63

Пейтриът

преди 1 година

Кинжал - осколъчно-фугасна бойна глава с тегло 480 кг. С конвенционален заряд - 2.5 километра безопасна зона. В непосредсвена близост всичко е унищожено. Унищожени са радара и 5 пускови установки.

62

Анонимен

преди 1 година

Русия е терористично-фашистка-робовладелска организация.Държава разбира се не е," - Защо не е държава? Рим, Египет, Вавилон, повечето древногръцки и протогръцкинграфове-държави аа били тска.

61

Хаха

преди 1 година

Не знам какви величествени защитни съоръжения са изградили, но населението на Белгород масово се евакуира без и един изстрел да се е чул, а губернаторът им, който сутринта тръбеше, че всичко е наред, сега вече официално зове за евакуация. Нека видят и тези изверги рашистки какво е да бягаш от собствения си дом и да нямаш никаква сигурност. Изчадието им Вова нали си е в бункера и гние на спокойствие!

60

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

59

Анонимен

преди 1 година

За тея неша се говори от 5 месеца вече. Русия укрепва позициите си и има на меата по 3 дефанзивни линии. Контраофанзивате ще изисква много повече техника от тази с която Укракна рязполага в момента и затова сега им се пращат самолети.

58

Ескадрон

преди 1 година

Космонавта е типичен рашяга, в празната му чутура има мисли само за ракети и подводици.

57

Анонимен

преди 1 година

Русия е терористично-фашистка-робовладелска организация.Държава разбира се не е, руснаците нямат толкова мозък за да създат демократични държавни органи.Всъщност Русия винаги е влизала от една диктатура в друга.

56

Космонавт

преди 1 година

До Космонавт 77 Милиционер, толкова ли можеш да измислиш? Русофил и руснак е едно и също- крадци, няма значение дали ще е никнейм, животи, земя, стотинки. Нямащи, пресъхнали смешни подобия на хора, все чуждото ви влече.

55

Къци Вапцаров

преди 1 година

Очаквам скоро рашягите да превземат Бахмут за девети път. Дано да е по-скоро защото за да стигнат до Лисабон имат само още 5 млрд. години, колкото е живота на нашата звезда - Слънцето.

54

Малко за политика

преди 1 година

Победата в Артемовск дойде съвсем навреме. Тя изглади пропагандния ефект от пътуването на Зеленски до Близкия изток и Япония. Там той разказа на всички за силата на украинската армия и нейното превъзходство над руската. Сега ще има по-малко хора, които ще вярват в тези глупости, включително сред военните спонсори на Киев.

53

Анонимен

преди 1 година

Ударът е нанесен от крилати ракети Х-101, Х-22, балистични ракети "Шахид/Здравец" и дронове, 16 ракети са достигнали и поразили целите сиЗа първи път руската армия нанесе мощен комбиниран удар по цели в Днепропетровск. Серия от силни експлозии (най-малко 16) са избухнали в града...

52

Космонавт

преди 1 година

До 68 Тази война е войната с най малко командири в историята на човечеството. Русия се притеснява, че по някое време войниците масово ще ги разстрелват.

51

Уар Гонзо

преди 1 година

Те тея в Белгородска област дето навлязоха вече им вземат размер за ковчезите.

50

Анонимен

преди 1 година

Не мога да ги разбера тея гняссссажии! Уж Русия вече загубила войната, уж вече фалираха (поне 5 пъти), уж претърпели огромни загуби, а продължават с някакви "новини" които не им влизат в самия ТЕХЕН наратив. Как така бе гнясссажийчета? Нали Русия вече загуби? Какво ви притесняв та продължавате да бълвате шитни всеки ден?

49

Космонавт

преди 1 година

До Само важното Всички бели градове в света са български, от тези градове тръгва цивилизацията, от там тракийските народи са учили останалия свят на цивилизация. Определено този град няма да остане в ръцете на монолоидите.

48

Психиатър

преди 1 година

Другарю Путин, тези нацисти сега с вас в бункера ли са и виждате ли ги често нощем в просъница?

47

Анонимен

преди 1 година

Днешния кьорфишек в Белгород е да се покаже на Байдън, че Укронацистите още дишат и да спечелят заслужено вчера обещаните пари от сащ. Цялата пушилка трая няколко часа и всичко приключи. Тази сценка е и също да се покаже на Украинците, че армията им още функзионира. Зеленский не може да прикрива дълго време чудовищните загуби и унищожена бойна техника. А Руските сили не спират да ги млатят на Маринка положението на нацистите е много тежко. Контраофанзива няма да има.

46

Дългопишков

преди 1 година

Да живее Демократична Република Белгород!

45

Хъм

преди 1 година

До АнонименНякакви платени копейки дават неграмотно написан пример с А(Ф)ганистан, където се водеше партизанска война, която на практика не можеше да бъде спечелена на разумна икономическа цена. Това Костя никога няма да ви го разкаже, защото от масква му забраняват.

44

Космонавт

преди 1 година

До 55 Хайде стига глупости, САЩ си тръгнаха от Афганистан точно на деня от изтичането на двадесет годишния договор. Познай срещу кой ще се използва оръжието което им оставиха? ЦРУ дали са си тръгнали от Афганистан? Всички русофили се вързахте на един надуваем самолет, облъчиха ви с цифрата 911 и все още скърцате с ръждиви опорки.