76

Военен експерт

преди 1 година

#Троловете пак пишат глупости за нашите бъдещи самолети# село ще викаш на баща си, текезесаря.Значи и България и Саудитска арабия са станали жертва на една и съща пирамида

75

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

А, добър ден! Не можеш да ги сбъркаш, по всички медии коментарите са едни и същи биполярки за пациенти на кремлевская психушка. И в международните мрежи като влезеш, коментарите са същите до запетайката без значение дали са на английски или руски. Като няма коментар и се получава пауза, а напишеш ли, изтрискват няколко бързи коментара с типичните симптоми на диагнозата.

74

Анонимен

преди 1 година

До 77 Ф16 Блок 70 ,ще ти направи руските дълги кошници на пюре :))) Даже няма да разбереш ,кога ще паднеш. Радарите на блок 70 са като на ф22 и ф35 малко орязани, но статично мощни да те видят първи:))) Лаешш ама си пълен безхаберник относно изтребители.

73

Военен експерт

преди 1 година

Много обичам да споря с безмозъчни транс демократи - като видят, че няма какво да кажат и започват да обиждат. Да знаеш не го правя за копейки, нито за рубли, нито за долари като теб. Правя го безплатно, в името на истината!

72

Анонимен

преди 1 година

Троловете пак пишат глупости за нашите бъдещи самолети. Това да не ти е вафли от магазина бе селчооо? Ако не знаеш дори Саудитска Арабия чака самолети вече 2г .. защото има забавяне в производството заради пандемията. А опашката става все по-голяма след като всички армии в света видяха, че руската техника е една измислица и не струва нищо.

71

Конфуций

преди 1 година

Една батарея Пейтриът се състои от един или 2 радара, контролен център и 6 пускови установки. Една батарея струва 1 милиард долара а само една ракета - 4 милиона. Зависи какво е повредено от батареята, ако е повреден радар или контролен център - цялата батарея излиза от строя.

70

Отговор на

преди 1 година

#По времето на СССР чакахме по 15г за Лада, па ти искаш да влезнеш в магазина и да си купиш изстребител.#90 % от моите познати вече 30 години чакат за нова кола, ама все не могат да си я позволят. По времето на СССР 15 Г. си чакал за НОВА Лада, да я произведат, а парите отдавна ги имаш. Друг е въпросът, че не се е чакало 15 г.

69

222

преди 1 година

До Военен експерт. По времето на СССР чакахме по 15г за Лада, па ти искаш да влезнеш в магазина и да си купиш изстребител. Турция вкара в експоатация С 400 три години след като пристигнаха, а преди това ги чака още две години. Така че опорката с хартиените самолети е доста плоска дори за безмозъчни копийки.

68

Военен експерт

преди 1 година

#Ф-16 модел от 1972 не се произвежда Ф-16 Блок 70/72 е съвършено друг самолет от модел 1972год.# вярно е съвсем друг самолет - хартиен е!

67

Анонимен

преди 1 година

Системата Пейтриът има доста модули, разположени на няколко квадратни километра. Конкретната система е повредена, не унищожена. Ремонтът ще се извърши от украинците на място, след което системата отново ще влезе в действие.

66

321

преди 1 година

Колко трябва да ти е акъла, за да повярнаш , че Русия която не може да проектира и произведе едни тостер, ще направи пробив в някоя област ?

65

Анонимен

преди 1 година

До 73Не знам кви Ф 35 произвеждат, ама 8- Ф 16, модел 1972 вече три години не могат да ги произведат////Ф-16 модел от 1972 не се произвежда Ф-16 Блок 70/72 е съвършено друг самолет от модел 1972год.

64

До 62

преди 1 година

"... САЩ взеха че тестваха предната година успешно първата си хиперзвукова ракета , която стигна 5 пъти скоростта на звука" всички балистични ракети дори оригиналната немска v2 развиват скорост по-голяма от мак5. Ти май не знаеш какво различава новите хиперзвукови ракети от старите балистични щом си тръгнал да рекламираш скоростта.

63

777

преди 1 година

До Gogo. Украйна как точно и замина флота, като няма флот. В тая връзка Русия е най жалката страна , Украйна която няма ВМФ и гръмна крайцера Москва. Това ще влезне в учебниците на военните академии по света и в книгата на Гинес

62

Анонимен

преди 1 година

До 76. И няма да ги произведат. Или, по-точно, ние няма да ги получим. Както е казал един известен българин, "имал си пари, дал си".

61

До военния капацитет

преди 1 година

Не знам кви Ф 35 произвеждат, ама 8- Ф 16, модел 1972 вече три години не могат да ги произведат

60

Анонимен

преди 1 година

"Някакъв си кинжал"?! Бре, бре! Неговите колеги от подземния бункер дали са на същото мнение?

59

Анонимен

преди 1 година

До 76много си умен да знайшшш само за теб да такива новини.... 1. Су-57 универсальная машина, которая сочетает в себе функции ударного самолта и истребителя./////!Пиши на новобългарски, старобълграският не ми е силен.Работите по самолет пето поколение Су-57 и Ф-35 започнаха едновременно. Американците произведоха 950 броя и продължават, а руснаците 5 броя без нужната елктроника и без двигател 5 поколение.

58

Говедо

преди 1 година

Правилно отричат укрите,унищожената система не е тяхна!

57

До 71

преди 1 година

Да,това е само една от целите им на Специалната операция и те си я изпълняват добре. То и за това е само операция ,а не война.Хахаха