54

Анонимен

преди 1 година

До До 50 - Така е, сам избираш, но въпросът е защо избираш български сайтове! Носталгияяя хахаха ... Мъчно ти е, че в Бг не можеш да се оправиш и вместо да се замислиш какво бъркаш ти, насочваш агресията си към обществото в Бг - голяма грешка!!! И лошото е, че не я осъзнаваш... :) ... Когато разбереш, че не обществото ти е виновно за личните ти неуспехи тук, тогава може и да се върнеш в Бг и да преуспееш поне малко. Дотогава ще си изпълнен с омраза, която разяжда теб, а не мен! Успех!

53

1

преди 1 година

При определена честота може. Литиево йонните батерии са голяма простотия. На телефона както и да е, ама за колата... Не мерси.

52

До 50

преди 1 година

Като гледам как сте се оправили се замислям, дали имаш нещо в главата си освен вакуум ? Първи сте по бедност в ЕС и трети в света след Сомалия и Сиера Леоне СТРАХОТНА ОПРАВИЯ, ако знаеш разбира се какво е значението на думата "оправяне", но не по Герберски с 200 както казва оня който ви "оправя" ! А това, че сам си избирам къде да живея и работя означава, че съм СВОБОДЕН и НЕЗАВИСИМ и никой не може да ми нарежда например какво да "ЧЕТА" и "КЪДЕ" !

51

Анонимен

преди 1 година

в гаража, че да запалим всичко, нали?

50

Анонимен

преди 1 година

До Емигрант - Виж сега, ако искам да разбера как се берат моркови или как се носят дивани, ще се обърна към теб. За други въпроси не вярвам да можеш да ми помогнеш.Хайде жив и здрав!

49

Абе я си яжте

преди 1 година

гумените домати от Турция и найлоновите краставици от Македония, какво сте тръгнали да си купувате новости, не сте излезли още от пещерата искате "електричество" да яхате, то да не е като кон ? Късо съединение е причинило пожарът, никаква експлозия не е имало, скоро ще се докаже !

48

Анонимен

преди 1 година

До Емигрант - Хахахахах ... По-скоро Цецо може да осъди производителя за нанесените щети на апартамента му, но берач на зеле откъде да го знае това... Балък си ти, че не можеш да изкараш и 5 лв. в Бг, и си тръгнал да обикаляш по чужбината. Та пак да питам - щом толкова много те дразним ние българите и щом сме толкова про_сти според теб, тогава защо четеш български сайтове? Не знаеш други езици ли (риторичен въпрос)?Ще ти го напиша така - оправяме се и без теб,така че нямаме нужда от съветите ти!

47

Анонимен

преди 1 година

Examples of Lythium Battery Fires от Firechief в ютуб.

46

Анонимен

преди 1 година

Китаристът на Чагъртача умен бе, как само тарикатски и навреме и пуснал телеграма до застрахователят си ?

45

Анонимен

преди 1 година

До Инженер уважаеми инженер, пуснах вече видео с взривяваща се тротинетка.

44

Емигрант

преди 1 година

Един пропаднал Чалгар с име Славчу отново успя да внесе напрежение и суматоха в оглупелия суверен ! Сега производителите на тротинетки да го осъдят за уронване на престиж и авторитет и причинени финансови загуби !А българите понеже винаги сте"много умни"не си купувайте тротинетки бе балъци, ходете ПЕША,кърджалийката ви каза, какво мъдрувате тук само простотии, никой не ви вкара насила да си купувате електрически возила,купувайте си колелета и въртете *** и без това сте свикнали да ви въртят

43

Анонимен

преди 1 година

До Емигрант - А много знаещите емигранти защо четат коментарите на много знаещите в България? Да не би да им е мъчно за родината? Нямате ли си сайтове там, където си? Защо не четеш тях? Не стига, че е ренегат, ами и тръгнал да обижда българите. Подобни ситуации с тротинетки и като цяло с електрически превозни средства има много. Това, че някои си емигрант/ренегат никога не е чувал и чел за тях си е само и единствено негов проблем! Никой не е длъжен да те информира. Това си е твое задължение!

42

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си супер лигофрен да купуваш и караш това подобие на колело , малко опасно и за каращите и за околните... но това е то ...

41

Анонимен

преди 1 година

Застрахователните имат клауза.

40

Ан

преди 1 година

Може да се самозапали! По време на експлоатационният период, батерията увеличава своят размер, не много, но достатъчно, че при конструкционна грешка, да бъде перфорирана, натисната или друг вид механична интервенция, която от своя страна да доведе до възпламеняване. Сравнително пресен пример за конструкционна грешка е случаят със Samsung Note 7,който бе спрян от производство и изтеглен от пазара, именно поради тази причина.

39

Анонимен

преди 1 година

Емили трепери. Отказва се от тротинетките.

38

Емигрант

преди 1 година

Много ЗНАЕЩИТЕ в България пак драскат простотиите си.Клипове имало как се запалват батерии на тротинетки,смешници,как тук няма нито едина гръмнала батерия с ВЗРИВ достатъчен да изтрепа една къща, а на снимката на тази тротинетка тя е цяла,ВЗРИВЪТ нищо не и е повредил,няма изкривена нито рама,нито стъпенката над батерията,стената и тя е цяла,дори мазилката е цяла по стената,СТРАШЕН ВЗРИВ КАЗВАТ МУ"ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН,смъртно опасен само за застрахователната компания!Сега мишките изпълзяват и акъл ще

37

Анонимен

преди 1 година

Ако е на терасата така взривната вълна ще се насочи и ще нанесе щети на всичко наоколо. Електрическите тротинетки не им е мястото по апартаментите след като могат да избухват така. Или другия вариант е да се обезопасят. Лития взаимодейства с въздуха и така се запалва.

36

Анонимен

преди 1 година

То не било 'взрив' било запалване, не били калашници, а били компоти и не било за внос, а било за износ... Тия медии за нищо не стават.

35

Анонимен

преди 1 година

Дръжте тротинетките и телефоните на сянка.