24

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама сигурно пък два пъти повече проценти от мексиканците се притесняват хамеркнанците да не нахлуят в Мексико, нал тъй? ...

23

Анонимен

преди 1 година

ОБДК отдавна е просто парче хартия. Русия нападна Молдова и Грузия и окупира части от тях. Азърбейджан нападна Армения и окупира части от нея. То в руский мир е така - важи закона на джунглата а не договорите и международното право.

22

Космонавт

преди 1 година

До 28 Наистина си изветрял дъртак препитаващ се в социалните кухни на държавата която мразиш. Какъв Блажев? Иска ти се, нали? ха-ха Не зная какъв е синдрома в койтто си представяш кои са опонентите ти и игнорираш кои са в дейсвителност. Между другото, след много напъвания преживя частична метаморфоза, неволно те сметнах за опонент, но не от достойните ...затова е частична :))

21

Анонимен

преди 1 година

27 В Карабах руският стана официален, Русия си гледа интереса. А там конфликта е от много отдавна и точно договора го чотушава всеки път.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 Тя и Армения има военен договор с Русия, обаче Азерите като нападнаха Карабах, руснаците се понаакаха и не си изпълниха договора с Армения. Договорите с Русия не струват нищо. До 11. В Украйна руския не е забранен и в момента. Ако разгледаш официалните сайтове на големите украински градове са на украински и руски език. Украйна искаше от рускоезичното население да говори украински като официален език, точно както в България бг турците говорят български с държавната администрация

19

Космонавт

преди 1 година

До 14 Недоразвит милиционер, не ти ли писна да пишеш глупости и фантазии в които само ти вярваш. Според вас русофилите, всичко е руска територия. Освен Да живее България и Slava Ukraini, скоро ще пишем и Alga, Kazakhstan. След това ще научим и девизите на Полша и държавите с български ген от Северен Кавказ. Плачи, милиционерче, болшевиките няма да се завърнат :))

18

Анонимен

преди 1 година

Дрън дрън

17

Факт

преди 1 година

Шанхайская организация сотрудничества (ШОС) международная организация, основанная 15 июня 2001 года лидерами Китая, России, Казахстана, Таджикистана, Киргизии и Узбекистана[2].

16

Анонимен

преди 1 година

15 и кой си ти да казваш? Соросният грантовак с коменрчетата ахахаха

15

Факт

преди 1 година

Казахстан е с договор с Русия. Военен. ОДКБ

14

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах кой сте вие че определяте коя държава е измислена вземете се погледнете вие във каква пародия на държава живеем

13

Анонимен

преди 1 година

Относно ОДКБ: Путин не спазва договори, което означава, че ОДКБ е нищо. Този договор е несъстоятелен. Същата ситуация като при Хитлер.

12

Анонимен

преди 1 година

Космонавт Байконур си е руски град буквално, а Плесецк ти е кошмара. От там се стрелят всяка година междуконтиненталните, не само космическите. Както казах, хващай си опашатите опорки и под моста където живеят троловете. За друго не ставаш.

11

Анонимен

преди 1 година

Казахстан официално, вече е в зоната на влияние на Китай. Pашистан повече няма думата по този въпрос.

10

Анонимен

преди 1 година

В края на миналата година Казахстан официално изгони Роскосмос от Байконур. Понастоящем Pашистан не разполага с готова космическа площадка. Уж строят една в Сибир...

9

Анонимен

преди 1 година

Ако я подкарат като укрофашистите да тероризират руснаците там, да им забранят езика, има от какво да се притесняват. Но там е различно. Казахите не са били нацисти като укрите и не са подкрепяли Хитлер ВСВ. Там бандеровци няма. Всичко идва от краварите, те и там се опитват да мътят водата.

8

Космонавт

преди 1 година

До 7 Лесно е да пишеш, защото просто така си решил. По трудно е да събираш информация. Намери си видеото в което прохождащите сепаратисти в Казахстан са загрижени за онеправданото руско население там (ето това е мега-опорката на Москва). Не случайно и Алексей Гончаренко говори за нарастващия проблем в Казахстан пред европарламента.

7

Анонимен

преди 1 година

Така че космонавта, Русия Казахстан и Китай действат заедно. А ти си сам тук и симулираш с минуситсчета и плюсчета. Жалкарска история.

6

По същество

преди 1 година

Защото 30 години си мислеха, че могат да си правят каквото си искат с руското малцинство.

5

Анонимен

преди 1 година

Космонавта, вземи си оправи опорките. Казахстан е с договор с Русия. Военен. ОДКБ