11

Володя

преди 1 година

До 9. Септември царска България не участва в втората световна война.След като нахлуват руските орди набързо сме вкарани в войната и даваме 30 хиляди жертви.И сега ще стане същото- Възраждане означава война на страната на руските фашисти !!! Това ли искате ????

10

До Укро феновете

преди 1 година

Ето ви нагледно какво представляват вашите идоли и уж приятели на България. 30 години им се ду.пим. Затваряме АЕЦ блокове, ТЕЦ ове, разрешихме им да изкупят заводи и печеливши фирми (БГА БАЛКАН БУЛГАРТАБАК КРЕМИКОВЦИ ВИДА..) и...Да ги затворят и разпродадат ! Сега ни продават техните си *** на двойни цени в сравнение с Германия. Санкции срещу Русия Откази от руски газ и нефт...И за награда САЩ само с визи, ЕС без Шенген, оръжия от НАТО няма освен че платихме кеш самолети на снимка. Факти !

9

Анонимен

преди 1 година

СЛЕДВА : В ЕС ще останем само ние и Украйна - майна !

8

Анонимен

преди 1 година

Всико е само на ТЕОРИЯ , а на практика ---съвсем друго !между другото , ние не сме за Шенген ВЪОпЩЕ !

7

А условията са

преди 1 година

1. Оръжия за Украйна и включване на България в конфликта.2. Тласкането ни към Еврозоната въпреки че 610 хиляди души са се подписали че искат референдум по въпроса. НАПРАВО ИДЕАЛНА ОФЕРТА!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Задръжте си шенгена, не ви верваме вече западни колониалисти такива :)))

5

До пожелание

преди 1 година

То пък в ЕК като са ви завардили правата на обикновените граждани, та чудеса! Нали от там им се спускат разпорежданията на нашенските марионетки. Тя бюрокрацията и престъпността не е измислена в България, нито тук е в най-големи размери. Само че за същите проблеми в ЕС не се говори и пише от лоялност към новите господари.

4

Анонимен

преди 1 година

А Европейците питали ли са Марк Рюте от Холандия и Карл Нехамер от Австрия, Защото те казаха, че ще видим Шенген през крив макарон. Но понеже нашите са дупедавци, всичко което касае Австрия и Холандия /пардон Нидерландия/ в ЕС минава, виж румънците обещаха и ще го правят - ще слагат всякакви спънки за старите членки. Между другото тоя Марк Рюте публично заяви , че в политиката е нормално да се лъже, /просто защото техните жупналисти го хванаха 3 пъти да лъже като "стар ром"/

3

Анонимен

преди 1 година

Ярини. Очевидно не ни искат. Ако ни искаха, да са ни приели. Само че тукашните им маши и слуги не желаят да направят референдум за Шенген и Еврозоната, както и за членството ни въобще в ЕС и НАТО, защото ги е страх, че хората искат България да напусне ко чините.

2

Сакън!

преди 1 година

Добре сме си извън евро-зоната и Шенген.

1

пожелание

преди 1 година

ЕК . да прати магистрати и съдии , защото тук нашите пазят мафията ,а не да я преследват и съдят !!Ако това не стане ,не ни приемайте ,защото престъпността ще става още по голяма !