35

Рада Дълбоката

преди 1 година

А за нас,жените от другия пол,няма ли да има пейки с фалоимитатори?

34

Анонимен

преди 1 година

Selskata u4itelka milionerkata fandakova do koga schte ja tarpat sofianzi nekadarna,kmetizia milionerka

33

Гадове

преди 1 година

Идват избори, на мутрите от герб им трябват пари за купуване на гласове... отново.

32

В.Узунов

преди 1 година

То малко скъпо ,но пък е жест към нас безделниците и празноскитащите. Акони масички сложат да има къде да оставяме мезето ще е супер.

31

Истанбул

преди 1 година

Аз съм работил там, вуйче, не съм го правил на своя глава. Да влязат при тия, които са ми ги давали тия документи.

30

Истанбул

преди 1 година

Друго - искам да сменя дограмата на къщата на село, защото е стара. Свързах се с една известна фирма с първа буква "П" и последна "К". Дадоха ми оферта 12 000 лв. Познат от предишно работно място с фирма за поставяне на дограма ми даде оферта за 6000 лв. Ами ще му ги дам на човека, защо да пълня нечия бездънна каца?

29

Сандо

преди 1 година

тия от по 10.000 лв са свършили изглежда

28

алооо

преди 1 година

абе вие дето се пишете против Фандъкова не сте ли си по селата да опразвате мазетата на родителите си ?

27

та така

преди 1 година

недоволните от Фандъкова да се върнат по селата от които са дошли и да седят по бордюрите на площадо !

26

Анонимен

преди 1 година

Що трее да е най-евтиното? Вие за вкъщи най-евтиното ли купувате?

25

ха

преди 1 година

тоя дето обяснява за по евтиното дали е чул че евтиното излиза по скъпо ? за качество нещо да е чул ?

24

Анонимен

преди 1 година

То да са само пейките. Я вижте никито транс 008,на какви цени и как печели обществени поръчки. Затова никой не го закача, защото се отчита на фъндъка. Как,мизерия и ниско качество . Но ще дойде и неговият ред, защото е взел да се поувлича.

23

Гошко

преди 1 година

Гарантирано от ГЕРБ. Да завъртят още някоя схема преди да сдадат кметския пост. От всяка пейка и кошче за ***, в джоба на партията!

22

Истанбул

преди 1 година

...между 6000 и 15 000 лв. Подписи и печати върху документи, издадени за продажба на не материалите, които са изписани и не взимайки нито лев от тези примерно 10 000 лв. на фактурата. Тоест правете си сметката как 9/10 от всичко се прибира, и това е във всяка фирма навсякъде, не само в тази.

21

Истанбул

преди 1 година

....за една година е взел материали сигурно за 150 000 лева, а е платил един изолирбанд за 2 лева. Правят шмекерии с ДДС и "икономисват" материали поне 60 % от количествата, които са зададени по стандарт. С един колега минавайки един ден покрай заведение в града, ми показа конкретна сграда и каза "ей тази сграда и другите около нея (още 4) фирма Х ги е правила". Всяка имаше напуквания по фасадата от по 40 сантиметра и повече. А фактури съм правил лично на разписка за пирони от 5 лв./кг. за суми.

20

Ей корумпета

преди 1 година

МВР да арестуват веднага Йорданка Фандъкова! Крадло марш в затвора!

19

Истанбул

преди 1 година

Преди време работех в магазин за строителни материали. Имаше много шмекерии, но най ми правеше впечатление лaлyгep oт една средно голяма фирма. Първо влиза си като у тях и взима каквото си иска. След 1 минута се изстрелва през вратата с думите "изпиши ги стоките Х и Y, нали ги знаеш кои са". Не можеш да видиш 10 артикула наведнъж и да не забравиш поне два. Разбира се не плаща. В края на месеца му се прави обща фактура за покупките от съответния месец...

18

Ако незнаете

преди 1 година

Фандъкова лично се отчита на Румен Николов-Пашата - касата и Цветелина Бориславова-касата, и Киро Гела - касата, и Найденови-Цеките - касата, явно има и други касиери!

17

Факт

преди 1 година

Един дядо в Люлин правеше пейки по 40-60 лева, на место пред блока с ЕлектрОЖен и бормашина! Корумпета вие убивате България!

16

Те ни убиват

преди 1 година

Един дядо в Люлин правеше пейки по 40-60 лева, на место пред блока с Електронен и бормашина! Корумпета вие убивате България!