135

117

преди 1 година

Защо да се крия? Имам пари и нямам от какво да се срамувам. Не е моя ви ата, *** вашите предци ги е мтрзяло.

134

Анонимен

преди 1 година

До 117 И твойта ще падне. Чака те и тебе трапа.

133

Анонимен

преди 1 година

"Там на улиците живеят над 60 млн клошове и бездомници. " - Ем да ама бързо измират от глад и болести.

132

Анонимен

преди 1 година

До 117 - Не разбирам диалектните ти форми на изразяване. Аз сън просто момпе, наследник на бигата фамилия. Не мисля, че това ти дава правото да ме накърнявашни да ме мразиш така.

131

Анонимен

преди 1 година

Всеки месец в сащ влизат по 100 хил нови емигранти. Там на улиците живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия

130

134

преди 1 година

Нещо *** хейтна, а! Виш ся пич - родата си имаме земичкиби парички. Ако стане зле работа пак ше сме доре. Другите да го нуслят. Не ни трябват. А и сега с тея машини .. Ехеее! Защо ще ну е да говоря с някого, извън родата си повече? Обшеството не ми трябва, даже ше ми пречи :)

129

Анонимен

преди 1 година

Купува се от други ама те не ми плащат а плащат на некой друг.

128

Анонимен

преди 1 година

До 117. На какви твърди си ? Рано си се назобил.

127

До Работим

преди 1 година

Така е! В Хмелницки замина Укро-Натовска-техника и снаряди на стойност 1 милиард долара. А взривът предизвика земетресение с магнутуд 3.4 по рихтер. Останалото е прах в очите!

126

117

преди 1 година

Олелее хейтъриии!/спрете се комунусти долни! Нов 9-ти няма да има, но виж - нов глави на комунисти може и да пасат :)

125

Работим работим

преди 1 година

после с нашите данъци некадъеници като Кирчо, Кокорчо и Гълъба пратиха муниции на Наглите Укронацита. Накря в Павловка експлозия разтресе из основи града и се равняваше на 4 килотонна атомна бомба! На Укрите им заминаха муницийките от НАТО. Останалото е прах в очите. И накрая за какво работихме?

124

Анонимен

преди 1 година

До 130 ... Ам ... Ко? Виш ся лек - вече имаш машинки, излуствен интилекр роботи мробото а у .. Тъй с работа е било едно време ехеее 2015-а ....

123

Анонимен

преди 1 година

До 117. Ай скрий са па ти бе. Един вече мина.

122

117

преди 1 година

119 - 374400 лева за мин. година. Не са 500к, ама да не ставаме алпни, нали!

121

В Париж не работят

преди 1 година

Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127. И как работиш за себе си бе нали създаваш нещо, което се купува ,тоест работиш за другите. Съвсем сте фтасали.

119

Искам да водя Запада

преди 1 година

Какви водещи фигури са начело на Демократите от Англосаксогоморския алианс.. Това МакАрон - житейски идеали и изкривявания, Урсула урсузката - в Университета е наблягала на доста науки, а после и подменена Докторантур, Борис оня шеметь, Борел Джунглата, Шведската друсалка.. и гвоздея е обервампира Джо. И който се припознава с тези личности и техните идеали и биография, заслужава ли си коментара и тюхкането .. Въобще как ги търпи тая земя? И ние с какво сме по-зле че да не сме на чело на Содома!

118

Анонимен

преди 1 година

124 - Голяю си хейтър, знаеш ли. Проузвеждай си, като искал. Аз ако работя, работя за себе си, не за другите :)

117

Най-работен е Риши

преди 1 година

Сунака в Лондон! Купува Уран и праща към Украйна! От Лондон казаха, че обеднения уран бил на народни цени! Даже накупили хиляди тонове и пращат към житницата на Европа. В Ирак и в Сърбия изхвърлиха, скоро и в Украйна. Който проявява интерес да звънне на Ричи Сунак. Раздава за без пари! А ето и видео от резултатите в Ирак от тази човеколюбива политика на нашия демократичен пътеводен фар САЩ. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124. Каква полза ли ? Давай да живеем всички така ? Можеш ли да береш гъби и да познаваш кои са ядливите растения поже няма да има кой да произвежда ?