54

Kris

преди 15 години

Честит празник на всички Българи! Днес е голям ден , и мисля ,че поне днес трябва да спрете да плюете!

53

Хамлет

преди 15 години

Защо противопоставяте пенсионерите на децата? Не е коректно. Аз съм работил много повече през целия си живот, отколкото сега получавам като пенсия. Сега децата от отделенията в съседното училище могат да си позволят повече, отколкото аз с пенията си. Нас, пенсионерите, никой не ни издържа, с никакви данъци. Ние сме си изработили пенсиите и дори много повече.

52

комунист

преди 15 години

Нас червеното знаме роди ни!Нас не ще ни уплаши смъртта!Ние сме на всеки километър...И така до края на света!

51

ние

преди 15 години

Откъде ги обещава тия пари тая ***?Да не са от джоба на баща й ? Дътата гадна комунистическа любовница... Честит 9 - ти септември, другарко!

50

преди 15 години

Изгонете Масларова от кабинета. От нея досега само глупави идеи.

49

преди 15 години

ПИТАЙТЕ КОФТОВ ЗАЩО ПРОМЕНИ СХЕМАТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ....

48

преди 15 години

Вече и купуването на гласове ли е легализирано хаха

47

Витя

преди 15 години

В печь и сжечь!!!

46

пенсионер

преди 15 години

аз пък ще си взема каквото дават и пак няма да гласувам за тях!!!

45

Бачо

преди 15 години

че и др. Масларова някой път ще отиде да отпусне, да речем в Гърция (може и другаде) и ще ни я върнат след като излежи присъдата си в някой германски (не е задължително) затвор. Тя и без това е за съда в Хага заради системно провеждания от нея геноцид срещу българските пенсионери с цел намаляване на разходите в подчиненото й министертво.

44

hahaha

преди 15 години

нали щеше да разбиваш бардаците дето ги няма?ужас............

43

hahaha

преди 15 години

тази на снимката не беше ли компаньонка на висшите етажи на власта?:):):)

42

Garo

преди 15 години

Ако изнесеното от "гласоподавател" по- долу не се нарича корупция, припокриване на интереси , измами в особено големи размери... то не знам кое тогава... бабо Масларова ?

41

КОЛЕВА

преди 15 години

СЛЕД КАТО ГРИЖИТЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ,ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕМАХНЕ ТАВАНА ЗА ПЕНСИИТЕА ТО КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА ВЗИМАТ ОТ ТЕЗИ КОЙТО СА С ГОЛЯМИ ПЕНСИИ ЗА КОЕТО СА ВНАСЯЛИ И СЕРИОЗНИ ОСИГУРОВКИ И ДАВАТ НА ТЕЗИ С ПО МАЛКИ ВСЪЩНОСТ КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ПЕНСИОНЕРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИ БРАВО НЯМА ЩО

40

edna

преди 15 години

ДРУГАРКО МАСЛАРОВА,КЪДЕ СА ПАРИТЕ,КОИТО СА ОДЪРЖАНИ НА НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ 30-40 ГОДИНИ!?ТЕ СЕ ВНАСЯХА В ЕДИН ФОНД,КОЙТО СЕ НАРИЧАШЕ ПЕНСИОНЕН...КАКВО СТАНА С ТОЗИ ФОНД!?КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ТОЗИ ФОНД!? ЛОГИЧНО БЕШЕ ПЕНСИИТЕ ДА ИМ СЕ ИЗПЛАЩАТ И ИНДЕКСИРАТ ОТ ТОЗИ ФОНД ,А НЕ ДА СЕ ЧАКА НА РАБОТЕЩИТЕ СЕГА ДА СИ ПРЕВЕДАТ ОСИГУРОВКИТЕ ТА ДА ПЛАТИТЕ ПЕНСИИТЕ...ЗАЩО РОДИТЕЛИТЕ НИ СА ПОСТАВЕНИ В ПАТОВА СИТУАЦИЯ ДА НЕ МОГАТ ДА СИ ПОКРИВАТ ДНЕВНИТЕ РАЗХОДИ ЗА ХРАНА,ТОК,ЛЕКАРСТВА И ДРУГИ!?ИЗЛЕЗТЕ В ЕФИР И КАЖЕТЕ ИСТИНАТА НА ТЕЗИ ОТРУДЕНИ ХОРА!НЕ ИМ МАЖЕТЕ ОЧИТЕ С БЕЗПЛАТНИ ПОЧИВКИ И КОЛЕДНИ ДОБАВКИ!ДАЙТЕ ИМ ПАРИТЕ,КОЙТО ТЕ СА СИ ИЗРАБОТИЛИ ПЪК ТЕ МОГАТ И САМИ ДА ОТИДАТ НА ПОЧИВКА...И ИДВА ЛОГИЧНИЯТ ВЪПРОС-ЗАЩО СЕГА НИЕ ДА СЕ ОСИГУРЯВАМЕ-ЗА ДА ЖИВЕЕМ КАТО ТЯХ В МИЗЕРИЯ ЛИ...!???

39

Galena

преди 15 години

Egati nepriqtnata baburka!?

38

гласоподавател

преди 15 години

Най-интересният момент е обаче този със заменките на военни имоти. Хора от военното ведомство твърдят, че срещу два панелни апартамента в краен квартал на Стара Загора фирми на Масларова получават от Военното Министерство следните активи : - Помещение в центъра на града на пресечката на бул. Симеон Велики" и ул. Димчо Стаев", в което в момента се помещава представителство на AUDI. - Ресторант Морско око", който в момента се преправя на казино. - Сградата на бул. Методи Кусев" под военния стол, където се помещава офиса на фирма ТЕМА"ООД в момента. - Магазин в супер центъра срещу сградата на Пожарна охрана".

37

гласоподавател

преди 15 години

Близкият на Масларова Венцислав Драганов, е собственик и на фирма Армира" ЕООД, собственик на едноименният хотел Армира" на Старазагорските бани. Хотелът се радва на много интензивен човекопоток, не за това, че е евтин, а за това че в него се провеждат всички мероприятия в региона, финансирани от държавата и най-вече от социалното министерство. Също лесен казус за проверка. Интересна е историята на хотела. Той е построен на базата на бившата почивна станция на държавното дружество Водно стопанство" - гр.Стара Загора. В един момент Е. Масларова успява да смени тогавашния директор с доверено лице. Става дума за Сергей Петров, кадър на БСП, по това време безработен. Точно Петров продава на специална, разбирай супер ниска, цена социалното съоръжение на посочена от Масларова фирма, твърдят запознати. Друго интересно мероприятие на тандема Масларова-Драганов е ремонта с подставени фирми на почивната станция на мини Марица Изток". Там цените на отделните строителни и ремонтни дейности са надписвани некоркократно по сравнение с тези от съществуващата практика. В резултат се реализира печалба в размер на почти 3,5 млн.лева. Говори се, че част от тази печалба е инвестирана във втората кандидатпрезидентската кампания на Георги Първанов. Така се говори в Стара Загора, но само една задълбочена проверка би могла да потвърди или да отрече мълмата сред местната общественост. Говори се също, че г-жа Масларова упражнява натиск върху Георги Йорданов, директор на областната данъчна администрация с една единствена цел - да не се проверяват близките до нея фирми.

36

гласоподавател

преди 15 години

Инструментариумът от фирми, с които се оперира в ограбването на държавата от името на Масларова са: фирма ТЕМА" ООД - главно действащо лице, собственост на Венцислав Драганов и Елена Римпонова, която пък е собственичка на фирма ЛЕНА" , в която се труди Антон Масларов. Интерес представлява и довършването на сграда за социален дом в Стара Загора, проект, който се финансира от Социалното министерство и се оценява на на близо 10 млн. лв. В отговор на депутатско питане премиерът Сергей Станишев обявява точно тази сума и допълва, че става дума за изграждането на социален дом. Всъщност истината е, че се извършват само довършителни работи, тъй като сградата е построена отдавна... Излиза, че някой е заблудил Станишев. Фактите могат да се проверят за броени часове. Търгът е спечелен от фирма ГД Стара Загора-2007" - фирма, регистрирана 3 дни след отпускането на парите от Социалното министерство. При обявяването на поръчката през м. ноември 2007 г, такава фирма не съществува. Като основен собственик в нея е вписано юридическо лице фирма Конкордия", чийто предмет на дейност е доставка на горива, а като лице за контакти в договора е дадено името на Венцислав Драганов. Между другото фирма ЛЕНА" , макар че е с предмет на дейност счетоводни и одиторски дейности" при предишният директор на ТЕЦ-2, фирмата ЛЕНА", сключва договор за обществена поръчка на стойност над 5 мил. лв. без ДДС за доставка на горива за теца.

35

гласоподавател

преди 15 години

Вестник Монитор обвини сем. Масларови за далавери с горива и обществени поръчки в ТЕЦ Марица Изток 2 Неизпълнение на ангажиментите по спечелените от фирмата на съпруга на социалния министър Емилия Масларова обществени поръчки за около 5 млн. лв. заплашва държавата ни със санкции от страна на ЕС, твърдят депутати. Гръбнакът в схемите на социалистката е сделката за рехабилитация на блокове в ТЕЦ Марица Изток 2 за 3.2 млн. лв., изпълнител по която е фирмата на Антон Масларов Лена ЕООД . Дружеството е за счетоводство и одит. То обаче се е нагърбило с тежката задача да рехабилитира блоковете в ТЕЦ-а.Скандал с военни имоти тресе Стара Загора. Като главен герой в заменките от типа кон за кокошка" се изявила социалната министърка Емилия Масларова. Сделките са извършвани с подставени лица, но за тях знаели мнозина. Местната власт не смее да извади на светло" скандалните заменки, поради страх от гнева на Масларова и съпругът й, но тайно се надява, че прокуратурата ще се заеме с проверка на многобройните сигнали. Достатъчно е да се проверят механизмите на сделките, кой стои зад фирмите и по какъв начин е ставало всичко, за да се разбере как са ощетявани военното министерство, армията и държавата, твърдят източници от МО. Достатъчно е една обикновена ревизия и проверяващите ще се натъкнат на добилия широка гражданственост факт, че в основата на най-апетитните замени стои не кой да е, а самият социален министър - г-жа Емилия Масларова. Разбира се чрез фирми, които формално прекъсват иначе видимата с просто око връзка на сделките", стоящи в основата на замените.