57

Анализатор

преди 1 година

Войната в Укр.е виноена.Поскъпването ще продължи заради войнта между Каскета и Тиквата.

56

Буратино

преди 1 година

На калпав космонавт все ракетата му е виновна. Бегайте дигайте революция сваляйте тези и слагайте други като ви е толкова скъпо. Тавариш путин ще ви направи евтиния ама трябва да му се примолите в телеграм, както правят рушнячетата.

55

Анонимен

преди 1 година

Кабинета на Радев не иска да контролира цеиите както преди 1989 г. Ако се пеяатат пари и нема контрол на държавата цените ще фърчат.

54

Анонимен

преди 1 година

Защото сте популисти и с огромни подкупи от алчните вериги!

53

Анонимен

преди 1 година

Поскъпването не може да бъде спряно,ама виж подстригването с едни по високи данъци може да бъде въведено!Докога най бедната държава в Европа ще ухажва своите свръх богати люде с тоя плосък данък от Десет процента?Кога ще видим данък печалба който да достига поне 50 процента!

52

Анонимен

преди 1 година

Няма и бг производсво и сичко е внос. Като се качи вноса от Турция скача и цената в бг.

51

Защото

преди 1 година

Българския бизнесмен амбулантни търговци са лакоми!! Ден гадина храни както са казали предците ни! По тези географски ширини нищо няма логика но керванът си върви и се е запътил стремглаво към пропаста! Дано по скоро я закрият тази държавица да спре мъката на изстрадалия български народ!

50

Анонимен

преди 1 година

До 46...Баце....Ако си неинформирани и заключен българин, и не знаеш какво произвежда собствената ти Родина в изобилие .Също както Саудитска Арабия е друг въпрос.Защото се знае , че България е най големия ,,извор" на минерална вода в Света.Като дебит на Ниагарския водопад.Но няма да те питам , не знаеш ли колко струва минералната вода в магазините ни.И колко печелят едни ,,лица" от това.На първо място родните ни политици в ПАЧКИ и КЮЛЧЕТА...

49

Анонимен

преди 1 година

Имоти, заплати и пенсии се качиха и теглиха дългове за помощ за фирми. Тепърва ще има хиперинфлация.

48

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва си заблуден иликлупен, че да очакваш "специалисти", на които половината !!!! реактови НЕ работят от дълго време поради аварии, въпреки че са нови, да са инвеститори за успешно изграждане на АЕЦ???!! Напишете какво е състоянието на френски атомни централи!!! Ако не пишете по въпроса, значи не само не информирате, а умишлено лишавате от информация населението с цел изгода на частмни чужди интереси и ВЪВ ВРЕДА на България.

47

До Дано ни отмине

преди 1 година

Бегай запали свещ у некоя рушка църква и специялно теб ще те отмине.

46

Анонимен

преди 1 година

Тук пак някви енергиини експерти почнаха да се вихрят във форума хахаха

45

Анонимен

преди 1 година

Докато не изкарате от вилите им и огромните палати в затворени дворове и незаконни пътища из закътани местенца на екзотични местности босовете , адвокатите, съдиите,корумпирани ченгета, платени журналисти, началници на агенции, държавни дружества, енергийни лобисти, пишман политици и всякакви престъпници на ДДСта, наркотици,алкохол и магнати и зърнени босове....няма да се Управиме

44

Анонимен

преди 1 година

До 45 икойе скалдирал това оръжие там,как се е появило там от подаръци на сащ или Англия от къде

43

До Анонимен 41

преди 1 година

Баце, саудитците имат петрол и могат да компенсират цените с него. Демек дотации му се вика А ти защо не почнеш да произвеждаш и да продаваш евтино за стотинки. Всички ше купуват от теб.

42

Дано ни отмине

преди 1 година

Радиоактивен облак, възникнал след унищожаването на боеприпаси с обеднен уран, в Хмелницки доставени на Украйна от Великобритания, се движи към Западна Европа. В Полша вече е регистрирано повишаване на нивото на радиация - съобщи секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев.

41

Анонимен

преди 1 година

Г-н Радев говореше че от ПП били шарлатани ,ами сегашните какви са нищо не правят за вилите цени ,нямало давоювст с верните ,а ще разговарят ,и като разговарят как ,цените се увеличават ,всяка държава взима решения в полза за народа си А тук едно голямо нищо

40

Просто е!

преди 1 година

Защото търсенето нарастна с увеличението на пенсии и заплати.

39

Анонимен

преди 1 година

В Саудитска Арабия онова което произвежда тяхна земя се продава на хората за стотинки У нас, понеже сме ,,православни " християни , продаваме си родната продукция на два пъти от онова което изваждаме на вън.Алчнотия и безбожие.Това е в основата на нашата бедност.Алчността е причината за стремежа към власт.Дввола не дава на Христос пари.А му дава власт.

38

Анонимен

преди 1 година

В ЕС закриват атомните електроцентрали . Тук на опаки . Искат да ги строят. Народа беден, Завистлив, крадлив , но мисли за управлява атома !