117

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се занимавате с дронове безполезници, кажете защо един Убиец получава 3 годишна Условна присъда? Защо е тази гавра с обществото?

116

Румен

преди 1 година

Които се съобразява със Законите на Брюксел и ЕК, ЕС във всичко . Живота ще му е спокоен.

115

Анонимен

преди 1 година

Ей всички мноу морални ве. На кой да верваш?!?

114

Анонимен

преди 1 година

Отвратително гнусна,жалка и противна картинка са всичките тези хубостници,които години наред съсипват държавата ни! Получават огромни заплати и привилегии докато народът ни измира от глад и мизерия, без да вършат нищо полезно за обществото! Безсрамието им е безгранично,поведението им е по-долно от пияндетата в селския хоремаг! ПОЗОР!!! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!!!

113

Анонимен

преди 1 година

До116. Всеки гражданин на ЕС / в ШЕНГЕН/ има право да е на служба в България. Израелския гражданин може също да има право . Както и гърци, словенци, хървати . Обратното не е позволено . Обратното за сега е невъзможно. Българина няма статута на Шенген

112

Адолф

преди 1 година

Този, Гешев, Сарафов, Тиквата и цялата *** около тях са за разстрел. На хората им писна от мазните им физиономии и нагло държание!

111

Анонимен

преди 1 година

А при мен от вчера има един мормот със станиол и шоколад. И аз искам охрана ***

110

Много бе

преди 1 година

прооооооооооооооооооост прооооооооооооооооооооост

109

Анонимен

преди 1 година

От 80 до 107. Браво, коментар на място. Хората трябва да знаят история и как е било. Защо тогава наистина е имало някакво разделение и повече морал. В момента властите са смесени, звъни се по телефоните от политици и на едните и на другите. Трябва да благодарим на другаря Иван Костов за "съдебната реформа" по негово време, кагато ВСС беше подчинен на политици и олигарси. Въобще модела ни е съветско-европейски, но не и европейски. Така лесно може да се бранят престъпниците

108

Анонимен

преди 1 година

Пуска го корабът - майка.

107

Анонимен

преди 1 година

А пиратки? Пуска ли ти пиратки?

106

PS

преди 1 година

А за дрона, който от вчера ви е посещавал: питайте г-н ББ, той се оплакваше навремето като премиер, че ген.Радев му изпращал дрон да го шпионира. Споделете опит. Успех! PS Нали имате пищов и сте бивш курсант на ВМШкола: стреляйте с него по дрона. Може и автомат да си вземете от НСО - един къс откос и готово - няма дрон.

105

АнонимеН

преди 1 година

ДОГОВОРКАТА ГЕРБ И ДПС Е САМО АКО БЪДЕ ГЛАСУВАНО ПРАВИТЕЛСТВО ДА БЪДЕ МАХНАТ ГЕРБ НАЗНАЧЕНИЯ ГЕШЕВ! ТЪЙ, ЧЕ АКО НЯМА И ГЕШЕВ ЩЕ РАЗКРИЕ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

104

замълчи поне

преди 1 година

Ченге, милиционер, доносник, копейковец, политик?...това е пътя, за да се издигнеш в България.Тъжното е , че на народа му харесва това.....Какъвто народа, такива и управниците.И не плачете за пари, сносен живот, сигурност по пътищата и добро здравеопазване. На изборите гласувате за точно тези, които ви доведоха до това гнусно положение--да съществувате, а не да живеете. Да боготворите тиквата , ченгетата , доносниците и калинките и да се присмивате на завършилите образованието си в чужбина.

103

Анонимен

преди 1 година

Г-н Тодоров, ваш пряк началник като шеф на НСлС е Б.Сарафов.Вие не го уведомихте за това, че Гешев през неговата глава ви е наредил да заведете изр.специалист на мястото на взрива,макар че знаехте, че лице от чужда служба няма право да се бърка в разследването. Отделно се разприказвахте, разчитайки на гърба на гл.прокурор, макар че знаехте,че когато два атове се ритат... А сте възпитаник на Полицейската тогава школа, в която нареждането на н-ка е запове за подчинения. Забравихте ли това правило?

102

Мда

преди 1 година

Като няма правосьдие поне магистратите ни развличат с циркове - все пак вьршат нещо да развеселяват унилите хора

101

АнонимеН

преди 1 година

БЕТЕР КАТО ДА РАЗРОВИШ ГНЕЗДО НА ОСИ :D АХ КАК ТРЕПЕРАТ ЗА ПОСТОВЕТЕ

100

Цирк Цирк Цирк

преди 1 година

Най доброто риелти което съм гледал! Гешев Сарафов Тодоров си комуникират постоянно за да може да върви този цирк във момента ! Трагедия граничеща със скръб е България във момента! Жалко за хората избрали да останат на потъващия кораб! Тези всички са със по няколко стотин милиона подсигурени и като свърши циркът ще се преместят във новите им държави а българския народ ще остане да им обира пешкира!! Трагедия

99

koz

преди 1 година

Няма проблем с дрона, стига да не е Ирански ....

98

АнонимеН

преди 1 година

ЛЪЖЕ, ЧЕ САМО ОТ ВЧЕРА МУ ВЛИЗА ОТЗАД ЕДИН ДРОН :) КАК ТРЕПЕРАТ ЗА ПОСТОВЕТЕ