55

Анонимен

преди 1 година

Филипините,Индонезия,Малайзия, Виетнам,Кампучия,Китай и Зеландия4.5 милиарда,свободен пазар и свобода за можещите и знаещите да правят бизнесСвобода на пътуванията и паритеНяма зони,няма Евро и зелени гущери Екзотични места с прекрасни плажовеКай както иска и с каквото иска търгуваСвободата,Санчо,е свобода за умеещите да живеят свободно.А не в нацистки концлагер за хляб и вода,под дулото на оръжието и полицейски произволСмърт на нацизма и нацистите,унищожили свободата на хората

54

Анонимен

преди 1 година

Чудесно. Това може накрая да събуди заспалите роби и те да се надигнат и да изринат плевелите от НС и МС.

53

Анонимен

преди 1 година

И ЩЕ СВИКАМЕ КОНВЕНТА ЗА ДА ВИДИМ КОГО ДА СЪКРАТИМ С ЕДНА ГЛАВА С ИЗОБРЕТЕНИЕТО НА ДОКТОР ГИЛОТЕН!!...

52

Стария Джо

преди 1 година

Напишете сума на листче и я дайте на посланика. Ще ви отпуснем заем в най кратък срок САЩ

51

НЯКОЙ

преди 1 година

Може пък така да е най-добре, щото тогава хората ще отидат да изразят своята любов върху избраните народните представители и ще настане една демокрация за която няма и да трябва намесата на Прокуратурата.

50

Анонимен

преди 1 година

Ние пък ви обещаваме , че 95та ще ви се стори празник, в сравнение с това което ще ви сполети всички там

49

Анонимен

преди 1 година

Не ни плашете,а си вършете работата като хората.Затова ви плащаме.

48

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Най-накрая! Ще я закриваме тая държава!

47

Анонимен

преди 1 година

Какво предлагаш-да върнем пак мутрите на власт,за да започне всичко отначало?И да има пак стабилно крадене!Няма да стане!

46

Анонимен

преди 1 година

Хиляди хора чакат шеген,за да си изнесат парите без приблеми и да заживеят другаде по света, не в kЛoaka*Ta Европа.В далечна Азия има хиляди възможности за нов живот и бизнес.Само слепите не ги виждат.

45

Анонимен

преди 1 година

То па едно плащане... То па едни заплати и пенсии...

44

Анонимен

преди 1 година

Спрете заплатите на министри и депутати.Явно не ги заслужават.Иначе,народа и бизнеса си работят нормално,значи проблема е във властта.

43

Анонимен

преди 1 година

Спокойно! Чакаме потвърждение на някои изводи: България не е държава; Ако не могат да плащат пенсии, означава, че и депутатите пари не могат да вземат /а те ще вземат/.

42

Анонимен

преди 1 година

България за съжаление ще е първата жертва задушена в rob*HaTa cu и превърната в необитаема зона за хилядолетия. ПРОЦЕСЪТ Е СТАРТИРАН. КОЙТО МОЖЕ ДА ПРОДАВА ДЕ О ИМА И ДА БЯГА ОТ България де що му видят очитТук бъдеще няма.Геноцида е факт,сега остана само изтребление то ни от нацистите.Илюзия и измама е,че тези който първи забягнаха вече се завръщат.И да се е завърнал някой след година отново нараства дисагите и не поглежда назад.Само крадците и търтеите ще останат тук

41

Dzen

преди 1 година

Радиоактивен облак, възникнал след унищожаването на боеприпаси с обеднен уран, в Хмелницки доставени на Украйна от Великобритания, се движи към Западна Европа. В Полша вече е регистрирано повишаване на нивото на радиация - съобщи секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев.

40

Ами ГЕРБ

преди 1 година

Рекетират държавата.Биридов каза,че те няма да гласуват бюджета, ако не управляват.Плсшат гаргите,само 69 човека са.

39

Някой

преди 1 година

Абе, льольо, кого лъжеш ? Защо, когато ти беше начело на завода в Сопот, имаше камиони с украинска регистрация в града? Сигурно са товарили камъни от планината ли? Айде, не се задавихте от пари и лъжи.

38

Анонимен

преди 1 година

Е щом икономиката расте и износа се увеличава,какъв ви е проблема?Не можете да си съберете данъците или харчите неразумно?Още ли спонсориране Алибегов и енергетиката?

37

Мария

преди 1 година

Държавата загива но на публичните не им пука ,плямпат каквото им падне ,всички се правят кое по- велик Безумие!

36

Анонимен

преди 1 година

Супер, РЕСТАРТ на Държават!