15

Миткалото

преди 1 година

Страната ни успешно се "украинизира", под вещото ръководство на Брюксел и Вашингтон.Ежедневно се бъркат в живота ни и ни карат да играем по "свирката" им.Остава ни единствено борбата с тези външнополитически сили и техните протежетау нас по върховете на властта. Противодействието от страна на народа тепърва ще започва, дори и да прерасне в Гражданска война.

14

Анонимен

преди 1 година

Искам да питам защо Чехия Полша и Унгария не са приели еврото и защо нас искат да ни натикат в еврозоната. Чехия Полша и Унгария защо не искат еврото а нашата мафия го иска и ни натиска народа.

13

Анонимен

преди 1 година

Двете партии подхлъзнала ДПС поне на първо четене.

12

Анонимен

преди 1 година

Гешев пак ги гали с перце по главата. Те затова посягат на конституцията щото се чувстват ненаказани и богопомазани.

11

Анонимен

преди 1 година

Браво на проф. Киров, че нарече нещата с истинските им имена. Преди беше притеснително това, че в държавата има силно външно влияние, сега сме на следващо ниво - притеснително стана какво ще наредят да свършим Вашингтон и Брюксел. Много големи поразии може да се направят в тяхна полза и наша вреда.

10

до 16

преди 1 година

Той и Бойко не може, но беше премиер 15 години. Къвто народа, такива и политиците

9

Анонимен

преди 1 година

Габриел не може нито да говори нито да чете гладко. Няма богат речник няма и висока обща култура не може да се изразява не е ерудирана не знае как да се държи нито пред камери нито в обществото. Не разбирам как е направила кариера но тя е срам за всеки интелигентен и образован човек по света и у нас това е истината.

8

HR

преди 1 година

Какъв професор е тоя? Чист комунист, привърженик на Русия и Путин. Ако беше в нормална държава, нямаше да е нещо повече от учител, ама при соца е така.

7

Анонимен

преди 1 година

Те затова ще сменят конституцията, оказа се, че не само на Киро пречи. Едва ли някой си мисли, че са вътрешни факторите за тая прегръдка. Не ще да е от възникнала изведнъж лЕбоФ голЕма, ясно е, че са външни.

6

junk-ата

преди 1 година

А не е ли противоконституционна такава ротация? Едно нещо ако не е предвидено в законите, а пък се прави - законно ли е? Не става дума за някакви дреболии, а как се упражнява и сменя властта в държавата. Ловя бас, че никой няма да се сети да пита Конституционния съд. Тия дето могат да питат в момента грижата им е да не попаднат в затвора. При такава заплаха всякакви компромиси са възможни.

5

долу ЕС

преди 1 година

важното е да има коалиция на войната, козяк е казал, всичко друго са подробности.... ПП и дб са промяна, която се гушна с това дето искат да променят! а българите гласуваха за тях като втора сила.... когато си научат урока гласоподавателите тогава ше има промяна, американски партенки ....

4

Анонимен

преди 1 година

Вижте, стана очакваното. И двете партийки са кукли на САЩ. Възраждане са към Русия. Вчера имаше изпълнения с червената боя и САЩ бързо натиснаха бутона. Иначе нови избори и там ако възраждане направи 30 процента е проблем за тях. За такива неща и под давление на Козяк конституцията се сменя за месец. НК обаче сигурно няма да го пипат, все пак трябва да живеем в страх и да се избиваме помежду си.Интересно е как ще се намесят и в Турция и Гърция, където също има напрежение.

3

Анонимен

преди 1 година

"Според него в появата на тази коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е имало намеса на "външни фактори":<br><br>"Началниците въведоха ред и в крайна сметка ще се роди едно такова коалиционно правителство", каза професорът пред БНР." Е аз не съм професор, но го казах същото тук, в този сайт, преди два дни! България вече не просто е зависима страна, тя е на директно управления от Козяк и ЕК!

2

Анонимен

преди 1 година

Тогава след 9 месеца се даде ротационно и на Възраждане.

1

БАНко

преди 1 година

ПОГАЗИХА КОНСТИТУЦИЯТА !!!! КРИПТО ИВАНОВ , ЗАЩО ВЪРНА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ НА ВЛАСТ ?