127

Анонимен

преди 1 година

Ф 16 не са добри самолети. Проектирани са да летят нестабилно заради което трябва да се намесва компютъра. Първия полет на този самолет е поради тази причина и е бил непланиран. Правели са тест и самолета ако не се е вдигнал високо във въздуха е щял да се разбие. Държат ги само защото Ф 22 и Ф 35 не се оказаха сполучливи.

126

До 111

преди 1 година

Защо пишеш Просия, той Зеленски сутрин проси пари, по пладне проси ток, а надвечер оръжия. Аз не съм чел в западните медии Путин поне засега да е просил нещо. Там пишат, че Украйна проси, а и по нашите по-големи телевизии казват същото.

125

Ton

преди 1 година

Поръчайте грипени шведите са сериозни,не като тези използвачи,всички намериха и купиха само ние не можем,нас ни третират като територия ,не като държава!

124

Анонимен

преди 1 година

Толупа да връща народните пари.Винету е за затвора.

123

Анонимен

преди 1 година

Народе, ще се събудиш ли някой ден!!!

122

Анонимен

преди 1 година

От самото начало беше ясно, че самолети няма да дойдат.

121

Бай Дрън

преди 1 година

Тате ша ми купи колело, ама...Излагация! САЩ не е държава, на която може да се разчита за нещо. Лошото е, че политическия бооокклук трудно може да бъде изметен. Както намеква полк. Марков, това може да стане само по въоръжен път. А българина никога няма да хване оръжие и да изчисти ббоооккклллука. Обаче ако вземе кирки и лопати и пред парламента, знаете ли колко бързо ще се оправят нещата в страната ни? Аз не знам, но искам да видя. :)

120

ъцз

преди 1 година

САЩ могат да дадат 60млрд. долара за Украйна, а за нас не може да дадат нищо... ние като партньори трябва да си плащаме и да слушаме, и изпълняваме каквкто ни кажат...

119

Анонимен

преди 1 година

До 117:Напълно си прав!Но най-ужасното нещо е нашата,на целият народ вина,за сегашното ни и последващото самоунищожително състояние.Защото през целият този 33 годишен период на тотално разграбване на държавата ни и унищожаване на народа ни,ние стояхме като стадо овце и блеехме в унисон с унищожителите ни,или,както е напоследък,стоим мълчаливо и гледаме като отровени,кощунството,което се върши с нас..и позорно мълчим и стоим,топейки се в небитието.Не сме народ,а мъ рша!

118

Бай Дрън

преди 1 година

Хитри тоя американци, ей. Ремонтирайте си самолетите, после ще ви кажем кога да ги подарите на Украйна. Отремонтирани, готови за сваляне от руските Су 35.

117

ветеран танкист

преди 1 година

в старо време, като вляза в хангара, танковете наредени по конец, на трупчета, прах нямаше по тях, заредени с пълно бойно снаряжение, всеки струваше милион и половина.....и всички бяха подарени от братска русия! и това беше в една танкова бригада!

116

Анонимен

преди 1 година

Самолети няма да получите до 2030г. а може би 2050г. Тази война за новия световен ред ще е дълга . Чакайте самолети след войната .. А войната САЩ ще загубят защото не могат да се бият с 2/3 от човечеството.. Така че при всички положения , самолети няма да видим , това е все едно да заложиш на куц кон.

115

Вьзмутен

преди 1 година

Искайте парите от герб - те ги дадоха предварително за индугенции

114

?!?

преди 1 година

Поредният русофил национален предател на снимката горе. Другите Просто Киро, Асен Кокор, Корни варненския библиотекар, Атанасов комбалите.

113

До 141

преди 1 година

Кремъл,Кремъл -но ако не беше Кремъл кяхме да летим с метли българскити пилоти ;) Защото от САЩ самолети и след още 30 години няма да получим!!

112

Нео

преди 1 година

Забавянето е безумно голямо! Хитреците намазаха, глупаците останаха с празни ръце. Това се случва, когато върховншят главнокомандващ е слабоумен кремълски слуга!

111

САЩ ще дадат

преди 1 година

По скоро Ф-16 на Украйна и то безплатно отсалкото на нас, дори да пратихме 8 мириарда за тях...

110

Ма каква ще ни

преди 1 година

Предоставят самолити в триъгърна сделка? Къде са тези дето ги платихме преди 3 години?????

109

Значи

преди 1 година

САЩ отказват да ни дадат тези Ф-16 които купихме за 8 милиара, но съща отказва да ти даде други Ф-16 в замяна на нашите Миг-30?Ето това се нарача добър бизнесмен и партнйор ;))

108

Анонимен

преди 1 година

Аз викам да предостави заплатените вече F16, пък на окрите квот има,все пак сме в НАТО,съюзници,партньори.