149

Анонимен

преди 1 година

Вандалщина бе да се построи това грозно нещо в центъра.

148

Б.Методиев

преди 1 година

Не се тръшкай Баце по форумите ,ами пускай Цъки и синия ултрас,кво чакаш?Ама с фалшиви пиратки като при Гешев няма да ги уплашиш,действай по хард!

147

Българин

преди 1 година

Прави впечатление, че путинистите от Изхождане и Шарлатаните на Радев пеят в един хор, и за всичко им е виновен ...Борисов? Какви ли още изцепки ще сътворят преди изборите!

146

Анонимен

преди 1 година

Софиянци мразим тази сграда, чисто естетически. Трябва да се премахне това недоразумение от центъра на София.

145

Ле-ле ,

преди 1 година

Цялото Превратаджийско Войнство на Радев, и неговият ментор/Мутрафонова/ са полудели, че Борисов и ГЕРБ ще спечелят и следващите избори! Какви ли още перверзии ще очакваме до изборите? Атентата срещу Гешев успя, Черепът го направи "фигурнат"! Сега ще следват атентати срещу демокрацията в България,за да блесне кухата манерка на един говорител на мафията , със стиснат юмрук! Хубавото е , че поне всички плъхове ще излязат на повърхността за да ги видим!

144

Анонимен

преди 1 година

Вандалски прояви по политически причини не са наказуеми това го виждаме около всеки девети май така че да си мъчат

143

Анонимен

преди 1 година

Този на снимката подари на Путин 3 милиарда,помните ли? Той до голяма степен помогна на Възраждане да бъде това,което е! С безметежната си арогантност и безкруполност отврати българите,които припознаха Костадинов като техен идеолог.Всеки иска да живее в една подредена и нормална страна,но ти Борисов я разруши,а сега се гласиш пак да управляваш! Не няма да стане,аут си!

142

Анонимен

преди 1 година

Бойко ...Аз те осъждам за това че построи ,,Руски поток".Обслужващ интересите на Москва.А ти си осъждай който щеш.Товя ,че Гешеф от вилата на Боровец не те осъди.ДАНС , МАНС и всичката ви бутафорна държава не те осъди и не те е осъдила до сега.Не значи , че ти не си осъден во веки като проклет изменник и предател и измислен самозванец.

141

Анонимен

преди 1 година

Разкрасиха уродливата фасада, какво толкова.

140

Анонимен

преди 1 година

Бойко ...Аз те осъждам за това че построи ,,Руски поток".Обслужващ интересите на Москва.А този осъждай който щеш.Товя ,че Гешеф от вилата на Боровец не те осъди.ДАНС , МАНС и всичката ви бутафорна държава не те осъди и не те е осъдила до сега.Не значи , че ти не си осъден ви всеки и проклет изменник и предател.

139

Евроатлантактик

преди 1 година

Всички демократични сили да се обединят,зове Борисов.Аааа не,напротив всички които са за Обединена Европа ,трябва да се дистанцират от теб! Не може младите и образованите да бъдат в едни редици с мафията,крадците и рекетьорите! Нали точно ти крадливецо отблъсна от Евроатлантизма голяма част от българите!!Ти за 15 години нанесе непоправими щети в съзнанието ни с твоите безчинства и почнахме да си задаваме въпроса,това ли е европейската демокрация? Ти си този,който наля вода в мелницата на ***

138

Българин

преди 1 година

Ако някой искаше мир, този протест трябваше да е пред руското посолство ! Защото единствените които са нахлули в чужда държава, са руските орди на Путин! Нахлули са да грабят, да сриват цели градове със земята, да обстрелват цивилна инфраструктура и сеят смърт където минат! Но за нашите извратени продажници били виновни Брюксел, че помагали на Украйна да се защити! И тази перверзия се случва със любезното съдействие на Радев и неговите Шарлатани!

137

Анонимен

преди 1 година

До 159 - Не знам за този сайт, но други намалиха употребата на "***", защито доведе до отлив на потребители.

136

Пак изпълзя

преди 1 година

ТОЙ категорично осъждал! А българския народ категорично те осъжда! Затвора трябва да бъде твоя дом за много дълго време!

135

Анонимен

преди 1 година

А къде са кордона от полицаи съпровождащи ,,похода срещу хунтата в България"...Как срещу протестиращите пращате кучета и палки и хиляди тежковъоръжени полицаи да контролират протеста А срещу ,,похода на а Кремъл към Европа" сте пратили десетина фат*мака без шапки .Как стават тия работи бре... ....Вътрешните мафиотски проблеми сега ще оправдавате с войната в Украйна ли Путин ли създаде мафиотските структури ВИС и СИК.Той ли ви самоубиваше.Путин ли разграби националното ни богатство.

134

Анонимен

преди 1 година

А къде са кордона от полицаи съпровождащи ,,похода срещу хунтата в България"...Как срещу протестиращите пращате кучета и палки и хиляди тежковъоръжени полицаи да контролират протеста А срещу ,,похода на а Кремъл към Европа" сте пратили десетина *** без шапки .Как стават тия работи бре ....

133

Ле-ле ,

преди 1 година

Що руски таракани са налазили форума? И то такива, дето мечтаят за "азиатска " демокрация! Ако това се беше случило на Фюрера от Кремъл, щеше да е поне 20 години затвор! И какво търси башибозукът на Путин в Украйна? На въоръжен туризъм ли са? И къде е ония "мъж" да рамаха юмрук? Пак се е скрил под полата на Деса и Вицето/ и на Мутрафонова/ !

132

Анонимен

преди 1 година

Добре че изцапаха сградата,че да се спомене за Поход за мир,на който са били десетки хиляди души. Ако беше протест на 15 украинеца,телевизията щеше да говори само за тях. Смешници! Времето ви изтича.

131

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен172 Според кое правосъдие? На ДВЕТЕ КАКИ ли?

130

Ментора бай Иван

преди 1 година

Бойко го страх ,че ще стигнат и до него ,като изпечен евромошинник!