22

Русофилчета невежи!

преди 1 година

Свършете нещо полезно за себе си вместо по цял ден да пишете глупости тук!

21

Антинатовец

преди 1 година

Най големият престъпник е президанта Зеленски който позволи сина на Байдън да открадне милиарди от Украйна и да разположат десетки био лаборатории в Украйна които Путин разкри и унищожи иначе Ковида щеше да процъфтява по Европа и България.

20

Анонимен

преди 1 година

Янките са му дали малко центове на корумпето :)))

19

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Зеленски кога ще го тикнат в зандана и никога повече да не визи бял ден? Колко невинни украинци умишлено подложи на геноцид, в полза на КРАВАРИСТАН.

18

Руските прасета

преди 1 година

(русофили) нещо много се pazгpyxтяха тук... Гладни за копейки ли са?

17

От чичура

преди 1 година

Още от оно време-70-те цяля година бях в Одеса. Прави са Анонимен 2 и 13. Не обиждайте украинците. Там няма никаква корупция. Зя тях това явление въобще е нещо непознато.Всичките украинци, до един честно се трудеха и още тогава се надсмиваха на руснаците , че не можели да печелят. Който не е бил в Одеса и не е посетил известния "Талчок", той нищо не знае що е това украинец, корупция, далавери.

16

Teo

преди 1 година

Ухааа ... на тия ЕС им даде пари, и те решиха да си ги раздават помежду си.

15

Хе хе

преди 1 година

Тези се борят с корупцията като нас - по някоя показна акция от време навреме. Изгорят някой бушон и после пак по старому.

14

Анонимен

преди 1 година

Пейтриът-мейтриът, Ирис-мирис, Кинжалите и Калибрите цепят мрака и утилизират Укрофашисти.

13

Ежко

преди 1 година

Алооооо......украйнците нямат ли си ВСС?Интересно ще е ако главният им прокурор арестува Зеленски за кражби.Иши първо ще чакаме да падне от власт?

12

Анонимен

преди 1 година

А, така ли? Не думай!

11

Анонимен

преди 1 година

Два реда няма ли да напишете, че главнокомандващия на ВСУ Залужний е в неизвестност от 11 дни или още нямате разрешение. Снощните атаки над Киев, Чернигов и Харков показаха колко безполезно е Натовското ПВО. Снощи отново напукани Укронацистки кратуни.

10

Анонимен

преди 1 година

Егати лъжите,та Украйна е най-уредената държава ,няма корупция,няма мафия.

9

те пък...

преди 1 година

Човечецът е взел обидно малко за укростандартите, сигурно затова са гракнали срещу него. Я да видят зеленото човече как смуче милиарди и после си ги делят със склеротика отвъд океана, с акушерката и с други колеги на нашто Миче Габриел.

8

Заради какво?

преди 1 година

ПВО-то на урките се похарчи тая нощ - заради това ли?

7

Анонимен

преди 1 година

Замазване на положението. Те трябва там да ги задържат всичките. Най-корупционната държава.доказано. А Зеленски стана в пъти по-богат от Тръмп, но го посрещат и изпращат като месия. Нашият Исус, който ще ни спаси от злата Русия и Путин. Амин!

6

За 2

преди 1 година

Вероятно няма такова нещо! Аз съдя по името Всеволод, че и Князев. Събирателен образ. Имайки предвид нашата си грандиозна тема в медиите - съдебна система, вероятно това е начин да ви предизвикат да коментирате. Впрочем да питаме - как е Кайли? Да не се окаже литературна творба, с цел да обсъдим възможностите за корупция в ЕК?

5

Анонимен

преди 1 година

Русароби , скоро ще бъдете наритани и натикани в миша дупка.

4

БАНко

преди 1 година

ДОБРЕ СТЕ РАЗВЯЛИ ЗНАМЕТО НА ПОЗОРА !!!

3

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина къде е оръжието и траншовете нар-ко-маните отбункера какви имоти имат в чужбина