20

Анонимен

преди 1 година

Смешници! То такова малоумие и подигравка с народа не е бивало.

19

Анонимен

преди 1 година

До Крас Кой да "мисли за българите", когато те не мислят за себе си? Не мислят, защото гласуват като на бинго. Така не става.

18

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Вместо на Боковия, че кацнете на Догановия! Събирайте си парцалите, и кой от къде е.

17

Крас

преди 1 година

Др.Нора Крачунова Ананиева стигна до вицепремиер в правителството на Андрей Луканов.Днес нейния наследник се напъва в Промяната с Кирил и Асен за правителство на малцинството.Всъщност никой не мисли за българите . Така желаят олигарсите!

16

Анонимен

преди 1 година

Започвам да си мисля, че Божков се е хванал да играе с американците в желанието си да намери кой да му помогне. И едва ли осъзнава колко е сбъркал. Никой не е прокопсал с тях и не знам как си мисли, че ще ги надиграе. Лоши другарчета си е избрал.

15

баба мара

преди 1 година

какво правителство с парапета връщаите мандата и отиваме на избори до дупкадокато ви изчистим не се ли усещате че не ставате за нищо освен да лобирате забизнесите си цър-ву-ли без никакъв капацитет ще правят правителство намалцинството разкараите се да не ви гледаме отвратителни сте

14

Анонимен

преди 1 година

Поне не си слагай идеите на Пепеляшко за свои, онзи откакто Филчев го погна, прокуратурата му е цирей, особено гл. прокурор. При Велчев се беше кротнал, защо ли. А и на Прокопов му стоят блокирани едни 200 млн.

13

Анонимен

преди 1 година

това ли наредиха менторите - Прокопов, Пепеляшко (заврения зет), Нексо и т.н. Тия единственото, което ги обединява са парите, които могат да усвоят.

12

Анонимен

преди 1 година

Кривоустия кво се пеняви?

11

Анонимен

преди 1 година

Нормално. ПП си работят за Радев. Нито ще подкрепят чужд мандат, нито ще търсят подкрепа за свои. Радев да си управлява и да нямаме парламент да му пречи.

10

Анонимен

преди 1 година

Демокрация по български - Не на мнозинството, а на малцинството правителство ще управлява! Трябва се заложи в Конституцията така! )))

9

пълно безхаберие

преди 1 година

Друго не разбирам!Кой,изобщо,гласува за тия отличници от помощно училище!?До тук ги спасяваха машинките,ами ако утре ги махнат кво праим!?Баси селския мегдан!

8

Анонимен

преди 1 година

Откакто шепата подивели либерали свалиха Бойко, в държавата не се случва нищо. Дойдоха едни момчета, които надуха пенсиите със заеми, инфлацията изхвърча и накрая се скараха за пари и защото бюджета е опоскан. Аз на очите си ли да вярвам, или на променкаджииските опорки. Като искаш пълно мнозинство, докажи се, построи нещо, подобри живота на хората. Не, е само с плюнки по Бойко беше дотук. На всички следващи избори, процентите ще им се топят. С ГЕРБ могат само да се позакрепят. Иначе са аут.

7

Анонимен

преди 1 година

"Затова говорим за конституционна реформа." Нее, не е за това. Това е само предтекст. А като тръгнете да "реформирате" конституцията, така случайно и между другото ще "реформирате" и едни други работи, които пречат на западните ни "приятели" да си прокарат едни закончета у нас... И тогава вече ще трябва да ви бесим по площадите.

6

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Шарлатаните създават хаос рушат държавата наети черепи с 37 депутата искат само ТЕ да управляват

5

Анонимен

преди 1 година

Божков финансира юмручния преврат на Радев, с който доведе ПП, ДБ на власт. Зад гърба на черепа надничат Маджо, Бобокови, на Христо Иванов културния гуру- Нексо - спонсорите на ДБ.

4

Истукан

преди 1 година

И кой ще ги подкрепи и срещу какво? Нови избори ще има на 100%, докато не се махнат ГЕРБ и ПП от политиката. До тогава избори и пак избори...

3

Абе, няма ли да го

преди 1 година

блъсне и тоя някой наркоман? Я на пешеходна пътека, я в насрещното. Поне мълния да го удари, егати!

2

Зозо

преди 1 година

....Коалицията има управленска програма и състав, заяви депутатът..... Хахахаааа, ами 121 гласа има ли, а? Ай сиктир!!! Без Боко нищо не става.

1

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ оттекохте в канала, какъв кабинет шарлатани?