193

Анонимен

преди 1 година

Децата няма да живеят дълго, включително и в България. Ваш Хари С. Труман

192

аз

преди 1 година

Ние, живеещите в цяла Европа ще носим последствията с години-за здравето, икономиката и просперитета ни. А ние се делим и караме... Докато не се надигне гнева народен против войната като цяло, ако изобщо има разум и воля в европейските народи, ще измираме един по един, но не човек по човек а народ по народ...

191

Анонимен

преди 1 година

Украинци, бягайте при първа възможност, докога ще търпите? Използват ви за пушечно месо, за роби, ограбиха ви, сега и радиоактивен облак имало над Киев, който се носи, бягайте веднага в славянските държави, не бягайте на запад, защото там ще ви разболеят и използват, гледах вече няколко такива случаи на украинки и техните деца, не бягайте на запад, бягайте в славянските държави и Русия! И когато приключи всичко, се върнете в Украйна ако желаете!

190

аз

преди 1 година

Не знам дали се замисляте, какво количество бамби се изгърмяха там, то не бяха складове с боеприпаси с обеднен уран и не знам какво още, то не бяха ракети... Знаете ли колко е повишена заболяваемостта от рак в Сърбия след войната. Та сега същите отрови се изсипват и на североизток от нас, на има няма 500 км. по права линия. Познайте какво ни носи вятъра и дъжда...и тепърва ще ескалира напрежението там... Не знам какви *** трябва да сме, та да се караме кой за кого е, кой крив, кой прав...

189

Анонимен

преди 1 година

украински военни твърдят, че ситуацията в Артьомовск сега е толкова катастрофална, че сега командващият състав изпраща там само доброволци. Както подчерта един от украинските военни, когато влизате в Артьомовск, трябва да разберете, че ще бъде трудно да излезете оттам.

188

до 216

преди 1 година

Ти луд ли си или на луд дрехите носиш?Моли се да не стане подобно нещо,че всички загивамеее!

187

Анонимен

преди 1 година

след взрива в Хмелницки има повишение на гама-радиоакитивниы фон. Там са се ссъхранявали хиляди снаряди с обеднен уран. Вледствие цяла западна украйна е покрита с радиоактивен уранов прах

186

Анонимен

преди 1 година

Дайте му 100 ядрени бомби наведнъж да ги изсипе като самосвал в Москва. Русите нямат петриат. Ще напълнят гащите от страх.

185

Анонимен

преди 1 година

Китай помоли западните посолства и международните организации да не използват външните стени на сградите си в Пекин за "политическа пропаганда". Редица западни посолства издигнаха плакати с украинското знаме и надписи на китайски и английски език, призоваващи за подкрепа на Украйна. Преди седмица китайското външно министерство им изпрати уведомление, в което призова да не се допуска "възникване на конфликти между държавите", а също така посочи необходимостта "да се спазват китайските закони и постановления", предаде "Киодо".

184

суи съчки за огиня

преди 1 година

Оптимизмът и постоянството на Зиления и ЕС предвещава и предопределя смъртта на още милион украинци в транжорната на войната и 10-тина млн. бежанци. На кого му пука назапад от Киев за разходния матрял!

183

Анонимен

преди 1 година

До 189 ?? Изнасилването на украйнка е"нонсенс". В Николаев преди месец полските наемници бяха подкарали малолетните моничета в града. Родителите като се обръщаха към полицията, от там са свивали рамене:"нищо не можем да направим. Дошли са да ни помагат". А"изнасилените"малолетни в Буча третия ден разбирали, че са бременни??!! Украинския съд осъди"Геройте на Украйна"от"Торнадо" за изнасилвания на цивилни мъже и жени в Източна Украйна след 2014 година. ФАКТ!!!!

182

Анонимен

преди 1 година

Като гледах кадрите с взривовете от 13 май 2023г.край Хмелницки и информацията на ВСУ, че са прихванали всички руски ракети, без коментар. За пореден път лъжат яко за очевидни неща. То и украйснките войници от Азов бяха евакуирани......в Русия!!!???? За ракета по"братска"Полша да не говорим.

181

Koko

преди 1 година

Вижте най-горе лентата за най- коментираните статии. Всички до една са свързани с Рашистите. Ей, руски бабалюги, импотентни *** такива! Цял живот на хранилка на чуждия агентурен апарат.

180

Чакай

преди 1 година

Къв железен купол бре ,чакай, нали патриот " свали "всички кинжали? ааааааххахаххаахахах

179

Е?

преди 1 година

Козячета, изметохте ли парчетата от патриота неска сабалян? Муаахахъхъхъ

178

Анонимен

преди 1 година

САЩ в момента се чудят дали да не им дадат ПРО "Железен купол". След като видяха че прословутата им ПВО "Пейтриът" беше унищожена още с първият опит, сега искат да видят каква ще е ефикасността на тази им система срещу руските хипер свръх звукови ракети, без аналог досега в света. Не че ги боли yua за Зеленски и нацитата му, а чиста проба изпитания на оръжейни системи в реална обстановка!

177

До 195

преди 1 година

До до 191 В близките 10 години всъщност е много далечно време! Я камилата, я камиларя! От друга страна като утре ще се изнижат 10 години и никой ge6u/\ няма да си спомня, какво бил казал един друг ge6u/\ преди десет години по повод някакви бомби, които щели да гърмят в Москва! Русофоба е като едно малко нещастно дете, на което са му взели играчката и какво да направи почве да реве и да кълне и проклина, а понякога и в ролята на оракул се вживява! Хахахахахахахахахаха!

176

До 200

преди 1 година

До до 197 На тебе ти докладват, че САЩ и Китай предупреждават някой, така ли? Или това го чу от глас свише? Може би факсове получаваш.

175

Анонимен

преди 1 година

В Маринка отбраната се поддържа от укроморпехи на 35-та бригада. Един от тях с прякор @zsu035obmp споделя лични наблюдения: "средно войник от ВСУ живее на нула 15 дни. Прекарах общо повече от пет месеца на фронтовата линия. Аз съм късметлия". Той също така пише, че бандеровските "тилове плъхове" съхраняват убитите в Маринка захисников незалежности в черни чували на слънце. Вероятно заради претоварените морги.

174

Анонимен

преди 1 година

До !!Какво е "пандизчий". Някой непознат римски пълководец, може би? Или си пропуснал първите 7 години, а на училище си ходил между игрите на билярд и лафчето с аверите.