12

Талибан ерджолан

преди 1 година

Е имам нужда ! Иначе с какво ще бомбардирам южните части на милата си родина ?

11

Анонимен

преди 1 година

До До Зозенцето. Защо не са си взели като руснаците от перални, а се охарчват с производство ?

10

Анонимен

преди 1 година

До До Зозенцето. Е па що се нервозваш. И без друго тия чипове ТИ няма да ги ползуваш. Използуват се в безмислена военна техника, която само ВЗЕМА и никога не ДАВА.

9

До Зозенцето

преди 1 година

Чоджуум, как да си видял турски компютър, като не можеш да си позволиш да си купиш турска военна технология. Компютрите, използвани във военната технология не са като този, дето го ползваш да ръсиш българскии проЗстоотии по форумите. Всички процесори и чипове, ползвани в турските дронове, самальоти, кораби, подводници, ракети и пр. са 100% турско производство. Процесорите се произвеждат от АСЕЛСАН, БИЛГЕМ И АБ НАНО МИКРО, а чиповете пак от АСЕЛСАН и ЙИТАЛ. Ах тази злоба безкрайна българска ...

8

Костов

преди 1 година

Нашата авиация ще я модернизира Костов,който наряза и разпродаде за без пари заводите.....

7

Сата НАТО

преди 1 година

Не виждам защо се обиждате, тенденцията е очевидна.

6

До зозо

преди 1 година

Турция има промишленост мило ***, ама краварите явно не ви образоват...

5

Сата НАТО

преди 1 година

Всичко в Турция ще се развие по познатите правила на жанра - милитаристки напъни, икономическо изоставане, националистически мантри, накрая крах. Щом са стигнали да фетишизират един самолет от старо поколение, ще станах като Иран, с Ф-14 от 60-те години.

4

Анонимен

преди 1 година

До " Тонката"! Престани с този Измислен "ник" " Зозо"! От години бродите със " СТРАНДЖАТА" в този сайт! -:) Не ви ли омръзна вече бе човек???-:((((((((

3

Зозо

преди 1 година

........ Националните боеприпаси и ракети ще бъдат директно интегрирани в F-16, благодарение на "националните компютри"......... Хахахааааааа, до сега някой турски компютър виждал ли е? Хубава работа, ама турска. Бетер руска :))))))))))))))))))))))))))

2

някой си

преди 1 година

Аз лично мисля,че Ердоган си беше и ще си остане диктатор! Но какво дефакто направи Ердоган? Мразя Турция,поради 500 годишното РОБСТВО на България по принцип! Но отчитам Принципно и Успехите му! Той си има Думата с Путин! Купи ракети от Русия,а Не от САЩ! Вече НЕ СЕ НАТИСКА Турция,да бъде "гол член" в ЕС. Защо ли?-:)) Вие си отговорете на този въпрос! В Турция,колкото и да пада "лирата",има капацитета,сама да си произведе Военен истребитл! Къде сме Ние ***???-:(((Какво имаме?? Нищо!-:(( Е?

1

ВЕЧЕ 18 ГОДИНИ

преди 1 година

В НАТО АРМИЯТА НИ НЕ Е ПОЛУЧИЛА НИТО ЕДНО МОДЕРНО ВЪОРЪЖЕНИЕ !