30

Анонимен

преди 1 година

На тоя му вярват само евроатлантиците ,използват го за да води война с Русия ,това го знаят вечери деца ,

29

Анонимен

преди 1 година

Азиатският *** е бесен ,че цяла Европа и Светът се обединиха срещу фашизма му. Дори направи услуга на Европа сега е по обединена деситилетия насам, по силна и вече по независима от енергията на русия. Това джудже такъв автогол наби на руския народ... направо хеттрик стана :))

28

Путин е най-великият

преди 1 година

терорист и убиец в света.Търсен е от международния криминален съд за кражба на хиляди чужди деца.Който го види да го предаде на съда - жив или умрял.

27

Колективните

преди 1 година

московски жужаци живеят в паралелен свят . Пускат по малко баяршчик на крепостните и се кефят на яхтите си в Анталия.Много искат да грабят още чужди територии , но не им се отдава.

26

Анонимен

преди 1 година

И защо избраха Хирошима,гордост за янките,и унижение за джапанките за които явно Хирошима е повод за гордост ,че там миналия век бяха стопени хиляди невинни деца.

25

до 26

преди 1 година

Кремъл лоша оша пропаганда, ама виж тука колко народ им се вързва. Като шопа, седи пред жирафа и повтаря - те такова животно нема. И тукашните русофили - поддържат от все сърце един кървав режим и това е.

24

Анонимен

преди 1 година

Че той само това прави. Проблема на Украйна и Русия е Зеленски. Лицемера взе да пищи и Европа му се върза на театрото. После взе да се натрапва на всички по значими събития и да опява, а наивните душици му ронят сълзи и пари. Та това е неговата роля. Пропаганда. Всички за Украйна и против Русия. Всички да му дават и угаждат, а в замяна Украйна никога няма да забрави. Нищо, че Европа и се разката мамата заряди тази дупка, а и по-лошо ще става.

23

Анонимен

преди 1 година

А по стандарт на живот на населението русия на Путин на кое място е? Защото щом са 11 място по икономика (вадене на полезни изкопаеми), трябва да са и на 11 място по стандарт на живот на населението. Ама са на някое от последните места по стандарт на живот.

22

Анонимен

преди 1 година

САЩ все умира, капитализма все умира, Украйна все губи... Киев за три дена... Петилетката за три години... "През 1984 г. ще построим комунизма"... ДрОгарите все не им се получава, макар че те самите дали вярват в лъжите си?

21

Анонимен

преди 1 година

Интересно кой точно се интересува от това какво говори официален Кремъл? Те в Русия старчоците в Кремъл ги имат за посмешище, въпреки репресиите и липсата на свобода. На никой не му пука какво били казали. Какво да кажат? Дядката в бункера не смее да си покаже лицето навън, прави някакви виртуални срещи по нета с правителството, не смее да напусна Русия, че има червена бюлетина за арест. А Зеленски обикаля свободно света. Такава лоша пропаганда на режима в Москва само болшевиките могат да правят

20

Анонимен

преди 1 година

Пълни смешници.Г7,Нато,ЕС, това са картели с главатар-Чичо Сам.

19

Анонимен

преди 1 година

Зеленски в Хрошима, заедно с лидерите на света. А кремълското ченге междувременно в кой бункер се е наврял, от страх да не го свитнат 80те процента народна любов?

18

Анонимен

преди 1 година

Кyчетата си лаят, кервана си върви. А докато лаят, нападат чужда територия и избиват хората там. Ама за това не трябва да се говори.

17

Вал

преди 1 година

Бахмут падна.

16

МАЙОРА

преди 1 година

Зеленски на срещата на Г-7 в центъра на прожекторите, а треперещото плешиво жужже скрито в Бункера под Кремль! :))))))))

15

аха

преди 1 година

сиреч г-8

14

Анонимен

преди 1 година

А също и да се изкажат за главатаря на поддържания от племето бонго-бонго престъпен кремълски режим.

13

Анонимен

преди 1 година

Сега да дадат оценка в какво шоу Путин превърна Русия

12

Бай Дрън

преди 1 година

Нали знаете, как когато старите хора усетят, че вече не ги държат краката, главата и че може скоро да ги няма, тръгват на гости на тоя и оня, щото може да е за последно. Зеленски ми напомня на тях. Предполага, че скоро може да го няма и е тръгнал да си прави селфита с всички. Тия от Г7 и те знаят, че утре няма да са там и те се блъскат за селфита, хаха.

11

Анонимен

преди 1 година

Съгласен