15

Диана

преди 1 година

Ха,ха,ха никакви съмнения всичко върви по схемите на спонсорите ви ,а вие като верни слуги ги изпълнявате Поздрави от Божков,Бобокови,Цв.Василев,Сашо Дончев,Маджо

14

Бойко Рашков

преди 1 година

Заповедта за арест на лицето Б.Б. е готова. Чака само дата и подпис.

13

Анонимен

преди 1 година

Плашиш куче с кренвирш ли???

12

Анонимен

преди 1 година

Преди да премахнат модела на гл.прокурор трябва хубаво да се изяснят доста факти около делата им в последния кабинет на коалиция NEXO -Кирил Петков и Христо Иванов и компания. Например врътките с МЕТ за внос на газ, например Български пощи, например финансирането по линия на НЕКСО, например 9-те милиарда, които офукаха за няколко седмици края на 2021 година, например завода за електромобили, например стотиците милиони евро за украинските бежанци, например ББР и още и още. Това са все важни въпроси, на които българското общество очаква отговори.

11

Зозо

преди 1 година

Кажете кой натисна копчето, първо на Корни, после на Славуц??? Яко ги държат явно с компромати.

10

Честито на Гробарите

преди 1 година

Книжния плъх Денков премиер. Кокор - финанси. Кире на икономиката за да върви търговията с оръжие. Тафров военен. Рашков МВР! Ха ха ХА!!

9

Явно

преди 1 година

Правителството ще е с втория мандат, с вице Мария Габриел , с подкрепата на ДПС и ГЕРБ. Тук обаче НЕ е отчетен козът Гешев. Ако не го ликвидират, де.

8

Анонимен

преди 1 година

Ушатото нiщожество и хората които седят зад него(червената олигархия)отново натиснаха-END на идеята за редовно правителство!

7

Анонимен

преди 1 година

ПП съсипахте държавата, ограбихте народа и пак искате да "управлявате"! Вие от ПП сте ненормални!

6

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

ГРОБ ще подкрепи Шарлатаните! Безусловно! До края на тази седмица ще има правителство. Освен ако Гешев не арестува Боко!

5

Анонимен

преди 1 година

Свалиха ги с вот на недоверие и отново ПП-ДБ искат да "управляват" пардон да крадат

4

Майора

преди 1 година

"Благодаря" на некадърното и тотално провалило се управление , довело до сегашното положение на страната! Цинизъм е да искаш отново да управляваш след като си довел страната до фслит!

3

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е празна папка и всички да гласуват "ЗА". Т.е. да няма министри, да няма нищо - това е повече от "най-малкото зло", това е единственото добро, което тия пиявици, наречени политици, мога да направят.

2

Анонимен

преди 1 година

Откакто шепата подивели либерали свалиха Бойко, в държавата не се случва нищо. Дойдоха едни шарлатани, които надуха пенсиите със заеми, инфлацията изхвърча и накрая се скараха за пари и защото бюджета е опоскан. Аз на очите си ли да вярвам, или на променкаджииските опорки. Като искаш пълно мнозинство, докажи се, построи нещо, подобри живота на хората. Не, е само с плюнки по Бойко беше дотук. На всички следващи избори, процентите на ПП-ДБ ще им се топят. С ГЕРБ могат само да се позакрепят. Иначе са аут.

1

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ забатачиха държавата с дългове и 2 години избори.Мерси от такава промяна...