228

Анонимен

преди 1 година

Ройтерс не може да потвърди тази информация от други източници, отбелязва агенцията. . . . . . . Това от изкуствения интелект ли е генерирано?

227

Анонимен

преди 1 година

Ами хубаво да им дават, ама първа трябва да им ремонтират основно пистите. Защото F-16 не търпи и най-малките неравности по пистите. Такъв му е дизайна. А едни такива ремонти ще отнемат минимум година. И като се вземе в предвид че най-вероятно руснаците няма да оставят да се извършват безпрепятствено ще отнеме още повече време. Та не виждам доколко даването на изтребители е резонно.Не случайно изтребители не се ползват много във войната.Та това по-скоро ще е за чиста проба П.Р.

226

Анонимен

преди 1 година

То хубу Ф16, ама дали ша са кат наште - хартиени? И друго, ФАЩ са обещали, но не са казали кой ще ги даде - англичаните щели да ги дадат, ама нямали. Германците - и те. Надат се на Ниската земя, ама и тя обещала че ще учи пилотите, а не че ще дава фърчила. Да не сатане като с адрамсите и леопардите?

225

хм

преди 1 година

Стахотно, че комедиант има такива дълбоки познания по военни технологии и прийоми, даже като се загледа човек, Зеленски му заприличва на добрият войник Швейк.

224

Ром"с

преди 1 година

Нямат писти откъде могат да излитат и набират нужната височина ,щото всичко ще се бие от руснаците на момента докато излитат ..егати и неграмотниците гринговци тук ,но наперени като токайски петленца. Я марш да гледате DW и не се включвайте при батковците си ..)

223

Някой

преди 1 година

Да дава дъртия на зеления помощ, а народът му страда. Лакомията ще погуби света.

222

Анонимен

преди 1 година

Абе факти Украина мобилизира 700000 бе и нищо не може да направи ти съчинения си тръгнал да пишеш.

221

Анонимен

преди 1 година

Ей видяхме всички,което до сега се прати от тия до,какво доведе,до едно голямо нищо.Та и армия им обучаваха,та и танкове западни им трябваха.Между другото,какво стана с тях .Аз чух ,че в Павлоград при тая атака с ракети освен боеприпаси са заминали и няколко западни танка и друга техника.

220

Анонимен

преди 1 година

До Факти - бе, поне един верен факт кажи ))

219

Анонимен

преди 1 година

Абе видяхме ги тези западни военни експерти докъде доведоха Украйна,вече 6 ти месец контраофанзава започват и сантиметър не помръдват,сега и със самолетите ще ги видим ,какво ще направят и откъде ще излитат.

218

Факти

преди 1 година

САЩ е дарил на Украйна военна помощ на стойност само 5% от военният бюджет за една година, а Русия вече издиша от мобилизации. Пригожин избяга, Кадиров се покри, а истинската руска армия още я няма.

217

Путинландия капут

преди 1 година

А пък Русия щяла да получи техника за разминиране от Северна Корея. Само че Ким Джон Ун размислил, защото имало голяма вероятност техниката да избяга за запада веднага щом я пуснат на свобода в Украйна, а същата техника е необходима и да сее и жъне полетата у дома.

216

Ром"с

преди 1 година

И откъде ще излитат тези f-16 ? КАТО нямат писти за тях?!

215

Оръжието на Г-7

преди 1 година

Се управлява от Руски експерти и автоматично се изгасват и се превръщат неизползваеми.Самолетите на НАТО падат като круши като наближи Руска територия и летците се изхождат при минус 70-80 С и парашутите се блокират от Руския климат.

214

linda

преди 1 година

"предвид" ( без "в")

213

Едва 6% са

преди 1 година

Израходили от 1 -то хале произведено през 1917г.от 10 хил.подобни съоръжения със всякакъв вид ракети,снаряди и т.н. а бяха съобщили за привършени.Какво ли имат в следващите запечатани складове и различни години на производство?

212

Анонимен

преди 1 година

Съливан обаче мели друго.................... Дедето да не се праи на много чист

211

Анонимен

преди 1 година

Ф-18 непредизвикано падат, какво остава за Ф-16?!

210

Зеленски обещал!

преди 1 година

ХА ХАХАХАХАХ ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХАХА ХА ХХА ХА ХХА АХа..а! ГОЛЯМ ВИЦ!

209

Кремиковци очаква

преди 1 година

Цялата железария да я претопи че,Г-7фалира заради Украйна.