводи за коли и друга техника, направени там защото има по -евтина работна ръка и страната е близо да западна европа.

16

Орбан

преди 1 година

Винаги съм мислел,че Орбан има нещо тъмно в миналото си и е зависим от руснаците. Не е възможно държавата,която първа въстана срещу комунизма да е сега слагач на Путин

15

Зозо

преди 1 година

Орбане, ти що биеш ученици и им пускаш сълзотворен газ? Нали утре няма да гласуват за теб. Или се правиш на Путин, а? Ид/иот. За това ли в Унгария е най-високата инфлация 28% :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 1 година

Русия да се върне в границите си от 1991 година и всичко се оправя . Няма да има война .

13

Килимаров

преди 1 година

Стабилност ще има след като джуджака в кремъл бъде тотално наcpaн. Видя се че в основата си Европа може и без руските фосили.

12

Факт

преди 1 година

Това е най-добре за всички. Русия се връща в границите по догова от 2003 г. подписан лично от Путин и плаща за щетите. И всичко е ток.

11

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Точно за какво трябва Европа да се споразумява с Русия? За това как Путин да си изтегли армията от Украйна ли, указания ли му трябват?

10

Карталов

преди 1 година

Орбан не пее в хора на ЕС. Ако иска да излиза, прав му път.

9

Анонимен

преди 1 година

До 7 Много сте нагли това филите. До колкото си спомням месец преди войната ,че дори и месец след началото й... Европа праща Макрон 2 пъти да говори с русия ? Всъщност те се мислеха за толкова силни,че не искаха да чуват за преговори. Сега вече е късно! Никой неиска преговори. Ако някой теябаа да иска това е русия! Да излезе да се извини и да преговоря. Иначе ходете на маййнатаа си.

8

Анонимен

преди 1 година

Здравият разум ще надделее

7

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 2. Не обръщай внимание на краволюбите. Сега всички ще се изредят да си избъбрят мантрите. Те не търсят диалог.

6

До Анонимен 2

преди 1 година

Аутсайдер, другият път. Орбан е един от малкото трезвомислещи. Не като примитивите, айде сега да унищожим тоя или оня. Първобитните времена отдавна отминаха. Нормалните хора преговарят и сключват споразумения, които се спазват.

5

Анонимен

преди 1 година

Европа не може да реализира никакви споразумения без разрешението на своя господар. Всички знаем кой е той. А той не разрешава.

4

Анонимен

преди 1 година

Черния популист пак се прави на интересен. Ами предложи на русия да се върне зад границите си,а на Европа /където си и/ да пуснат газа. ....